Ako sa celebrity dostávajú po pôrode do formy?
zeny povedzte mi, ako to robia vsetky tie celebrity, a teda aj vela beznych zien, ze hned po porode su fit, v kociku 3 mesacne babatko a v plavkach postavicky ako lusk, plne energie, opalene, upravene.. ako keby ani nikdy neboli tehotne..
Ja som po kazdom porode na kasu a rok sa dostavam dokopy len energeticky.. postava dalsi rok.. som z toho frustrovana.. nezavidim.. ok zavidim ale nie je to ta bleda neprajna zavist… len proste tomu nerozumiem 🤔
Ja som po druhom porode isla z pôrodnice rovno do lekárne kúpiť prehanadlo,manžel čakal s babo v aute..pani lekarncika sa má spýtala či cipky alebo tekuté,vravím čo je lepšie tri dni po porode?ona na to,radšej zavolajte mamičke a spýtajte sa co preferuje..pozeram na ňu,veď to je pre mna😃ona vyvalila oči,že vy ste teraz porodili?nesrandujte 😃takze je to veľmi veľmi veľmi individuálne a to nie som ani celebrita 😃

Treba si uvedomit, ze ich full time job je vyzerat dobre a starat sa o seba, kedze ich vyzor a telo je ich zivobytie a ich top priorita. Aj mnoho necelebritnych mamiciek vyzera super velmi kratko po porode. Jednoducho kazda sme ina a netreba sa porovnavat s niecim co ani nemusi byt realita. To ze niekto da na insta fotku s peknym makeupom, vystafirovanymi detmi, super ucesom a s usmevom, neznamena ze tak vyzera nonstop a nema aj zle dni 🤷🏼♀️ prpste je to iluzia a ludia vacsinou ukazuju iba to pekne.
Tiez som minula zdielala fotku ako sa deti santia hraju a tesia, 2 dni na to mi maly pregrcal celu noc a ovracal svoju aj nasu postel nakompletku a to uz si neodfotis a nezdielas 😂 takze proste nikoho zivot nie je dokonaly, treba sa sustredit na seba a ked vies ze si spravila maximum a aj napriek tomu mas uz tyzden neumytu hlavu a rannu kavu si dopila studenu o12 na obed, tak je to ok.