Ako schudnúť 7 kg do 30. júna?
Ahojte zeny, chudnem z 80kg. Potrebujem zhofit do 30.juna. nepytajte sa preco. Je to realne? Co vam pomohlo?
Samozrejme, že je to reálne. Stiahni si kalorické tabuľky, s nimi to pôjde jedna radosť. Držím palce.
Treba začať makať a možno to vyjde.
Reálne to je ale zdravé nie,pravdepodobne môžeš čakať Jojo efekt. No musíš znížiť na minimal svoj kaloricky príjem .. od teraz .. až do júna a keď pridas fyzickú aktivitu pôjde to. Stačí aj rýchla chôdza
Kamoška teraz schudla za 4.5 mesiaca 20 kíl presne.
Cvičenie, kardio a upraviť stravu (nemusíš extrémne diéty, len si strážiť jedálniček).
vysadit v co najvacsom mnozstve muku, cukor a eliminovat sacharidy. Obycajnu cestovinu nahrad hrachovou, sosovicovou... snaz sa eliminovat zemiaky, miesto toho si ako prilohu uvar kuskus, brokolicu, urob zeleninovy salat a podobne. Ked ti treba sladk nahrad keksiky, kolace 70% cokoladami. Ked aj budes mat chut na nejaku blbost aj co sa tyka klasickej stravy radsej si ju daj rano ako vecer... a do toho pohyb na dennej baze. Ked aj nie kazdy den kardio, aspon doma medzi tym odcvicit pol hodinku podla videi aby malo telo navyk a rychlo spalovalo 🙂 vaha bude padat jedna radost a ked sa naucis takto zit bude to pre teba zdrave a zaroven ziadny jojo efekt nepride. Snaz sa rozmyslat ako potraviny nahdradzat lepsou verziou... ja som mala vcera chut na halusky, tak som urobila spenatove so spaldovou mukou a miesto bryndze som na ne dala nizkotucny cottage dochuteny rozdrvenou nivou a tak podobne 🙂
Ja som od 4.1. do konca marca schudla presne 7 kg takze urcite sa to da 🙂
To sú 3 mesiace, podľa mňa v pohode, len treba poriadne držať stravu a pridať pohyb.Nezanedbavat ani oddych.
V pohodičke.. 🙂
Jasne to je dlha doba a ideš z vysokej váhy ale chce to prísny režim upraviť stravu a začať sa hybat
Momentálne 14-ty deň a zatiaľ mám dole 2,7 kila. Veeeeeeeľa cvičím, chodíme behať, na HIIT, na jógu, na kruhový tréning, proste každý deň niečo + kalorický deficit. Vysadila som lepok, rafinované cukry, mlieko, tučné jogurty a syry. Pridala bielkoviny, vlákninu, vitamíny, omega 3, zelený jačmeň a spirulinu. Pijem veľa vody, bylinkových čajov a beriem tabletky na odvodnenie, lebo môj problém je hlavne zadržiavanie vody. A snažím sa dodržiavať stravu podľa autoimunitného protokolu, čiže konzumujem hlavne protizápalové potraviny. Bála som sa, že to nepôjde, ale zatiaľ sa nesťažujem.
@magic08
@h2
@januska12323
@candii
@221girl
@evkamotka
@nikdenikto
@lakebabe
@evelynmozagalega vdaka vam zeny za podporu. U mna je asi najvacsi problem so sladkym a to kvoli tomu,ze mam 2,5r dieta ktore odmieta poobede spat, v noci sa bufi tak 4-6x a ja som ako matoha. Nemam energiu tak jem sladke. Kavu nepijem kvoli tlaku. Skusim to sladke obmedzit. Aapon sladke vody nepijem, to nemam rada. Pohyb mam, ked chodime na prechadzky, ale to zjavne nestaci. Rozmyslam ako zacnem cvicit,ked uz teraz som taka nevyspata a mam tak malo energiu,ze nevladzem proste,aj ked som sa vcera zaprisahavala. Boze baby,ako sa nakopnut. Vidim zatial,ze sa len vyhovaram. Evka motka,tebe sa to ako ppdarilo?
@amelia89 gratulujem ti k super vysledku. Kiezby sa to aj mne podarilo. Kaloricke som stiahla, tak si tam skusom znacitco jem.
Najskor si spocitaj svoj bazalny metabolizmus a kaloricky deficit (zadaj to do googlu).
Fakt sa to da,ja cvicim doma hitko.
Mam 2 deti - 3.5 a 2 rocneho a ver ze nespim celu noc. Ja som ale uz naozaj chcela sa zacat zase dobre citit vo svojom tele. to zvladnes len sa mentalne na to nastav 🙌🏻✊🏻
ano, toto je take akuratne chudnutie, ani nie ze rychle
Ja som kedysi pribrala na vyssiu váhu po zlomenine nohy a Operácii a potom som dala dolu za tri mesiace 15 kíl už sa to nevratilo. Prestala som úplne jest sladké, alkohol , úplne biele pečivo, všeobecne som pečivo obmedzila, zmenšila prílohy veľa zeleniny k tomu a šlo to samo. Keď nevládzes cvičiť skus rychlochodzu rátaj si kroky to môžeš aj s dieťaťom príp bicykle. Už je teplo možnosti je dosť ja som mala vtedy obmedzené cvičenie a v rámci rehabilitácie som začala veľmi veľa chodiť. Proti chuti na sladké skus chróm, ja som pila aj forfeminu a také spaľovace jemne lebo zas tie klasické nemôžem kvôli srdcu a veeeela vody pi
Ja som si napríklad všimla že mám brutálnu chud na sladké keď malo jem... Telo si pýta rýchlu energiu.. radšej si daj niečo malé zdravé pravidelne a nebudeš mať až takú chut na sladke
Samozrejme. Ja som išla od februára do júna dole zo 70 kg na 57 kg...
vsetko sa da ked sa chce...otazne je co sa stane, resp kolko priberies naspat a naviac ked uz nebudes "potrebovat schudnut"...je rozdiel vedome dlhodobe chudnutie s poriadnym cielom a rychle chudnutie lebo XY a potom sa vraciam do predchadzajuceho
Zrusila som sladkosti a blbosti, zrusila som veceru a zacala som denne 25min cvicit. Ranajky a obedy mam uplne bežné. Nic si neratam. Mam dve male deti takze je to o voli, nie ze sa to pri detoch neda ;)
@evelynmozagalega ahoj ake tablety na idvodnenenie beries? Dakujem
@slavomira236 Kneipp - 3 bylinky plus na odvodnenie, su super, citim sa lahucka, ale vsetky prstienky mi z prstov padaju, lebo telo vyluci tu nadbytocnu vodu.
@evelynmozagalega dakujem to chcem pre mamu.
Ťažšie ako schudnúť je si to potom udržať. V januári som mal takú štvortýždňovú virózu, kde mi nechutilo jesť, a schudol som skoro 10 kg. Ale medzičasom je z toho už minimálne polovica späť.

samozrejme, ze je to realne, upraviť stravu, pridat pohyb aspon 30 minut denne, kaloricky deficit.