Ako schudnúť 10 kg?
Ahojte baby 🙂 Tak uz som pol roka po pôrode a ostalo mi este nejakych 5kg navyse . No chcela by som dat dolu 5 kg a postupne este 5kg a ak by sa aj do tretice podarilo,bola by som na svojej vysnivanej vahe :D .. Viete popradit nejake naozaj ucinne cviky na boky a stehna ? 🙂 Brusko uz je celkom zmensene ale na stehnach este lecos ostalo :D .. ;) Mate skusenosti aj so smoothies napojmi ? 🙂 Ak ano ako casto ich treba pit a co maju obsahovat ? 🙂 Nevratia sa mi kila nazad ked sa zacnem potom znovu NORMALNE :D starvovat ? 🙂 dakujem za reakcie ;)
@bandura nie je to prirýchlo - takto schudnúť?...a kedy sa chceš vrátiť k bežnému stravovaniu? alebo vôbec?....
@slamka890 ja som už síce iný ročník, no pomohlo mi iba pravidelné cvičenie, pretože som lenivá a pažravá držať diétu 🙂 ....som išla normálne za fitness trénerom, ktorý mi vypracoval tréning a spočiatku aj stravovanie, no to som veľmi nedodržiavala....ale cvičím doma, sem tam jogu a sem tam zbehnem za trénerom, keď je čas a chuť...držím palce 🙂
A a dietou Antonie MAcingovej nemate niekto skusenosti ? 🙂
@malabiba
@slamka890 ja dalo by sa povedat ze chudnem na etapy...od jula minulého roku vtedy som schudla pravidelnou stravou z 92 na 76 ale potom som sa vratila k starym stravovacim navykom a vaha vybehla na 85kg potom som si dala v januari dietu so smothies vtedy sa mi vyrysovalo brusko bola som nenormalne spokojna s vahou 71...ale znovu som sa vratila k starym zlozvykom neviem preco a vaha vybehla na 84 a povedala som si dost nemozem takto pokracovat...za 11dni som dala dole 8kg minuly mesiac potom ma ale presviedcali niektore maminky ze neni dobre stale to smothies ze mam jest 5krat denne tak som to skusila vaha sa vysplhala na 81 ale teraz som si do pekne upravila aspon si myslim a vahu som dala za dve dni dole na 79...takze moj nazor ci sa stravujes 5krat denne a jes vsetko alebo dietujes je to jedno ak sa vratis k starym zlozvykom jednoducho povedane je tazsie si vahu udrzat ako schudnut moj nazor ale drzte palce
Momentalne vazim 71 ale niesom spokojna :/ .. pred oteotnenim som mala 65 a chcela by som ist nazad na tuto vahu ( nenahnevala by som sa ani za mensie cisla : D ) takze ..aspon tych 5-6 kil musim nejak dat dole 🙂 ..Ale uz fakt neviem ako 🙂 Asi zaradim beh ten mi pomohol vzdy najviac 🙂 Bolo obdobie ked som mala 58kil a vtedy som sa citila fantastikus 🙂 Kiezby sa mi aj toto podarilo 🙂 ..

@sunshineka rano a vecer smothies a poobede prazenicu zo zihlavou a cviklou a menila som salaty kazdy den aby to bolo pestre a vzdy ine smothies