Ako sa správne zdravo stravovať?
ahojte kocky..mam taky mensi problem....po dlhom nakopavani samej seba som sa konecne odhodlala na normalne celkom zdrave stravovanie stym ze by som rada schudla ...stravujem sa asi takto....rano kava o pol hodinu nato cerealie s mliekom ...okkolo 11tej jablko alebo ine ovocie.....o 13-00 obed mala porcia.....o 5tej kuraci salat + vela zeleniny....od 5tej uz vacsinou nejem alebo ked ma prepadne hlad tak si dam zas ceralie s mliekom ....vypijem 2 litre vody s citorom matou a zazvorom a skoro liter zelenho caju alebo caju Phuer ....co robim zle? alebo co zmenit pridat? pecivo nejem ziadne uz skoro 4 roky ...proste ho nemam rada .odkedy som v UK..takze umna take ze celozrny chlebik so sunkou atd atd na ranajky nehrozi to ani pisat nemusite ☹ ☹ a ten moj problem je ten ze toto dodrziavam od 3.4 a dnes som sa vazila a skoro ma slahlo o zem ...+4 kila hore!!!!!!!!!! 🙄 🙄 😖 😠 ☹ ☹ nerozumiem tomu ..citim sa lepsie a aj lahsie ako keby to pomaly slo dolu ...no vaha mi ukazuje nieco ine ....(pokazenu ju nemam 😀 ) kamoska tvrdi ze mam vela vody v sebe ....a priatel zas vravi ze musim cakat dlhsie kym sa prejavi zmena na vahe...no ja neviem.....za kazdu radu budem vdacna ....dakujem
@tanickalab fúúúha, tak to mala dosť veľa kíl😕 A ona je vysoká alebo nízka? Prepáč, že sa také informácie vypytujem ale veľmi ma to zaujíma. Super jej to ide a aj ja jej naďalej držím palce aby kilečka išli dole a dosiahla svoj vysnívaný sen🙂
presne tak lsimo, ta rada "perly" obsahuje iba ciste ovocie, ziadne cerealie su tam neni aby boli vhodne aj pre celiatikov, ako som uz spomenula v prvej mojej sprave 🙂

ahoj lsimo🙂 trochu si dovolim sa zapojit do diskusie, kedze viem, v com su perlicky ine🙂 su ine hlavne v tom, ze neobsahuju ziadny lepok, tym padom su perlicky oznacovane ako bezlepkovy vyrobok. mozu ho teda papat aj celiatici🙂 a maju ine balenie ale iny rozdiel medzi nimi nie je. tak isto su bez pridavku cukru a bez konzervacnych latok🙂 tolko k ich rozdielu😉😉