icon

Ako sa mám zbaviť popôrodného bruška?

mbavlsikova
9. jan 2012

Ahoj, som 3 mesiace po cisárkom s dvojickami. Chcela by som vedieť aká je časová tolerancia že sa bruško scvrkne späť, prípadne kedy je vhodné začať s brušákmi. Nosila som aj sťahovací pás ale moc to nepomohlo.
A ešte jedna otázka, ako často je vhodné meniť umelé mliečko, ked bábätku nesedí.
Za odpoveď Ti vopred ďakujem

Strana
z6
siska33
24. máj 2012

ahojte zienky ja mam podobny problem. tiez som po cisarskom a mam stale tehu brucho 😖. malemu taha na 15. mesiac a zacala som konecne cosi s tym robit. drzim Havlickov stravovaci rezim a jazdim s malym na bicykli. uvidime ci sa daco zmeni ale snad ano kedze doteraz som nic preto nerobila.

@briketa to vyzera dost namahavo ale ta jej postavicka. pred otehotnenim som bola tiez taka spajdla az na tie svaly. mala som 48kg pri vyske 165. ted mam 61 ale uz slo za tyzden kilo dole takze 60 😉

bonaquaba
20. jún 2012

@briketa no skvely workout, ale to najprv musim zacat posilnovat ruky 😀 , aby som zvladla tie sklapacky na rukach, ale mozno niekedy sa mi to podari,skusla si to

carrie28
24. aug 2013

Dobrá téma. Ja som bola asi 2 mes po pôrode ked mi PREDAVACKA v obchode vedľa nas povedala ci čakám druhé bábätko, ze vidí bruško! Odvtedy robím brusaky ako diva ale teraz som z
Už skoro 5mes po a nejako tam to spodné bruško stále trci a rozculuje ma. Kojim a stravu som tiež prekoordinovala 😀
No uvidíme!

bvladka
1. dec 2015

... ja som 3 roky po sekcii s malým a ostalo mi veľké guľaté brucho :( pri tom ja som nikdy pred tým brucho veľké nemala :-/ , mám obavy, že už len operácia brušných svalov (dať dokopy) bude nutná, nuž uvidím čo so mnou mieni urobiť môj tréner v fitku 🙂 ja dúfam, že zázraky 😀

Strana
z6