Ako schudnúť brušný tuk?
Ahojte😊👋, už som vyčerpaná z toho chudnutia, posledné obdobie sa všetko točí iba okolo môjho brucha a chudnutia, naozaj by som bola vďačná keby ste mi poradili nejaké rady ako rýchlejšie schudnúť(zhodiť tuky), alebo nejaké cviky, mám ešte školu takže na to nemám celé dni...mám 14 rokov, 170cm výšku, 56,5kg a cvičím 4-5× do týždňa.... prosím poraďte mi niečo, lebo naozaj by som chcela pocuť rady od skúsenejších ako som ja😊, som naozaj veľmi netrpezlivá🤣🤦♀️
O to práve ide, snažím sa mať väčšiu sebaistotu, sebavedomie, ale pokiaľ nebudem chudsia tak to nejde, veľmi sa snažím ale nejde to, nechcem ísť pod nižšiu váhu ako 53kg, lebo nie som anorektička ani nič podobné....ale ďakujem🫶😊
@yunaitzy5 cele zle, byt tvoja matka najdem ti psychologa
Chudne cele telo nie len brucho, postava sa ti este zmeni si este dieta
@yunaitzy5 ty mas tuk asi iba vo svojej hlave. Lebo pri tej vyske a váhe vela tuku mat nebudes. Ked si pred menzesom brusko moze byt trosku nafúknuté ale to zase po splasne. Brusko moze byt vypuklé aj zo zlej stravy ale to nie je tuk. Pozri si fotky deti z Afriky ake maju vypuklé brucha. Je to od hladu. Mas kopec faktorov, ktore tvoj tvar brucha mozu ovplyvňovať .
Okay...👍
@yunaitzy5
1.chudnutie iba z brucha neexistuje.
2. Ak je fotka realna si mladunka a postavu budes mat primeranu vo vyvoji.
3.si krasne dievca.
4.mozes sa zamerat na miesto chudnutia na naberanie svalstva,lebo to co v skutocnosti chces, je vyzerat dobre.
5.vsimni si osvalene baby a baby, ktore vyzeraju chudo, ale nemaju svalstvo
ach dievča, zahrávas si na problémy... Ak sa v tvojich 14r všetko točí okolo chudnutia, vyhľadaj pomoc.
14 rokov, 170 cm a 56 kg. Ty nemáš čo chudnúť, tvoje telo sa vyvíja. 56 kg pri Tvojej výške a veku nie je nič na chudnutie. Spevňuj, buduje svaly. Ak sa s týmto pomermi a vekom vidíš ako baba, ktorá potrebuje chudnúť, to už zaváňa začínajúcim problémom.
@yunaitzy5 písala som ti správu 🙂
Este podla mna vela zalezi aky mas typ postavy…lebo ked si jablko, tak bdues mat bohuzail stale kusok vascie brucho a nohy ruky chude…a to nezmenis moc :(
@michaelammka dufam ze jej nejdes ponukat zazracne nefungujuce lieky na chudnutie a pod blbosti
Veď to je podváha🙈
Prepac ale 56kg pri vyske 170 uz hranici s podvahou..
Nepotrebujes schudnut. Mas na cvicenie trenera?
Moze byt, ze zle stojis, a preto mas vyklenute brucho a myslis si, ze to je tuk. Nie je.
Podsad panvu, stiahni zadok a mozno uvidis ze ziadne brucho nemas.
@yunaitzy5 žeby cvičením cvikov na brucho, ano aj pri dobrej váhe sú slabiny a na tie slabiny sa treba zamerať a toto s dá riešiť jedine pravidelným cvičením izolovaných cvikov na danú partiu
@yunaitzy5 pridaj sem fotku tvojho brucha..je možné že sa vidíš horšie než v skutočnosti vyzeráš..
Nežartuj, ja mám rovnaké "rozemry" ako ty a som úplne nadšená z toho, že som konečne pribrala. Ver mi, že si nevieš svoju postavu predstaviť, keď budeš mať o 3kg menej, než máš - ten rozdiel nijak extra neuvidíš. Kašli už teraz v tvojom veku na pomýlené predstavy z instagramu/tiktoku, tak ako na fotkách/videách nik naozaj nevyzerá (vačšinu by si nechcela v realite stretnúť, nespoznala by si ich) 🙂. Je super, že máš pohyb, že cvičíš, za to sa ti tvoje telo do budúcna poďakuje ale nerob žiadne drastické diéty, lebo to ti nijak nepomôže, iba uškodí, teraz sa vyvíjaš, naozaj počkaj pár rokov stačí 3-4 a aj ty budeš svoje telo vnímať inak ako dnes. Každý deň si povedz, že si krásna, taká aká si a nikdy si nenechaj nikým, ani sama sebou nakecať niečo iné. ❤️
@denkabemommy Okay, tak ďakujem🥹😊
@yunaitzy5 ak chce niekto schudnúť len z nejakej jednej konkrétnej časti napr to brucho, tak na to jedine liposukcia, ale to ma x nevýhod (doživotných) a naozaj by som to neodporúčala nikomu a už vôbec nie niekomu pod 18😅🤦🏼♀️ v tvojom veku je fajn mať zdravú životosprávu, ale mala by si sa zaoberať inými vecami, ako chudnutie a hlavne treba telu veľa odpočinku pri cvičení 5x do týždňa…. Nebol by odveci ten psychológ, nech ti ukáže iný uhol pohľadu a nech sa to z tohto tvojho chudnutia a zmýšľania ešte niečo nestane do budúcna. Takto u mňa začali PPP len tak mimochodom. A este tak na záver, keď som mala 19 podarilo sa mi schudnúť za cca 3-4 mesiace okolo 15 kíl, ale tie zdravotne problémy a hormonálne problemy, ktoré prišli potom by si naozaj nechcela zažiť🫣🫣🫣 na všetko treba čas aj na chudnutie, ale v tvojom veku, keď si vo vývoji neviem čo je to úplne ok a bezpečne 🤷🏼♀️ treba možno zájsť s rodičmi za profesionálmi, nech sa vyjadria.
@yunaitzy5 Už ti dali múdre rady ženy. Mas malo kil na svoju vysku a vek. Ale ak sa ti nepáči ako vyzeráš a máš spodné bruško. Tak najskôr to bude len pomerom svalov a tukov. Papaj vela bielkovín a menej tukov a malo by sa to samo upraviť. Bohužiaľ nejde schudnúť len z nejakej konkrétne časti tela. Vždy to ide celkovo. Môžeš len nabrať svaly na konkretnom mieste cvičením. Na tvoj vek a výšku a to že cvičis .. robis už veľa. Uzivaj si život o 10 rokov si budes tukat o celo, že co si riesila v takom veku. 😄 Užívaj si život. Chalani pod 20 rokov aj tak ešte musia dostať rozum, cize kvoli nim sa to neoplatí robit a chudá si aj tak a určite aj veľmi krásna. 😇 ❤️
Inak k výške 170 cm je aj 60-64 normálna váha. Ja mám 171 a keď som 62-64 je také ideálne, že mi netrčia kosti a nemám ani veľký zadok :D
@katica78 Ibaže baba to má z instagramu a tic toku. Ja stretávam takých ľudí, aj hercov a žiadny reálne nevyzerá ani ako vo filme!Už aj tam sú filtre. Už lekári a odborníci hovoria o tom, ako tento internet a všetky filtre operácie raz ublížia psychike. A už to začalo. Krásne 14ročne dievča sa ide trápiť pre nezmyselnosť.

@yunaitzy5 ja by som viac ani nerobila, lebo sa to neskonci dobre ak to uz v takom veku riesis takto
Nauc sa trosku sebelasky