icon

Ako schudnúť 10 kg do dvoch mesiacov?

srd
4. jún 2021

Baby ako.schudnúť aspon 10kíl do dvoch mesiacov. Ako nato

Strana
z2
lienka.7
Odpoveď bola odstránená
heidy222
4. jún 2021

Fuu tak maximalne porodit

thereisabear
4. jún 2021

@srd skús si pozrieť Whole 30, schudnúť sa pri tom dá, aj keď to by nemala byť hlavná motivácia, a teda je to zdravé a nie si hladná...

alami
4. jún 2021

NFI protokol

srd
autor
4. jún 2021

@lienka.7 to ako.nemyslíš vážne.. blby koment si nechaj pre seba

jaruska_12
4. jún 2021

@srd mne sa to podarilo ale záleží s akej váhy ideš ja som šla 100+ ale strava cvičenie každý deň žiaden cukor sladené nápoje

mlska19
4. jún 2021

@srd Prepac,mne hned napadla Polnisova a jej legendarne: "A nezer,cica!" 😂 Ale vazne,realne a udrzatelne su tak 3-4 kg mesacne,vydaj musi byt vacsi ako prijem,jest viac mensich porcii,hybat sa aspon 4 x tyzdenne,vecer nejest.A zvyknut si na to,inak to bude rychlo spat.

zuzuliennka1
4. jún 2021

nijak, pretoze to nie je udrzatelne ani zdrave.
celkovo ale - jednoduche, prestat zrat, zaradit zdrave potraviny, ovocie, zeleninu a cistu vodu, vyradit spracovane potraviny a polotovary, udeniny, sol, privela cukru,… a zaradit pravidel. pohyb

marhel
5. jún 2021

Na schudnutie cca 2kg mesačne treba vytvárať zhruba denne kalorický deficit cca 500 kcal, na 10 kg za 2 mesiace potrebuješ denný deficit 1.250 kcal, čo je dosť veľký deficit. Pokiaľ nie si vyslovene obézna a nemávaš obrovský denný príjem, tak taký deficit denne nevytvoríš, jedine hladovkou. Proste choď na chudnutie rozumne a dlhodobo udržateľne, čiže plnohodnotne sa stravuj, primerané porcie, vyraď "blbosti" a sladké nápoje, pridaj pohyb a budeš chudnúť....

pimpa12
5. jún 2021

@srd ahoj, mne sa podarilo 7 kg za dva mesiace krabickovou diétou. Svokra zase schudla 17 kg za 40 dni úplnou hladovkou. Ale nič nejedla a pila 4- 5 litrov vody denne. Bolo to brutal, hlavne prvý týždeň, ale okrem kg sa tým zbavila aj reumy a dny.

kinderzwillinge
5. jún 2021

@pimpa12 A nepribrala svokra, ked zacala znovu jest??

fineta
5. jún 2021

@pimpa12 mám kamošku, ktorá raz do roka liečebne hladuje zo zdravotných dôvodov a môžem potvrdiť, že ako onkologická pacientka sa cíti po hladovke znovuzrodena a samozrejme krásne schudnuta. Robí to ale pod dohľadom.

@srd je to reálne. Neviem teda z akej hmotnosti ideš, ale mne sa podarilo za 2 mesiace dat dolu cca 8,5 kg. 5x/denne jedla, vážila si stravu a minimálne každý druhý deň ak nie každý cvičila hodinu na rotopede (nízka záťaž a svižné tempo). Samozrejme, že som na to neprišla sama, pomohla mi fitnesska, ale už som bola veľmi zúfalá. V septembri 2020 mi váha ukázala skoro 89 kg, dnes 68.

letfenixa
5. jún 2021

@srd prísna žlčníkova diéta, 10 kg dole za 6 týždňov.

pimpa12
5. jún 2021

@kinderzwillinge práveže nie. Pravidelne si teraz dáva ešte menšie hladovky raz za tri mesiace.

0silvia0
5. jún 2021

@fineta vazne nasla lekara, ktory jej na to dozera? Lebo vacsina lekarov s tymto moc nechce mat nic do cinenia.

0silvia0
5. jún 2021

@pimpa12 to dala hned 40 dni? Co ju k tomu viedlo? A ako to zvladala? Zeny vacsinou zvladaju hladovky horsie ako muzi

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
pimpa12
5. jún 2021

@0silvia0 bola morbídne obézna, nič nevládala. Mala nejakých 120 kíl. Teraz sa postupne dostala na 75 kíl. Zvládla to dobre, len prvé 3- 4 dní to bol hard- Core. To jej bolo na odpadnutie. Ešte viem že si dávala aj tabletky do konečníka na prečistenie, lebo aj keď nejes tvoje telo sa zbavuje bordelu v črevách a hromadí sa to v hrubom čreve.

0silvia0
5. jún 2021

@pimpa12 moja kolegyna tiez hladovkovala 21 dni, aj jej muz, ale bez cipkov, vraj sa telo precisti aj samo. Tiez sa zbavili roznych diagnoz.

fineta
5. jún 2021

@0silvia0 daj si do Google Dr. Valuch, liečebné hladovanie. Robí prednášky, zo zvedavosti som sa jej zúčastnila..

0silvia0
5. jún 2021

@fineta ja tuto problematiku trocha poznam cez kolegynu. Ale beznym lekarom sa posty nepacia, tak tento je specializovany na hladovky, super. Ja som skusala tiez, ale dala som len 3 dni

zuzuliennka1
5. jún 2021

@pimpa12 ale je rozdiel “morbidne obezny” a obezny, resp. tucnejsi…. ak chce autorka dat dole 10kg, tak asi nevazi 100kil, takze v autorkinom pripade odporucat totalnu hladovku len o vode je blbost a este si moze zdravotne uskodit….
na schudnutie 10kil do 2mesiacov netreba nic specialne - len prestat zrat, stravovat sa normalne s mierou
a hybat sa

fineta
5. jún 2021

@0silvia0 viem, že majú priebežne hladujuci odber krvi, sú teda počas hladovania sledovaní. Aj nabehnúť potom na normálny režim chce istý postup, nie je to len hr br.
Áno, medicína u nás nie je za to, ale v zahraničí existujú kliniky kde sú dokonca takéto pobyty hradené poisťovňou.

chrumka120
5. jún 2021

@srd a čo je take blbe na tom komente že sa máš dať odsať oproti ostatným radám, že ta len to tak pobúrilo? Si myslíš že žiadne takto nechudnu keď chcú toľkoto schudnúť za dva mesiace? Pri takomto úbytku váhy mi príde skoro každá rada zvláštna, keďže chudnúť sa ma pomaly a nie tak aby to zničilo zdravie

0silvia0
5. jún 2021

@fineta samozrejme, mne kolegyna hovorila, ze samotna hladovka nie je taka tazka ako navratovka, kedy si musi clovek ukontrolovat svoj hlad a prijem, ked uz moze pomaly zacat jest. Ze si moze clovek uskodit, ak si nekontroluje co da do ust.

fineta
5. jún 2021

Aby som upresnila, nepropagujem hladovanie kvôli úbytku hmotnosti, to v žiadnom prípade. Len spomínam LIEČEBNÉ hladovanie z dôvodu zdravotných problémov. Súhlasím so
@zuzuliennka1, že k schudnutiu 10 kg naozaj netreba nič extra. Len systém v stravovaní. 👍

janai1
5. jún 2021

@srd co ta tak pohoršilo na liposukcii ktorú ti poradila ? 😂

nistika
5. jún 2021

kilo za tyzden nieje preda tak hrozne....normalne sa to da schudnut....zacni cvicit, pravidelne a menej jest a kilo mesacne das mozno aj tych 200g navyse....

pimpa12
5. jún 2021

@zuzuliennka1 nikde som nepísala že musí, ani že je to ten najlepší spôsob. Nepíše koľko váži ani čo už skúšala/ neskúšala. Uvádzam to len ako jeden zo spôsobov chudnutia.

zuzubb007
5. jún 2021

10 kilo za dva mesiace sa da uplne v pohode ak ides z vahy 150 kilo, ak ides z 80 kilo tak nie neda sa ak si nechces vsetko narusit aj zdravie, miesto vypisovania si mala uz davno cvicit schudnut sa neda len tak nic nerobenim, treba makat kazdy den ak chces dat dole tolko, a strava teda vylucit uplne sladke, pecivo atd., neviem co ta poburilo inac na liposukcii vsak to bol uplne super napad ak si na tom co sa tyka tukov dost zle

Strana
z2