icon

Ako sa zbaviť menopauzálneho bruška?

6. sep 2025

Tak už došlo aj na mňa. Za posledný rok problémy s cyklom, pribrala som 5 kg napriek tomu, že sa stravujem ako predtým a narástlo mi spodné brucho. Cvičím každý 6x do týždňa 30-60 minút, ale nejako sa mi nestráca. Dá mi tu niekto nejaké rady? Budem vďačná 🙏

biba_18
11. sep 2025

@kristin18 matt baré sa to volá ...

biba_18
11. sep 2025

@beronsche zora czoborová

beronsche
11. sep 2025
@anonym_460ee4

@beronsche ja žiaľ opisujem moju najlepšiu kamarátku, ktorej dám kľudne ladvinu..
Na cvičenie nemá čas a ako začala priberať, zvolila cestu hladovky.
Píšem o nej len preto, aby to niekomu neprerástlo cez hlavu ako jej🥺

@anonym_460ee4 no veru, cesta hladovky za účelom udržania štíhlosti je extrém a tie nikdy nie sú ok...

kristin18
11. sep 2025

carolynka hej no, od trénerky viem, že u detí keď sa robí poctivo a opatrne, tak rozvíja všetky ideomotorické funkcie a dokonca vzdelávanie. No a u dospelých som to už dosť opísala a plánujem to robiť dlhodobo. Fitnes a ostatné čo som skúšala, aj jogu atď., tak ma vždy začalo niečo bolieť, alebo mi proste bolo trapné, byť vo fitku so svalovcami. A také tie ojašené zumby pre mňa nie sú. Ja chcem aby sa mi niekto reálne venoval a videla som už konečne zmenu na sebe. No a zázrakom sa podarilo.

beronsche
11. sep 2025
@biba_18

@beronsche zora czoborová

@biba_18 jaaaj...
Tak ale tá má takmer 60r.. zase večne na 30 sa vyzerať nedá.
Ale bežná žena v jej veku tak rozhodne nevyzerá.

kristin18
11. sep 2025

Ešte som chcela dodať, že pomôže, keď robíte pohyb, ktorý vás aj reálne trochu baví. Inak je to len ďalší stres. A stres tzn. tuky idú smerom hore + vzhľad ide smerom dole.

kristin18
11. sep 2025
@biba_18

@kristin18 matt baré sa to volá ...

@biba_18 sranda, o tom som nepočula.

anonym_dd6090
11. sep 2025
@beronsche

@anonym_dd6090 takto sa to nedá zovšeobecňovať.
Niektore su, iné nie sú..
A skôr platí, že tie nádherné opálené majú vrásky navyše.

@beronsche nedá sa zovšeobecňovať, ja konkrétne myslím športujúcu ženu tu na modrom koni, ktorá nemá ani päťdesiat. Postava fajn vyšportovaná, ale v tvári starena. Nejdem menovať.

anonym_460ee4
11. sep 2025
@kristin18

Ešte som chcela dodať, že pomôže, keď robíte pohyb, ktorý vás aj reálne trochu baví. Inak je to len ďalší stres. A stres tzn. tuky idú smerom hore + vzhľad ide smerom dole.

@kristin18 ja poznám ženu po 50tke, čo robí poledance, má uplne neskutočnú postavu, tiež by som chcela, makám na rukách, ktoré som celý život zanedbávala a idem v zime na to✌🏼

carolynka
11. sep 2025
@kristin18

carolynka hej no, od trénerky viem, že u detí keď sa robí poctivo a opatrne, tak rozvíja všetky ideomotorické funkcie a dokonca vzdelávanie. No a u dospelých som to už dosť opísala a plánujem to robiť dlhodobo. Fitnes a ostatné čo som skúšala, aj jogu atď., tak ma vždy začalo niečo bolieť, alebo mi proste bolo trapné, byť vo fitku so svalovcami. A také tie ojašené zumby pre mňa nie sú. Ja chcem aby sa mi niekto reálne venoval a videla som už konečne zmenu na sebe. No a zázrakom sa podarilo.

@kristin18 znie to super, pozriem ci u nas nieco take nie je

mondolina
11. sep 2025
@anonym_dd6090

@anonym_460ee4 ja aj tu na modrom koni vidím fotky štíhlych žien, nejdem menovať a neskutočne sú vráskavé v tvári. Naozaj si treba asi pár kilogramov v menopauze nechať a nechudnúť každý gram tuku.

@anonym_dd6090
Ak myslíš Sašku tak tá nemá vráskatú tvár.

mondolina
11. sep 2025
@anonym_dd6090

@beronsche nedá sa zovšeobecňovať, ja konkrétne myslím športujúcu ženu tu na modrom koni, ktorá nemá ani päťdesiat. Postava fajn vyšportovaná, ale v tvári starena. Nejdem menovať.

@anonym_dd6090
napíš to pod vlastným menom hrdinka.

biba_18
11. sep 2025

@mondolina ktorá je zas saška? 😲

beronsche
11. sep 2025
@biba_18

@biba_18 tak toto viem, taká super vyšportovaná mamička tu na koni, čo pridáva priveľa fotiek.. 🙂

Aha, len bez uvedenia jej nicku asi na nič info...

mondolina
11. sep 2025
@biba_18

@biba_18
neviem presný nick 🙈

anonym_dd6090
11. sep 2025
@mondolina

@anonym_dd6090
Ak myslíš Sašku tak tá nemá vráskatú tvár.

@mondolina nemyslím žiadnu sašku, píšem anonymne, anonymná je aj diskusia, tak tu prestaň písať o hrdinkách, je to moja vec či píšem pod svojim nickom alebo anonymne. Pod svojim nickom píšem do neanonymných diskusií, teba to zaujímať nemusí kam ako prispievam, hrdinka.

mondolina
11. sep 2025
@anonym_dd6090

@mondolina nemyslím žiadnu sašku, píšem anonymne, anonymná je aj diskusia, tak tu prestaň písať o hrdinkách, je to moja vec či píšem pod svojim nickom alebo anonymne. Pod svojim nickom píšem do neanonymných diskusií, teba to zaujímať nemusí kam ako prispievam, hrdinka.

@anonym_dd6090
hej, len niekoho ohováraš.

anonym_dd6090
11. sep 2025
@mondolina

@anonym_dd6090
hej, len niekoho ohováraš.

@mondolina naschvál píšem, že nebudem menovať. Debata je o ženách v menopauze, ktorým nesvedčí beztuková vychudnutosť. Kde preboha koho ohováram? Ohovárala by som, keby som naznačila nick, nenaznačila som, tak sa ukludni. Neviem, načo menuješ sašku, tá ani zdaleka nie je v menopauze a vychudnutá nie je.

mondolina
11. sep 2025
@anonym_dd6090

@mondolina naschvál píšem, že nebudem menovať. Debata je o ženách v menopauze, ktorým nesvedčí beztuková vychudnutosť. Kde preboha koho ohováram? Ohovárala by som, keby som naznačila nick, nenaznačila som, tak sa ukludni. Neviem, načo menuješ sašku, tá ani zdaleka nie je v menopauze a vychudnutá nie je.

@anonym_dd6090
lebo jej zvykli písať pod foto, že je stará v tvári, preto som myslela ju.

anonym_dd6090
11. sep 2025
@mondolina

@anonym_dd6090
lebo jej zvykli písať pod foto, že je stará v tvári, preto som myslela ju.

@mondolina je to menej známa matka na modrom koni, ale pridáva fotky zo športovania. A sasku tu teraz preberáš ty a ešte s tým, čo kto o nej napísal. Toto si fakt nemusela.

mondolina
11. sep 2025
@anonym_dd6090

@mondolina je to menej známa matka na modrom koni, ale pridáva fotky zo športovania. A sasku tu teraz preberáš ty a ešte s tým, čo kto o nej napísal. Toto si fakt nemusela.

@anonym_dd6090
prečo? mám písať anonymne ako ty?
veď ona si to tiež prečítala.

anonym_dd6090
11. sep 2025
@mondolina

@anonym_dd6090
prečo? mám písať anonymne ako ty?
veď ona si to tiež prečítala.

@mondolina mne je jedno kto ako píše, či pod svojim nickom alebo anonymne. Len mne píšeš, že ja ohováram a pritom tu lustruješ sasku, o ktorej nebola ani reč a zbytočne ju zaťahuješ do tejto diskusie, do ktorej nepatrí.

mondolina
11. sep 2025
@anonym_dd6090

@mondolina mne je jedno kto ako píše, či pod svojim nickom alebo anonymne. Len mne píšeš, že ja ohováram a pritom tu lustruješ sasku, o ktorej nebola ani reč a zbytočne ju zaťahuješ do tejto diskusie, do ktorej nepatrí.

@anonym_dd6090
no vidíš, tak už aj ty môžeš prestať komentovať nie? a tiež ju stále spomínaš.

anonym_dd6090
11. sep 2025
@mondolina

@anonym_dd6090
no vidíš, tak už aj ty môžeš prestať komentovať nie? a tiež ju stále spomínaš.

@mondolina aha, to už fakt nevieš, čo napísať, ale chybu si nepriznaš, čo, že si prestrelila? máš manipulatívne techniky, z ktorých teraz obviníš mňa, čo? Si smiešna.

elviku11
11. sep 2025
@biba_18

a necvičiť iba brucho, to je total blbina…

@biba_18 a prečo sa nemá cvičiť každý deň? Čo je na tom zlé?

biba_18
11. sep 2025

@elviku11 lebo čím je človek starší tým ťažšie regeneruje…

mondolina
11. sep 2025
@anonym_dd6090

@mondolina aha, to už fakt nevieš, čo napísať, ale chybu si nepriznaš, čo, že si prestrelila? máš manipulatívne techniky, z ktorých teraz obviníš mňa, čo? Si smiešna.

@anonym_dd6090
ale no🙏😉

mondolina
11. sep 2025
@elviku11

@biba_18 a prečo sa nemá cvičiť každý deň? Čo je na tom zlé?

@elviku11
telo potrebuje aj regenerovať.

elviku11
11. sep 2025
@biba_18

@elviku11 lebo čím je človek starší tým ťažšie regeneruje…

@mondolina
@biba_18 veď dobre....ale keď necvičím úlne do odpadnutia a do svalovky, tak nemôžem každý deň?

biba_18
11. sep 2025

@elviku11 a kto ti zakáže?