icon

Ako schudnúť po pôrode a vrátiť sa na pôvodnú váhu?

Včera o 18:29

Ahojte,chcem sa Vás spýtať žienky či sa Vám podarilo schudnúť po pôrode a koľko ste vlastne pribrali počas tehu ? Som tehotná a v živote som nemala viac ako 55kg nejde mi o tú váhu že koľko budem mať na konci ale predsa len by som sa potom chcela vrátiť na svoju pôvodnú váhu pred,tak ma len zaujíma koľko ste pribrali prípadne zhodili pôrodom a následne či sa Vám podarilo schudnúť naspäť na svoju váhu ?🙈

anonym_1badb7
Včera o 18:41

Pribrala som v prvom 11kg (na 64), v druhom 9kg (na 62). V oboch prípadoch do mesiaca som bola na pôvodnej. V prvom tehotenstve som musela ešte priberať na pôvodnú 😅, lebo som pôrodom schudla viac. Nerobila som nič špeciálne.

autor
Včera o 18:44
@anonym_1badb7

Pribrala som v prvom 11kg (na 64), v druhom 9kg (na 62). V oboch prípadoch do mesiaca som bola na pôvodnej. V prvom tehotenstve som musela ešte priberať na pôvodnú 😅, lebo som pôrodom schudla viac. Nerobila som nič špeciálne.

@anonym_1badb7 no bodaj by to bol aj môj prípad😀ja sa už bojím lebo v rodine nemáme nikoho takého “štíhleho” ako som ja a už mi každý hovorí že veď počkaj po pôrode už ani ty nebudeš takáto🥲

anonym_1badb7
Včera o 18:46
@anonym_autor

@anonym_1badb7 no bodaj by to bol aj môj prípad😀ja sa už bojím lebo v rodine nemáme nikoho takého “štíhleho” ako som ja a už mi každý hovorí že veď počkaj po pôrode už ani ty nebudeš takáto🥲

@anonym_autor tiež som to počúvala z každej strany 😂. Nemaj obavy. Dá sa schudnúť vždy, hlavne nech je babatko aj ty v poriadku 😊

autor
Včera o 18:47
@anonym_1badb7

@anonym_autor tiež som to počúvala z každej strany 😂. Nemaj obavy. Dá sa schudnúť vždy, hlavne nech je babatko aj ty v poriadku 😊

@anonym_1badb7 ďakujem❤️

euka210
Včera o 18:47

@anonym_autor pred prvym som mala 58kg, pribrala na tusim na 78kg...4,5kg babo aj mi puchli nohy v lete. Do roka bez cvicenia a chudnutia som bola na svojej vahe 58kg.
No po dalsich detoch ostavalo aj brucho, aj kg.

anonym_651b02
Včera o 18:50

Ja som mala pred tehotenstvom necelych 52kg. Pri 1. tehu plus 16kg, pri 2. plus 23kg. Do 3-4 mesiacov islo vsetko dole a dokonca este par dalsich navyse… bez cvicenie, samovolne odisli 🫣.

anonymes
Včera o 18:58

Pred tehotenstvom som mala 63kg
Na konci tehotenstva 87kg
Hned po pôrode (no nie hned samozrejme) ale keď už som nemala v sebe vodu tak som mala na váhe 50kg.. dojčím 😬 tak ti poradím skús aj ty ak budeš mať možnosť a budeš ok 🤣😅 . Som rok po pôrode a mam ledva 55kg. Toľko som vážila keď som mala 15 rokov

autor
Včera o 18:59

Ste ma všetky potešili 🥹tak sa skúsim upokojiť a veriť,že tiež takto dopadnem ako vy😀

katusik456
Včera o 19:03

@anonym_autor pred tehotenstvom cca 63 kg, 173 cm mám, mala som 25 rokov, silovo som cvičila, mala som svaly vďaka tomu a počas tehotenstva som nabrala 13-14kg cca… rodila som ako 76 kg. Po pôrode to nešlo hopsup samé akože videla som zmenu, ale úprimne čakala som že v pôrodnici nechám viac kg, nechudla som špeciálne nijako, zaradila som po šestonedelí cvičenie, prechádzky, strava, kojím ešte stále momentálne a celkovo ma svoju váhu som sa dostala až rok po pôrode, vyzerala som ale chudá už skôr ako mi okolie hovorilo, necítila som sa ok ešte a ani podľa fotiek som nebola ako predtým. Teraz aktuálne 20 mesiacov po pôrode mám 58 kg, kojím furt 🤯 a cvičím, veľkosť 34-36, povodne oblečenie mi je veľké a vážim ako na gympli. 😅

anonym_c04a5a
Včera o 19:19

@anonym_autor zalezi ako ješ a koľko ješ, aky máš metabolizmus, hlavne, kolko priberieš v tehotenstve, kolko nechaš v porodnici, mozeš schudnut aj počas kojenia, ale aj naopak, može ti viac chutiť jest.. budu stresy, nevyspatosť, čiže aj to môžr byt znakom chudnutia či priberania

anonym_de0c4e
Včera o 19:26

Ja som pribrala 6kg za cele tehotenstvo a po pôrode islo dole 11kg no pri malom dieťati som nemala čas jesť, stres a spanok tak som to pribrala späť a teraz sa snažím chudnúť som rok po pôrode ale nejde to lebo mi dieťa este horsie spava ako ked bolo bábätko a som z toho na nervy do toho stres a mi je to ľúto lebo sa snažím a zbytočne 😞

anonym_8298f4
Včera o 20:36

@anonym_autor ja som po prvom dietati schudla na dievcensku vahu do 9 mesiacov, na 48 kg (mam 152 cm), pred otehotnenim som mala cca 60 kg, takze nadvahu.
Potom som z tych 48 kg pribrala pocas druheho tehotenstva 25 kg, a schudla som na tych 60 len, ale mne uz zhaprovala stitna zlaza potom, mala som hyperfunkciu, ale bez chudnutia, srdcove problemy a po liekoch sa mi stopol metabolizmus, no a takto som bola uz potom stale. Toto je naozaj velmi individualne. Niektore zeny aj dojcenim chudnu, ine priberu, ja som chudla len pri prvom dietati dojcenim, dalsie 3 deti, to uz neslo tak dobre.

kiki68
Dnes o 09:27

Po prvom som viac cvicila, bolo viac casu a islo to dole pod povodnu vahu, po druhom ani neviem, snazim sa cvicit a vsetko, ale zijem taky dynamicky program s 2 detmi, ze uz mam po 9 mes povodnu vahu ani neviem ako. Tiez mam do 55kg beznu vahu.