icon

Ako schudnúť 15 kg?

7. okt 2023

Baby prosím ako? Neviem si rady , naozaj skúšala som a nič ..som vegetariánka,takže mäso nijako..mužovi sa nepáčim už ale tak hlavne sebe nie ..

candii
7. okt 2023

Kaloricky deficit

jan510
7. okt 2023

ja som si dala urobit vegansky jedalnicek, do toho 2x tyzdenne trening s trenerom a 3x tyzdenne joga a dlhe vychadzky hodinove denne ak necvicim a schudla som z 88 kg na 71 mam aktualne, ale ziaden cukor, sladke ani vody nic. Ciel je este 6 kil a budem spokojna 🙂

domkakvet
7. okt 2023

Spravit si jedalnicek a pekne ho dodrziavat.

januska12323
7. okt 2023

Strava a pohyb.

vanilkovazmrzka
7. okt 2023

Zacni sa stavovat normalne, jedz vela bielkovin, pocitaj kalorie a cvic.

syslik81
7. okt 2023

hlavna je strava - takze odbornik pre vegetarianov a nech ti urobi jedalnicek na mieru a potom pohyb ..

jan510
7. okt 2023

a hlavne motivacia🙂 Ja mam velmi dobreho kamarata v praci, ten ma uplne podporuje, uz mi namiesto cokolady nosi ovocie 🙂 vcera hrozno napriklad 🙂 a trener ten je top, ten vie uplne namotivovat, povzbudit...takze to vie cloveka nakopnut aj to okolie

elenajezova
7. okt 2023

Ja som dala za pol roka zo 70 na 57 kg cvičením a úpravou stravy ( zrušila som také to "vyzobkávanie" medzi jedlami.

thereisabear
7. okt 2023

Kalorické tabuľky

rebrambora
7. okt 2023

Ak nechces ratat tak idealne je jest vysokoproteinovu stravu, aby si potom nemala potrebu zaplnat zaludok nezmyslami.
Cize naozaj si neskusala vsetko, robila si to len zle.
Takze kaloricky deficit. Nieje to ziaden zazrak, len jednoducha matematika.
A tie rady, ze 'ziaden cukor' 🤦🏽‍♀️ cukor je skoro vsade a nieje zly.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
aurinia
7. okt 2023

Ja som tiež konecne prisla na to ako schudnúť, a to zmenou zivotneho stylu. Nejem chleba a produkty z múky, cukor (ziadne malinovky, cola, sladkosti). Za dva mesiace som zhodila 7kilov. Jem 4-5x denne. Nejem medzi tým. Nepijem alkohol. Spat chodím hladna, lebo vecer cca po 19tej uz nejem.

aurinia
7. okt 2023

@rebrambora niekedy staci nieco vyradiť s jedálnička pričom sa človeku nezmení zivot a stravuje sa ako predtým...... Lebo pocitanie kalórií, tabuľky, drahé jedlo v krabiciach, obmedzovanie sa ....to je nachvíľu....zvačša kazda priberie naspäť.... ze cukor nie je len ten krystalovy, to už hádam vie kazdy