Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Máte skúsenosť so stránkou trendyol? Stále mi vyhadzuje reklamu na stránku.

    Páčia sa mi tieto nohavice https://www.tchibo.sk/products/402037271/nohavi... máte ich niektorá? Aké sú? Veľkostne ako sedia?

    Možno zvláštna otázka, ale: aké šnúry používate na balkóne? Mám klasické úchytky a šnúry vnútri s drôtom a navrchu bužírka. Len akosi je dosť tenká a čakám, kedy mi praskne (ako aj posledné). Nechcem klasickú šnúru, ktorá časom začne špiniť prádlo. Máte svoje osvedčené?

    tanyja
    Správa bola zmenená    18. mar 2024    

    Tyčový vysávač https://www.nay.sk/electrolux-ep71ub14db-700-ul... zvažujem tento. Manžel má odhovára, že po pár nabíjaniach baterka stratí kapacitu. Máte ho niektorá? Za a proti poprosím, ďakujem.

    Kto tu spravuje bazár a robí v ňom zmeny? Mne dnes chlapčenské rifle dotyčná osoba vyhodila z kategórie "Rifle" a dala do kategórie "Legíny a džegíny" 🙈. V živote som nevidela chlapčenské (veľ.170 a 176) legíny ani džegíny, tá predstava má desí. 🧐

    Príde mi balík zo SPS na dobierku, je možné pri kuriérovi platiť aj kartou, alebo musím mať hotovosť?

    Poprosila by som radu, aký je vhodný matrac na posteľ, keď je pevný latkový rošt s medzerami 10cm. Už sa strácam v informáciách a potrebujem synovi (13r) už konečne vymeniť matrac.

    Dnes som bola na MR s kolenom. Vo výsledku mám okrem iného aj: drobná T2 hyperintenzivna lézia ...Ujo Google mi to nevysvetlil. Cítim tlak v kolene a boli, je to niečo ako cysta?

    Poprosím o radu. Budem sa presúvať bežnými spojmi k Červenému kameňu, obec Častá. Potešilo by nejaké foto, resp.záchytný bod, kde vystúpiť z autobusu a ako sa dostať ďalej k hradu. Vopred vďaka, odvďačím sa ❤️❤️❤️

    Dá sa vstupné na kúpalisko v Tiszaujvaros platiť aj kartou, prípadne aj občerstvenie? Mám Visa.

    Je skupina, kde sa dajú vymieňať nálepky z Lidl?

    Keď si urobím po Vianociach povianočnú radosť 🤗

    Poprosím mamičky už očkovaných 12r. Detí. Cez aký link sa registruje dieťa na očkovanie?

    Je tu nejaká skupina zaoberajúca sa pestovaním kvetov?

    Synovi (štvrták) sa trhá školská taška. Takže bude potrebovať novú. Poraďte akú, cenovo prijateľnú, nie za 70€ Topgal. Niečo lacnejšie ale kvalitné, nech to vydrží aspoň 2-3 roky.

    Ahojte dievčatá. Vy vždy dobre poradíte - mobil - slušná cena, kvalitný Mpx fotoaparát, veľká pamäť aj pamäťová karta. Mám Samsung Galaxy J3 dva roky a už blbne.

    Poprosím kontakty na overených čeľustných ortopédov : Rimavská Sobota, Lučenec, Brezno, Banská Bystrica

    Už začínate rozmýšľať nad tým, čo tým našim deťom na leto na nohy? Môj syn je typ, ktorý celé leto len 1 sandáloch behá. Tak už pozerám, čo by aj na dovolenku bolo vhodné zároveň aj do vody. Ale veľkosť 36 ma nete ako keby vymizla...

    tanyja
    Správa bola zmenená    6. sep 2018    

    Na akých stránkach kupujete svojim deťom veci na zimu? Okrem Decathlonu a Sportisima. Jedná sa o veľkosť min.158 a obuv veľ.36, pre chlapca.

    Chcem sama prvý krát urobiť daňové priznanie. Z akej stránky sa dá stiahnuť postup / vzor vypísaného priznania a tlačivo, ktoré sa dá priamo v pc vypisovať? Manžel je zamestnanec vo firme.

    Máte skúsenosti s aloe vera pri likvidácii vírusových bradavíc? Eko balzam mám, ale aj alergiu na propolis, ktorý ho obsahuje, takže ho už dlhšie používať nemôžem. Prípadne niečo iné a účinné ak poznáte, budem rada.

    Všetkým babam, mamičkám, cakatelkam, známym a kamaratkam prajem šťastný nový rok, veľa lásky, deticiek, pohodicky a domáceho pokoja. A Modremu koniku veľa spokojných návštevníkov 🙂 🙂 🙂

    viete poradiť nejaký účinný spôsob na maličké biele bradavičky ? mám ich plno okolo krku a aj v dekolte, chcem sa ich zbaviť 😉

    konečne po 3 mesiacoch konečne dnes vykukla 1.stolička , tak už mámu zubov deväť 🙂))

    tak a moje dieťa môže do školy : vydržal dlhšie pri jednej aktivite ako 20 minút.... celých 50 minút prekladal preá do pohára a dookola to isté ... až som už z toho mala mrle, lebo mi sedel na nohách pri písacom stolíku 🙂

    náš malý chrústik je veľký chlap - dnes som ho strihala mašinkou a ani nemukol 🙂 , a teraz je z neho znova veľký fešák na vybožtekovanie

    odkedy zistil, že dokáže behať, si ani nesadne a behá ako by mal vrtuľku v zadočku 🙂)

    chrústik je ostrihaný - mašinkou dĺžka 2cm 🙂) , hneď mu je lepšie a nezlostí sa, lebo česanie sa mu nepáčilo 🙂)))

    Radimko už pekne sám chodí, zavše ho síce trošku zabaká, ale to sa podá, no je šikovný a v sobotu dostane tortu k svojim 1. narodeninám , naša láska velikánska 🙂)