Ako schudnúť 10 kg do dvoch mesiacov?
Baby ako.schudnúť aspon 10kíl do dvoch mesiacov. Ako nato
@srd prepac, ale ako sa hovori... na blbu otazku, blba odpoved.
Zdrave chudnutie je tak 2 kg za mesiac. A v pohode sa to da! Nemusia hladovat, len upravit stravu a pohyb. 3x do tyzdna hodinu plavat a vysledok pride. Nie ale za mesiac, to je predsa nerealne 🙉🙉🙉
A nepises, ci chces schudnut 10 kg zo 100 kg alebo zo 60 kg. Lebo aj to je rozdiel.
Nie vzdy je to o vahe... ale o tom ako sa ty citis.
Da sa schudnut aj za mesiac 10 kg ja som tak schudla pred rokmi ale fakt som za cely den nic nezedla a strasne vela pohybu som aj mala.A pre ostatne... nie ziadne zdravotne problemy som si nenarobila ani jojo efekt neprisiel.A chudla som z vahy 60 kg. Nastav si hlavu a pojde to.
@srd no mne sa podarilo schudnúť 12 kg za dva týždne, ale bolo to strašne...vôbec nič som nejedla, max 1 zemiak na obed a bola som len o vode...potom, keď som bola na svojej “váhe”, tak som pomaličky začala jesť, ale veľmi opatrne! ALE VÁŽNE TO NEODPORÚČAM...
@srd zdravo nijak.
@miiceencoovaa prepána,to prečo takto?
@barboritta depresia
@miiceencoovaa tak to ma mrzí,ale asi autorka skôr myslela chudnutie bez diagnózy.Snad si už fit
je tu este autorka?
NAY-Zlavovy kod
Prosim Vas nema niekto funkcny zlavovy kod? Dakujem velmi pekne 🙂
Moj muz mal 99kil. Od konca decembra do minuleho tyzdna schudol na 82.6kg.
Prerusovany post 16/8. 16 hodin hlad, nejes nic a pocas 8 hodin mozes jest. On zvykne jest 2x denne. Prvykrat na obed, potom vecer do tej 19 zvykne.