Ako schudnúť 15 kg?
Baby prosím ako? Neviem si rady , naozaj skúšala som a nič ..som vegetariánka,takže mäso nijako..mužovi sa nepáčim už ale tak hlavne sebe nie ..
ja som si dala urobit vegansky jedalnicek, do toho 2x tyzdenne trening s trenerom a 3x tyzdenne joga a dlhe vychadzky hodinove denne ak necvicim a schudla som z 88 kg na 71 mam aktualne, ale ziaden cukor, sladke ani vody nic. Ciel je este 6 kil a budem spokojna 🙂
Spravit si jedalnicek a pekne ho dodrziavat.
Strava a pohyb.
Zacni sa stavovat normalne, jedz vela bielkovin, pocitaj kalorie a cvic.
hlavna je strava - takze odbornik pre vegetarianov a nech ti urobi jedalnicek na mieru a potom pohyb ..
a hlavne motivacia🙂 Ja mam velmi dobreho kamarata v praci, ten ma uplne podporuje, uz mi namiesto cokolady nosi ovocie 🙂 vcera hrozno napriklad 🙂 a trener ten je top, ten vie uplne namotivovat, povzbudit...takze to vie cloveka nakopnut aj to okolie
Ja som dala za pol roka zo 70 na 57 kg cvičením a úpravou stravy ( zrušila som také to "vyzobkávanie" medzi jedlami.
Kalorické tabuľky
Ak nechces ratat tak idealne je jest vysokoproteinovu stravu, aby si potom nemala potrebu zaplnat zaludok nezmyslami.
Cize naozaj si neskusala vsetko, robila si to len zle.
Takze kaloricky deficit. Nieje to ziaden zazrak, len jednoducha matematika.
A tie rady, ze 'ziaden cukor' 🤦🏽♀️ cukor je skoro vsade a nieje zly.
Ja som tiež konecne prisla na to ako schudnúť, a to zmenou zivotneho stylu. Nejem chleba a produkty z múky, cukor (ziadne malinovky, cola, sladkosti). Za dva mesiace som zhodila 7kilov. Jem 4-5x denne. Nejem medzi tým. Nepijem alkohol. Spat chodím hladna, lebo vecer cca po 19tej uz nejem.
@rebrambora niekedy staci nieco vyradiť s jedálnička pričom sa človeku nezmení zivot a stravuje sa ako predtým...... Lebo pocitanie kalórií, tabuľky, drahé jedlo v krabiciach, obmedzovanie sa ....to je nachvíľu....zvačša kazda priberie naspäť.... ze cukor nie je len ten krystalovy, to už hádam vie kazdy

Kaloricky deficit