Ako sa donútiť chudnúť?
Pomooooc dievcata jak sa donutit tolko nejest? A nemat chut stale na nieco fastfoodove, pizza, hranolky, cestoviny syrove fajne .. xy vecii ... jak ??
Podľa mňa je to kravina, ale mne lenivej to pomohlo. Mala som v chladničke vždy plátky syra a plátky kvalitnej šunky a tie maličké paradajky. Vždy keď som dostala na niečo chuť, tak som zobrala len tak plátok, dva, tri alebo paradajku. Ak som chcela delikatesu, tak som dala plátok šunky na plátok syra a zrolovala. A hlavne kontrolovať večerné a nočné chute, v podstate tiež len takto. Inak hlavné jedlá normálne, len menej.
@silviaeli ahoj, na prvej strane tohto fóra píšem, robím 90 dnovu diétu, tzv oddelenú stravu. V prvej tretine to islo jedna radost 4,5kg za 30 dní, potom sa brut zastavilo, iba 0,60kg za dalsich 30dní. Teraz sa to opat spustilo. Uz ani tak striktne nerozdelujem, chybal mi napr syr k brokolici. Jem aj sladké, z fitreceptov sa inspirujem. 5_6x do tyzdna spinning 22km a snazim sa denne 6km odkracat rychlochodzou, dcérku mám na sebe v nosici. Pozriem sa kcal hodnoty, ale nie som otrokom kalorickych tabuliek. Ide to pomaly na moj vkus, lebo pomaly koncim 75ty den a 7kg sa mi máli. V 2013 po prvom porode som dala dole touto dietou 12kg. Nevzdávaj sa, mne cely január stagnovali cm, lebo vazim sa iba raz za cas. Je super ked más pohyb, ale ide aj bez neho, od nov do dec som necvicila absolutne nic a predsa som schudla skoro 5kg. Potrebné je byt v kalorickom deficite, existuje skupina cesta k mojej premene tam si mozes vela o tomto precitac. Ide to pomaly, nevzdávaj to, drzim ti palce, pekny vecer 🙂
Ahojte, tak hlásim sa po skonceni 90dnovej : minus 8kg a minus 20cm brucho, uz nosim M, nie XL. Idem dalej, kaloricky deficit, zdravá strava, spinning, chodza, joga, do leta to dám. Satnik plny S, XS, ide to velmi pomaly, ale progress tam je, motivácia je nadalej zrkadlo.

@mrchana vdaka comu ??🙏🏻