icon

Ako schudnúť 15 kg za tri mesiace?

sasulka1111
24. apr 2025

Ahojte žienky mam v plane schudnúť keďže môj syn bol tak náročný že som si dakedy nemohla ani na minútu oddýchnuť a venovať sa sebe tak teraz to chcem zmeniť je samostatnejši . Dosť som po porode pribrala a zanedbala sa .
Chcem schudnúť už sa na seba nemôžem pozerať mám nervy nemôžem si nič pekne obliecť pretože sa sama sebe nepačim. Bývam na dedine fitko tu nemáme takže len cvičenie doma. Ideálne by bolo keby sa my podarilo schudnúť za 3m 15 kg len neviem či je to reálne idem si po radi ako sa vám podarilo schudnúť a za akú dobu ? Ďakujem.

Strana
z2
katica78
29. apr 2025
@simsalabim

Kaloricke tabulky a poctive zapisovanie. Pohyb som mala aj pred tym, ale klucovy bol ten deficit.

@simsalabim presne!!

dominikamacakova
29. apr 2025

Nejedz tri mesiace a cvič, behaj aspoň 3h denne.

moje912
2. máj 2025

Ja som v jednej skupine. Oni mi robia jedálniček aj recepty a jem 5 x za deň aj cviky . Všetko ide cez appku a keď potrebujem poradiť hneď odpovedia. Som s nimi mesiac a pol a mám dole 10 kg. Vôbec nebeham. A cvičím trochu doma.

hylary
2. máj 2025
@moje912

Ja som v jednej skupine. Oni mi robia jedálniček aj recepty a jem 5 x za deň aj cviky . Všetko ide cez appku a keď potrebujem poradiť hneď odpovedia. Som s nimi mesiac a pol a mám dole 10 kg. Vôbec nebeham. A cvičím trochu doma.

@moje912 ale asi ideš z vysokej váhy...

katica78
3. máj 2025
@dominikamacakova

Nejedz tri mesiace a cvič, behaj aspoň 3h denne.

@dominikamacakova to nieje riesenie,nejest atd....hlavne iba z rozumom😬🙄🙈🙉

moje912
3. máj 2025
@hylary

@moje912 ale asi ideš z vysokej váhy...

@hylary no áno začala som s 90 kg

Strana
z2