icon

Ako schudnúť po pôrode? Rady a podpora mamičiek

tilly
11. aug 2006

čo takto takáto témička? 😀 koľko a ako ste schudli po pôrode (teda nie nevyhnutne po pôrode)?
mohli by sme sa vzájomne podporovať a radiť si, nie? 😉

certica
30. dec 2006

tak ja som mala kusok smotanovej torty, ale bolo to dost ovocia. A pred chvilkou len taky kapustovy salat na studeno s krajcekom chleba a pohar cerveneho 😀

tilly
autor
30. dec 2006

fíha, verulka, ideš na to tvrdo 😉

ja som mala dnes prechádzku do mesta a späť, ráno som nestíhala, za to po návrate som sa rozbila, polievka sa len varí, to bude asi na večeru, lebo to hovädzie sa bude asi dlllho variť... no a chystám sa robiť taký dobrý zákusok a griláž, tak budem zas dnes a zajtra papať

jeee, čertica, tak to je dobrý obedík, hlavne to červené 😀

tilly
autor
30. dec 2006

no, idem piecť, DCH 😀

verulka
30. dec 2006

ja sa idem ucit ☹ aspon chvilku, krpci sli korculovat...

certica
30. dec 2006

verulka, ty uz asi drtis, tak nech to same skace do hlavy 😀 . Kam isli decka korculovat?

tilly
autor
30. dec 2006

hmm, tak ja som dnes urobila asi dva najkalorickejšie zákusky, griláž a také, že mexický svadobný koláč... no samý cukor a tuk (maslo, šľahačková smotana, salko 😲 ) a aj učiť by som sa mohla aspoň trošku... no asi to asi natlačím na poslednú chvilku, ako vždy ☹

certica
30. dec 2006

tilly, na poslednu chvilu poznam...nech je adrenalin 😎 😀 😀

tilly
autor
30. dec 2006

no, hej, hlavne aby zaúčinkoval pozitívny stres 😀 ale nie, keď sa začnem učiť 5teho, tak snáď do 9teho to stihnem 😀 no skôr nie, ale za pokus to stojí a dúfam, že do toho 5.teho aspoň tú diplomku dopíšem 😅

certica
30. dec 2006

s kolacikom v ruke urcite dopises 😀

tilly
autor
30. dec 2006

hmmm, ale taký je dobrýýýý ten koláčik 🤐 nesmiem, nesmiem ho zožrať celý, idem

fafa
30. dec 2006

Tilly, ako? Dari sa? nezozr...si ho cely????
Viamka, jukla som, nasla som....poslem? 😀 😀

verulka
30. dec 2006

certica oni chodia s tatinom a dedom do avionu na to klzisko. Ja kedze neviem, vyuzivam cas inak 😉 zvacsa prijemne , dnes ucenim.vobec mi to nejde, ale kedze zajtra sa nic nenaucim a asi ani 1.1., tak mam co robit. Okrem toho este celly nab. tyzden su krpci doma, takze to bude fuska...ale vsak 3 uz mam, tak tieito 2 nejako dokopem...
idem baby, dnes sa u nas studuje a comp vypinam...zajtra som cely den a aj vecer mimo, takze si uzite silvestra a krasny Novy rok...nezabudnite na spolocne predsavzatie 😀 inak ja som si dnes nakupila same zdrave veci, takze uz som nachystana a tie kg idu prec 😉 papa

viamka
30. dec 2006

fafa, neviem co, ale posli, mozno mi este zapali 😀

ako to tak citam, nazhavene ste riadne! uz nech je 0101! 😉

evrulka na co este pojdes?

tilly, ty uz nemas skusky? "len" tu diplomovku?

fafa
30. dec 2006

Tu vec na sporak...teda od rana do vecera, co je dobre na pamat????? 😀
My pecieme gastany...a na zajtra mame tolko, ze ani nemyslim ako budem hresit...akoze zhresovat..ci ako to ma byt..

expertka8
30. dec 2006

...zdravím vospolok 🙂 ...
..fafa...Vitamín B1 (tiamín) - je dôležitý v mechanizme sacharidov, je nevyhnutný pre správnu činnosť svalov vrátane srdcového svalu. Má vplyv na duševnú výkonnosť a pamäť.

http://www.calibrum.sk/default.aspx/sk/chc/cali...

😀 😀 😀

viamka
30. dec 2006

fafa aj lecitin a okrem toho viaze tuky...

a dakujem, posli............... mam kofeinovy stres 😝

fafa
30. dec 2006

Viamka ten lecitin nebol pre mna... 😀 😀 😀

viamka
30. dec 2006

ja vieeeeeem! uz tri tyzdne ho neberiem, a zacina sa to vyrazne zhorsovat!!! 😖 nechavam si ho na int. chudnutie aj z karnitinom a inym "balickom opatreni..." len musie otvorit fitko a tysden start a potom zobem...

fafa
30. dec 2006

...aj ja mam taky balicek nachystany....kazde rano juknem, ci je tam...a spokojne sa chystam...uz nech je januar... 😀

expertka8
30. dec 2006

...baby...ktore vitaminy alebo mineraly si mam nakupit na aktivne spalovanie????

viamka
30. dec 2006

leukoplast na hubu!!! 😝 au

expertka8
30. dec 2006

..jasne...a NEONDIT ako antikoncepčný prostriedok 😉

viamka
30. dec 2006

povedz mi kde si a co tam robis, lebo ja si tu trham vlasy!!!

a baby vy chudnite...

expertka8
30. dec 2006

..viamka..zlatko...uz prestan odbiehat...ved sme si sluuubili vydrzat na ...

viamka
31. dec 2006

caute anorekticky!

fafa, pri plnom vedomi a len po prvej kave si matne spominam, ze maaaaaaaaaaas. a dokonca niem co!!!!!!!!!!!!! posles?

posli a ja si nasadim ten lecitin.

🙂 prajem vam pevne zdravie v novom roku 😉 , podla moznosti co najmenej hlucneho silvestra 😠 a miimalisticky caloricky prijem!!! 😀 😀 😀

s laskou viamka

certica
31. dec 2006

viaaaaaaaaaaaamka 😎 , nedes ma hned zrana s kaloriami. Este som teda do ust nic nevlozila, okrem zubnej kefky a pol litra vody 😀

certica
31. dec 2006

inak dakujem v mene anorektickeho timu ako zatial jedina pritomna v teme chudneme za tvoje prianie 😀

uzite si poslednu 2006-ku nedelu a zajtra zaciname s pocitom plnosti odlhcovaci a postavu tvarovaci rok 2007 😎 . Krasneho silvestra, tie ktore si pocas neho vedia pekne vyhodit z kopytka a pre nas skromnejsie tvory, pohodickuuuuuu 😉

certica
31. dec 2006

krasneho bujareho silvestra to malo byt, uslo mi slovo, o pismenach nehovoriac

fafa
31. dec 2006

Caute, aj ja sa pridavam..s tymi kaloriami to bude dnes asi blede...ale to nevadi, zajtra uz ideme naostro, ze Certica?? 😀 😀
Viamka - aj by som poslala, len kde??? Vyskusam telepatiu....
Krasneho Silvestraaaaaaa 😉 😀 😀

certica
31. dec 2006

fafa, jasne od zajtra bez kompromisov, lebo som aj nejake 1/2kg pribrala a muz si uz zo mna robi srandu, ze si len plany robim, nech sa na to vykaslem 😢 😀