icon

Ako schudnúť 10 kg?

30. okt 2025

Prosím za aky dlhy cas, pri skoro idelanych podmienkach (vyvazeny jedalnicek, cviky) by som mohla schudnut 10kg? Mam 45 rokov, 72 kg a 163 cm. A akosi sa vobec neviem nastarovat. Necitim sa dobre vo svojom tele. A chcela by som sa upnut na nejaky cas, ze kedy by som mohla uz daco vidiet na sebe....

Strana
z4
negymama
2. nov 2025
@sono2

@negymama tak to silno pochybujem ja cvičím od februára a 5 kg som dala dole za vyše 4 mesiacov aj viac a bola to teda drina. Mam o 3 roky menej

@sono2 no ne to. I s lo. Hlavne zmenou stravy. Predtým som chodila 0pqvat 2.5 km a váha mi stala.

biba_18
2. nov 2025

@tanyja vôbec som neútočila, čo je to za blbina. keď niekto nesúhlasí neznamená že útočí… a potom, porovnávam úbytok 10 a 20 - proste tam je východisko iné…

anka2015
2. nov 2025

Ja som dala dole 10 kg bez hladovania a cvičenia za cca 3 mesiace. To som mala 40 rokov. Teraz sa už 6 rokov držím +-2kg ale už aj cvičím, aj keď fakt málo 😉

garajovaa
Odpoveď bola odstránená
tanyja
2. nov 2025
@biba_18

@tanyja vôbec som neútočila, čo je to za blbina. keď niekto nesúhlasí neznamená že útočí… a potom, porovnávam úbytok 10 a 20 - proste tam je východisko iné…

@biba_18 ja som tých 20kg dala dole za necelý rok. Neupresnila som moje obdobie. Veď vieme, že je rozdiel aj z akej váhy ideme dole.

mama1981
4. nov 2025

@anonym_autor hlavne sa netrápiť diétami. Tým si nepomôžeš.

Strana
z4