Ako schudnúť po pôrode?

denusiq1211
7. máj 2012

tak som rok po porode ale nejak som vahu neriesila ale uz je najvissi cas a ide aj leto 🙂 uz som nejake diety skusala no nejak nezabrali tak skuste mi prosim poradit ako sa da najlepsie a co najrychlejsie schudnut? dakujem za kazdu radu..

hanbe
7. máj 2012

@denusiq1211 ked prides na nieco ucinne,porad.

slavinka9
7. máj 2012

@denusiq1211 ahoj skus toto. funguje zarucene pretoze to nieje dieta ale zmena stravovania...vyzera to strasne zlozito ale po tyzdni uz ani nevazis. 🙂 bez cvicenia som dala dole zatial 6 kil . na facebooku je aj skupina ludi co sa riadia Havlickom ak chces napis daam ti kontakt 🙂 drzim palce
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=6540

omamikova
9. máj 2013

ahojte, zaújmalo by ma čo je ten Havlicek? Dakujem

weronn43
27. máj 2014

Ahojte mamičky ja som po pôrode už pol roka a stale sa mi nedari schudnúť... Chcela by som hlavne z bruska zadku a stehien... Mala som 55 pred tym ako som otehotnela a teraz mám 68 a nic zo štátnika neobleciem.,, poraďte niekto prosím vás

macka1555
6. okt 2014

ahojte baby ja mam presne taky isti problem. neska ma mala presne 4 mesiace a ja nie a nie schudnut. po porode som bola ako vyflusnuty chrobacik a teraz uz ked mame rezim tak som si zvikla ze ideme ba dve hodinky sa poprechadzat. ale inak sme vecsinou doma a tvrdneme v izbe kedze byvame zo svokrovcami. od porodu som sa zacala strasne potit a moje telo zacalo vyzadivat viacej skadkeho aby malo nejaku energiu. teraz uz treti mesiac beriem hormonalnu antiku a nejako ni zacalo rast brucho. priatel a jeho otec si uz robia srandu ci som neni zasa tehotna. poradte nejake cviky na brucho okrem brusakou kedze ja mam chrbticu uplne v keli a nieco nenarocne na moje chore srdiecko. moc dakujen za kazdu radu.

dollynkaa
6. okt 2014

Vzdy je to o strave najviac.plus pohyb a ide to ze dievcata

julinka1911
19. nov 2014

Ahojte dievčatá...síce neskôr ale moja skúsenosť.Ja som 5 mesiacov po pôrode a keď mal môj malý cca 3 mesiace tak som začala jesť 5x denne v malých dávkach,chlieb len na raňajky,vodu min 2l denne(čistú alebo s citrónom).Pohyb každý deň 3 hodiny prechadzka s malým a mam dole 12kg.Som na pôvodnej váhe ako pred pôrodom.
Možno som pomohla

maria4745
Autor odpoveď zmazal
Zobraz