icon

Ako schudnúť?

lubica285
23. feb 2014

Ahojte, chcela by som sa poradiť. Keďže chodím do roboty, tak neviem, ako by som mohla vynechať pečivo,alebo skôr čím ho nahradiť. Cereálie Fitness s mliekom, či len čisté bez mlieka? Desiata ovocie? Obed menšia porcia.Mám možnosť dať si na obed zeleninový tanier (čerstvá zelenina).je to dobrý nápad? A olovrant, večera? Poraďte mi prosím. A jasné, že brušáky a pod.....a veľa piť....Ďakujem za každú radu 😉

Strana
z2
miushka13
25. feb 2014

Nejest po 17tej,jednoznacne u mna aj mojho okolia osvedcena metoda. Trva to trosku dlhsie kym si nato zvyknes,ale da sa to. Ja jem vsetko aj biele pecivo aj mastne veci aj sladke samozrejme s mierou vsetko, a schudnes,trosku pohybu k tomv samozrejme

zita19
25. feb 2014

@sarah27 Toto je hladovanie a nie system na schudnutie. Napisem to po lopata, ak nedas telu jest 18 hodin denne, tak potom si zacne skladovat kazdu kaloriu, ktoru stretne. Organizmus treba oblbnut castymi, malymi a nekalorickymi davkami jedla. Aspon na mna to funguje. Akekolvek prudke obmedzovanie postu dennych jedal alebo specialne diety viedli j jojo efektu. Ked sa krmim casto, malymi davkami a obmedzim prazdne kalorie idu kila sice pomalicky dole ale idu. Ake zas u mna sa nikdy nejednalo o potrebu schudnut viac ako 3 kila. Proste sa strazim a nezeriem zbytocne vela. Svoje 3 kilecka schudnem za 2 mesiace a po zvysok roka ich zas nahonobim. 😝 Aby som na jar mohla zas 3 kila zhadzovat. Uz viac ako 35 rokov, okrem 2 tehotenstiev

Strana
z2