Ako schudnúť po pôrode a vrátiť sa na pôvodnú váhu?
Ahojte,chcem sa Vás spýtať žienky či sa Vám podarilo schudnúť po pôrode a koľko ste vlastne pribrali počas tehu ? Som tehotná a v živote som nemala viac ako 55kg nejde mi o tú váhu že koľko budem mať na konci ale predsa len by som sa potom chcela vrátiť na svoju pôvodnú váhu pred,tak ma len zaujíma koľko ste pribrali prípadne zhodili pôrodom a následne či sa Vám podarilo schudnúť naspäť na svoju váhu ?🙈
Pribrala som v prvom 11kg (na 64), v druhom 9kg (na 62). V oboch prípadoch do mesiaca som bola na pôvodnej. V prvom tehotenstve som musela ešte priberať na pôvodnú 😅, lebo som pôrodom schudla viac. Nerobila som nič špeciálne.
@anonym_1badb7 no bodaj by to bol aj môj prípad😀ja sa už bojím lebo v rodine nemáme nikoho takého “štíhleho” ako som ja a už mi každý hovorí že veď počkaj po pôrode už ani ty nebudeš takáto🥲
@anonym_1badb7 no bodaj by to bol aj môj prípad😀ja sa už bojím lebo v rodine nemáme nikoho takého “štíhleho” ako som ja a už mi každý hovorí že veď počkaj po pôrode už ani ty nebudeš takáto🥲
@anonym_autor tiež som to počúvala z každej strany 😂. Nemaj obavy. Dá sa schudnúť vždy, hlavne nech je babatko aj ty v poriadku 😊
@anonym_autor tiež som to počúvala z každej strany 😂. Nemaj obavy. Dá sa schudnúť vždy, hlavne nech je babatko aj ty v poriadku 😊
@anonym_1badb7 ďakujem❤️
@anonym_autor pred prvym som mala 58kg, pribrala na tusim na 78kg...4,5kg babo aj mi puchli nohy v lete. Do roka bez cvicenia a chudnutia som bola na svojej vahe 58kg.
No po dalsich detoch ostavalo aj brucho, aj kg.
Ja som mala pred tehotenstvom necelych 52kg. Pri 1. tehu plus 16kg, pri 2. plus 23kg. Do 3-4 mesiacov islo vsetko dole a dokonca este par dalsich navyse… bez cvicenie, samovolne odisli 🫣.
Pred tehotenstvom som mala 63kg
Na konci tehotenstva 87kg
Hned po pôrode (no nie hned samozrejme) ale keď už som nemala v sebe vodu tak som mala na váhe 50kg.. dojčím 😬 tak ti poradím skús aj ty ak budeš mať možnosť a budeš ok 🤣😅 . Som rok po pôrode a mam ledva 55kg. Toľko som vážila keď som mala 15 rokov
Ste ma všetky potešili 🥹tak sa skúsim upokojiť a veriť,že tiež takto dopadnem ako vy😀
@anonym_autor pred tehotenstvom cca 63 kg, 173 cm mám, mala som 25 rokov, silovo som cvičila, mala som svaly vďaka tomu a počas tehotenstva som nabrala 13-14kg cca… rodila som ako 76 kg. Po pôrode to nešlo hopsup samé akože videla som zmenu, ale úprimne čakala som že v pôrodnici nechám viac kg, nechudla som špeciálne nijako, zaradila som po šestonedelí cvičenie, prechádzky, strava, kojím ešte stále momentálne a celkovo ma svoju váhu som sa dostala až rok po pôrode, vyzerala som ale chudá už skôr ako mi okolie hovorilo, necítila som sa ok ešte a ani podľa fotiek som nebola ako predtým. Teraz aktuálne 20 mesiacov po pôrode mám 58 kg, kojím furt 🤯 a cvičím, veľkosť 34-36, povodne oblečenie mi je veľké a vážim ako na gympli. 😅
@anonym_autor zalezi ako ješ a koľko ješ, aky máš metabolizmus, hlavne, kolko priberieš v tehotenstve, kolko nechaš v porodnici, mozeš schudnut aj počas kojenia, ale aj naopak, može ti viac chutiť jest.. budu stresy, nevyspatosť, čiže aj to môžr byt znakom chudnutia či priberania
Ja som pribrala 6kg za cele tehotenstvo a po pôrode islo dole 11kg no pri malom dieťati som nemala čas jesť, stres a spanok tak som to pribrala späť a teraz sa snažím chudnúť som rok po pôrode ale nejde to lebo mi dieťa este horsie spava ako ked bolo bábätko a som z toho na nervy do toho stres a mi je to ľúto lebo sa snažím a zbytočne 😞
@anonym_autor ja som po prvom dietati schudla na dievcensku vahu do 9 mesiacov, na 48 kg (mam 152 cm), pred otehotnenim som mala cca 60 kg, takze nadvahu.
Potom som z tych 48 kg pribrala pocas druheho tehotenstva 25 kg, a schudla som na tych 60 len, ale mne uz zhaprovala stitna zlaza potom, mala som hyperfunkciu, ale bez chudnutia, srdcove problemy a po liekoch sa mi stopol metabolizmus, no a takto som bola uz potom stale. Toto je naozaj velmi individualne. Niektore zeny aj dojcenim chudnu, ine priberu, ja som chudla len pri prvom dietati dojcenim, dalsie 3 deti, to uz neslo tak dobre.
Po prvom som viac cvicila, bolo viac casu a islo to dole pod povodnu vahu, po druhom ani neviem, snazim sa cvicit a vsetko, ale zijem taky dynamicky program s 2 detmi, ze uz mam po 9 mes povodnu vahu ani neviem ako. Tiez mam do 55kg beznu vahu.

Pribrala som v prvom 11kg (na 64), v druhom 9kg (na 62). V oboch prípadoch do mesiaca som bola na pôvodnej. V prvom tehotenstve som musela ešte priberať na pôvodnú 😅, lebo som pôrodom schudla viac. Nerobila som nič špeciálne.