icon

Ako sa donútiť chudnúť?

30. nov 2020

Pomooooc dievcata jak sa donutit tolko nejest? A nemat chut stale na nieco fastfoodove, pizza, hranolky, cestoviny syrove fajne .. xy vecii ... jak ??

taga
2. jan 2021

Jedz vela bielkovin. A kvalitnej, skutocnej stravy. Zacni ranajky bielkovinami, nie chlebom s niecim.. vajicka, tvaroh, sunka, kvalitne syry. A kusok kvalitneho chleba. Ked dostanes vlci hlad uz je neskoro, uz si mala byt najedena niecoho normalneho. Zeleninove polievky, masove obedy s normalnou prilohou. Nechci najst ziadny zazrak, proste len zacni jest normalne.

silviaeli
2. jan 2021

@ifsi ja tiež v pondelok začínam , držím palce 😉💪🏻

ifsi
2. jan 2021

@silviaeli ako ideš začať? Máš jedálniček,ci iba vynechas niečo z jedalnička?

kellypiu
2. jan 2021

@ifsi ako mas na mysli na vode? akoze taky ocistny den? ja som zacala pred dvomi mesiacmi cca vdaka Instagymu, tam som si vyzvu zaplatila v ktorej som mala aj cvicenia a aj jedalnicek a mam pocit, ze to mi pomohlo sa naladit na spravnu vlnu, lebo sama som si nevedela pomoct kde a ako zacat, s cim 🙂

silviaeli
2. jan 2021

@ifsi áno upraviť stravu, vyskusam herbalife, kamoska krasne schudla😉dala som sa aj na 21dennu výzvu od 4.1.. a trocha začnem cvicit..

scorpionflower1
3. jan 2021

@kaki3 Je to hlavne o tom, aby si clovek nasiel, co mu vyhovuje a je to zaroven dlhodobo udrzatelny ziv. styl. Ja som tiez skakala z extremu do extremu - bud som sa prejedala a jedla tony sladkosti alebo jedla malo a zakazala si vsetko, co mi chutilo. Potom dokola boj s jojo efektom. Uz viackrat som citala, ze nevadi, ked aj jes 3x denne, ale clovek musi jest tak aby sa nevyhladoval, teda take jedlo, ktore ma komplex. sacharidy, bielkoviny a aj trochu tuku. Ked niekto zje na obed fast food, tak zjedol sice mozno tolko kalorii ako keby si dal ryzu, kura a zeleninu, ale je hladny znova za 1,5- 2 hod, pricom s ty. kuratom vydrzi az do vecera bez zbytocnych chuti na sladkosti.

scorpionflower1
3. jan 2021

@taga bielkoviny su super, ale urcite by som jej v tomto stadiu neradila jest prevazne bielkovinovu stravu a hlavne nie bez chleba. To, ze sa nesmie pri chudnuti jest chleba je cisty mytus. Kludne nech je chleba so sunkou, syrom a zeleninou. Ked bude vynechavat sachry (pecivo, cestoviny, ryza, zemiaky) bude mat este vacsie chute na sladkosti a fast food ako doteraz a nevydrzi to. Kluc je najst udrzatelny system stravovania - jest vsetko, ale neprejedat sa a naucit sa, co je zdrave a co nie, co ma aky obsah makrozivin (bielkoviny, tuky, sacharidy), spoznat ako reaguje na stravu jej telo (napr. ja nevydrzim pred menstruaciou bez sladkeho, tak si dam, ale dam si len vtedy).
Ona hlavne nesmie nic radikalne vyhadzovat z jedalnicka. Ani ten fast food, na zaciatok by stacilo ho obmedzit a potom sa pomaly dostat k uplnemu vyradeniu zo stravy. Je to dlho sa rodiaca zmena, ale da sa to, ak clovek chce.

taga
3. jan 2021

@scorpionflower1 nepisem, ze nema jest chlieb a uz vobec, ze nema jest sacharidy! Pisem masove obedy s normalnou prilohou, to su pre mna zemiaky, ryza... pisem ranajky s kuskom kvalitneho chleba. Lebo je rozdiel jest bielkoviny so sacharidmi a rozdiel jest ako autorka, same sacharidy!

scorpionflower1
3. jan 2021

@taga ano mas pravdu, hlavne nech na to nejde radikalne, lebo to neda.

kaki3
3. jan 2021

@scorpionflower1 Presne ako pises. A najhorsie je to, ked cakame ze zazrak sa stane hned, ze schudneme z tyzdna na tyzden a ked nam to tak nejde tak sa opustime a zacneme jest jedno cez druhe a to nie je dobre, nie je spravne, mne ta vyzva co som pisala vyhovuje. Neprepadali ma ani nejako chute na sladke ani nic podobne, bala som sa ci unavena nebudem, ale to tiez nie citim sa dobre, chcela by som pri tom aj ostat 🙂

scorpionflower1
3. jan 2021

@kaki3 aj ja s tou netrpezlivost bojujem stale, snazim sa ocakavania brzdit. Ja uz som si na to cvicenie tak zvykla, ze sa na to tesim. Horsie je to so sladkostami. Ciastocne to riesim zdravymi kolacmi, co si napeciem.

evora
3. jan 2021

Ja som sa dnes videla na fotkách a videu zo Silvestra. Lepšie ako akákoľvek iná motivácia...hrôza...a to som pribrala cca 5 kg od leta 🤭

kaki3
3. jan 2021

@scorpionflower1 Ale tak ked mas dost pohybu tak sem tam by som nemala obavu ani z kuska nejakej sladkosti. Ale tak my ked nic nemame doma tak aspon ma chute neprepadaju. Jedine na mandarinkach si teraz ficim 😀 A co take cvicis? Podla coho ides??

kaki3
3. jan 2021

@evora Joj ani nehovor, ja co som videla niektore svoje fotky z pred dvoch rokov napriklad tak dovidenia. Som bola taka bublina aj do tvare, esteze uz je to prec, mame take fotky na porovnanie, ze dovidenia, len sa hanbim ich zverejnit 😀 😀

aahajnalka
4. jan 2021

@nnnuuunnn ahoj, ano. Zatial minus 4,5kg. Dalsie vázenie bude koncom januara. Pridala som spinning kazdy vecer 60 min a rychlochodzu 6km denne, dcérka v nosici

lucpro1
7. jan 2021

@aahajnalka super, ono hovori sa, ze pomalsie dalej zajdes a nieco na tom zrejme je, len tak dalej 🙂 v novembri som zacala aj ja a muz mi kupil este aj ako darcek fit pobyt v Dubaji na tyzden takze to ma este tak viac motivuje 💃🙏

nicol_ka55
12. jan 2021

@lucpro1 Fit pobyt? To aky? To si viem aj ja take nieco predstavit, zeby som sa zbalila a odisla si niekam zamakat a pritom psychicky oddychnut od tohto vsetkeho 🙏

lucpro1
13. jan 2021

@nicol_ka55 praveze zo zaciatku ja som si to nechcela pripustit, zeby ma dobrovolne niekam poslal a on by si vzal dovolenku v praci aby bol s malou, ale teda povedal, ze ma chce podporit, ked chcem schudnut, ked sa chcem citit dobre, tak som sa potesila 🙂 pred dvomi mesiacmi som zacala cvicit vyzvu Instagym a oni to mali na webe tento pobyt, pozerala som to a on to musel vykutrat v historii a mi to zaplatil 😍 takze uz len odratavam dni 💃😂

jana19877
20. jan 2021

Ahojte, obnovujem tému 🙂 keď že fitká sú zatvorené nepridá sa niektorá ku mne že by sme spolu cvičili hoci aj online alebo mi poraďte s kým cvičíte vy 🙂

pukavica
20. jan 2021

ja by som sa aj pridala len cez online mi to pride divne,tebe nie?

teleskop
20. jan 2021

to co si vymenovala ma velmi vysoky glykemicky index, je to dovod ustavicneho hladu, nastuduj si o tom,

alenka551
22. jan 2021

@jana19877 ja odkedy je korona cvicim doma uz od 1.vlny a ide mi to fajn sice uz trosku motivacia chyba ale ja verim ze ked pride jar tak zase pride aj motivacia, ja nestiham cvicit kazdy den v rovnaky den ani v rovnako dlhu dobu ale aspon tu pol hodku si dam a lepsie sa aj citim. skus aj ty sama mozes si sama nastavit tempo aj cas a dlzku cvicenia na rozbeh je to dobre

silviaeli
22. jan 2021

@lucpro1 nemôžem ísť s tebou??👍🏻😀

lucpro1
30. jan 2021

@alenka551 mne pomaha sa namotivovat, ked si po nete popozeram rozne premeny, ze fotky pred a po 🙂
@silviaeli joooj ti poviem, ze lepsi zazitok som si nemohla priat, uplne som nadsena zo vsetkeho 🙂 uz teraz viem, ze to nebolo poslednykrat co som takto bola 😍

aahajnalka
31. jan 2021

@lucpro1 ahoj, písala si, ze si zacala v novembri, ako ja. Ako sa darí? 🙂 Ja pokracujem, snád onedlho uvidin tú krásnu 5 ako prvé cislo na váhe. Isla som zo 67kg, teraz 60,9kg. A cm 101 brucho teraz 88cm

lucpro1
6. feb 2021

@aahajnalka celkom dobre, aspon teda ja sa citim dobre, sice to nejde velmi rychlo, teda prijala by som keby to aj rychlejsie islo, ale tak ako sa hovori, ze pomaly dalej zajdes, tak sa snazim obrnit sa trpezlivostou 🙂 s ubytkom na vahe sme na tom cca podobne, ja mam dolu osem kilov, ale teda snazim sa nevazit sa nejako casto aby ma to zbytocne nejako nedeptalo keby nahodou sa vaha zastavi 🙂 tesim sa s tebou, ze to takto ide, uz k 5 na zaciatku nemas vobec daleko 🙂 verim, ze do leta to dame a teda dufam, ze aspon teda jeden rok pojdem s radostou kupovat plavky 😀

aahajnalka
6. feb 2021

@lucpro1 sikovná 🙂 tesim sa s tebou. Len tá trpezlivost...u mna. Len tak dalej, o mesiac sa hlásim 🙂

stanulienkat
6. feb 2021

Ako si dopadla autorka po par mesiacoch? Jedz menej a zdravsie. A donutit? Vzdy sa pozri do zrkadla na speky. Pre mna by to bola motivacia.

mrchana
6. feb 2021

@nevludna ja som vdaka nej dala za 11dni 6kg dole

silviaeli
7. feb 2021

@aahajnalka super, ja som vždy mala cca 60kg aké od novembra za 2m dom pribrala 7kg🙉...už som aj začala, upravila stravu, viac pohybu, ale po mesiaci vôbec nic ani kilo dole😩čo robis ty prosim ta??