icon

Ako schudnúť 4 - 5 kilogramov za dva mesiace?

1. jún 2025

Ahojte potrebovala by som za 2 mesiace schudnúť 4-5 Kiko. Viete poradiť? Týždeň nejem sladké, ani pečivo, po 17 už nejem. Robím dlhé prechádzky. Poradíte prosím? Ďakujem

Strana
z2
majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
michal711
4. jún 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat deficit 1200-1500 kcal ale už som to zmiernil už si to tak nesledujem stačí mi ešte 3kg dať dole.

majamat
Autor odpoveď zmazal
alexanderkovacs
5. jún 2025
@lujza123

Začni používať kalorické tabuľky, fakt veľká pomoc, tisíce ľudí schudlo vďaka ním

Pridaj šport. Prechádzky sú super, každý pohyb sa ráta, ale uvidis ako sa to pohne ked pridáš aspoň 2 x tyzdenne poriadny silový trening.

Nejesť po 17 (alebo prerušovaný pôst) aj menej lepku (chleba, cestoviny, všetko z muky), žiadny cukor za mňa super, pokračuj, isto pomôže.
Niekto síce hovorí ze je jedno čo ješ, dôležité sú iba kalorie, ale podľa mňa treba treba aj zdravo a pravidelne

@lujza123 nemoze chned zacat poriadny silovy trening. Aj stym treba zacat pomali, lebo minimalne bude mat svalovku ze sa druhy den nepohne, alebo ovhorie kvoli oslabenej imunite

princezna_bosorka
8. jún 2025
@klarissa25

Kaloricky deficit… jednoducho mat vyssi vydaj ako prijem… ziadne ine zazraky nie su

@klarissa25 jj, presne. hlavne neplat nikomu za ziadne "jedalnicky na mieru".

Strana
z2