Ako sa zbaviť večerného žutia pri televízii?
Ako sa zbaviť tohto zlozvyku? Snažím sa cvičiť každý deň , pár krát do týždňa behám,ale padne večer, decká idú spať a ja musím niečo žuť 😃 pred tým som hrdinka, šak čo dám si a hotovo,a potom samozrejme výčitky 😁
Neprejedam sa ,ale skôr tak že čipsy, arašidy, dnes napr 2 ks syrovy pagáč, no proste aj keď veceriam okolo 7-8 okolo 10 si musím niečo dať. Spávať chodím okolo 12 . Ako mať pevnú vôľu ?
Mozno nie je problem tie cipsy . To brucho po porodoch Mozno pojde spravit len operacne. Zalezi ako to mas .. Ja som mala brucho druhy den po porode uplne male Akoby som nebola nikdy teho ( a pribrala som 20kg) druhe teho to trvalo trosku dlhsie par tyzdnov.. ak si vecer das za hrst čipsov to by nemalo mat velky vplyv na to ako vyzera tvoje brucho . Ale zas tie pecene kolace ti mozu davat viac tuku. Chcela si zdravsie nahradit pochutiny no ked ti radia ovocie zeleninu tak to prr to je uz moc zdrave . Hnevas sa na seba zbytocne. Tak cvic trochu dlhsie a tych par čipsov neries. Ja som dnes mala o 23 quacamole a naan 🫓 chleba a to je pre mna zdravy snack. A nemam vobec vycitky . Ty vies najlepsie co ti chuti tak sa zamysli a sama najdes odpoved cim
To mozes nahradit .
@andreatytler áno, úplne to chápem aj s tvojej strany, hlavne, že sme sa nakoniec pochopili 😊

Aha, no tak prepac. Zle som to pochopila. Je mi luto a dakujem za vysvetlenie, ospravedlnenie a pochopenie.
Mala som pocit ze sa na mna hnevas ze z teba robim nenazranca ktory zozerie kazdy vecer balik cipsov. Aj ja som este raz precitala tvoj komentar a chapem ako si to myslela. Takto cez pismena je niekedy takze citat medzi riadkami.