Ako schudnúť 25 kg?
Ahojte, mám za sebou 3 pôrody behom 6 rokov a teda 3 krásne a zdravé deti. Avšak aj vyše 20 kg navyše. Nebola som nikdy veľkosť XS ani S. No v skratke na fitnes trénera žiaľ čas nemám pri detickach najmenšie má 7 mesiacov už ho nekojim takže kľudne si nechám poradiť aj diétu. mám 160cm a 92 kg som fakt že veľká a je čas s tým niečo urobiť. Nejaké rady? Kľudne aj kupované diéty alebo spaľovacie hocičo .. za týždeň som dala dole z 95 na 92 jedla som zeleninu a bielkoviny a večer som vypila nápoj ketolinea no kamošky hneď že to je najhoršie čo môže byť tak ja už neviem akým smerom ísť...
@snezienkaaa82 Fuuuha, no ja by som neprezila bez jedla od 14tej, spavat chodim po 23tej
@kinderzwillinge ono to ubehne, v robote mam čas sa v pohode naobedovat, bez sýtych raňajok nemôžem bvyt, hlava by ma bolela a ešte do prace si dačo vezmem. No a doma to už rýchlo zbehne do večera
@kinderzwillinge ja mam to "okno", ked jem 10-18 hod. To mi vyhovuje, nakolko ja odjakziva nedokazem dostat rano do seba nic. Vzdy som trpela tym, ze vstala som o 6:30 a do cca 9-tej normalne ze blok, aj ked realne mi skvrkalo v bruchu, ale nedokazala som nic zjest.. Teraz nastastie nemusim vstavat tak skoro, takze do 10-tej vypijem pohar vody a kavu a v pohode vydrzim..

@kinderzwillinge
@kinderzwillinge presne tak, ja tiež jem všetko, no len do 14.00, potom už nič. Bez sladkého a rezbav by som neprezila