Ako schudnúť?
mne to nejako ide veľmi ťažko ,chuti mi papať po 20. hodine áno viem nie je to vôbec zdravé 🤷🏻♀️ ani nič podobné ale neda sa jed´u ked mate klud od deti a vsetko ,,,,
Pohybu mam malinko. Sedava robota. Dakujem.
Kľudne môže jesť aj po 20h .. ide o to koľko zješ počas celého dňa .. koľko kalórií prijmeš
Ja mám posledné jedlo o polnoci. Alebo o jednej. A mám jedlo aj o 7 a o 10 večer. A pokojne si dám pred spaním aj celu čokoládu. Fungujem tak cely život. Cely život som chuda.
Je úplne jedno kedy ješ. Jedine na čom záleží je tvoj celkový kaloricky príjem.
Ked máš rada arogantnu tvrdú pravdu tak tu si pozri
https://m.youtube.com/c/MichalHafo
A keď ti pravda nepomoze schudnut tak uz nič
Tu vôbec nejde o to kedy začneš jesť, len treba vedieť koľko 🙂 Aby si neprekročila príjem 🙂
asi tak kazdy tyzden 10 rovnakych tem, skus si vyhladat, uz sa to tu velakrat spominalo, riesilo. rozne vyzvy a tak.
Vyjedanie po 20 hodine ma len 2 priciny. Bud si hladna, pretoze pocas dna nestihas normalnu stravu - a to treba upravit, alebo si pazrava 😀 to druhe je lepsia moznost - pretoze staci nevyjedat 4-10 dni a prejde ta to. Pisem z vlastnej skusenosti 🙂
Zial bohu ak chces dobre vypadat, tak bud musis pohnut zadkom alebo hlavou a nieco pre seba robit. Ked budes len sediet v praci zadku, vyzierat v noci somariny tak zial budes budes neforemna buchta. Vypadat dobre zase nie je raketova veda a aj malymi krokmi - sem tam cvico po praci alebo rano aspon na 20 min, lepsia strava a nevyzieranie blbosti spravi zazraky. Nemusis zase svoj zivot obratit hore nohami a zosaliet sa aby si bola kocka. Ale nic nerobit a dobre vypadat nie je moc rovnica :-/

Kalorické tabuľky