icon

Ako schudnúť po pôrode? Rady a podpora mamičiek

tilly
11. aug 2006

čo takto takáto témička? 😀 koľko a ako ste schudli po pôrode (teda nie nevyhnutne po pôrode)?
mohli by sme sa vzájomne podporovať a radiť si, nie? 😉

certica
23. jan 2007

bobicek, zemlovku mozem tiez 😀

bobicek
23. jan 2007

ale to je presne z rbielych rozkov 😀 no co uz. niekedy mam pocit, ze mi treba taku tu rychlu dietu...ja ziadne tie dlhodobe nevydrzim...asi zacnem tu mliekovu... 😠

certica
23. jan 2007

ber to tak, ze vzdy lepsia zemlovka ako trebars kus slaniny s chlebom 😉

bobicek
23. jan 2007

certica, tak tot dobra obrana 😀 😀 😀 😀

certica
23. jan 2007

bobicek, aj hriech si musis vediet zdovodnit, inac by si sa zblaznila 😲 😀

bobicek
23. jan 2007

😀 😀 😀

vendynka
23. jan 2007

tak to ja zas radsej tu slaninku 😀
zemlovku nemusim ani z lietadla 🤐
ale taku klobasku by som muzovi vedela zozrat, co na neho caka v chladnicke 😠 - aspon sa nauci nacas chodit domov = kto neskoro chodi, sam sebe skodi 😀

vendynka
23. jan 2007

inak zeny, my sa tu mame povzbudzovat v chudnuti a nie v prehreskoch 😲 - takze prec s tymi zemlovkami a slaninkami 😠 - cica nezer!!! - uzaj si bezte po mrkvy a pekne hryzkame 😎

bobicek
23. jan 2007

no, ale ta klobka... mnaaaaaaaaaaaaaaam 😀 😀

ninocka
23. jan 2007

vendynka no klobasa fuj

bobicek
23. jan 2007

tusim idem urobit nalet na chladnicku! 😀 😀 😀
baby, ale uz dost, od zajtra na mliekovu!!!!! 😠

certica
23. jan 2007

mne uz len ta vona (teda presnejsie pach) klobasy a inych udenych veci obracia zaludok, aj ked ho mam velmi odolny a vyprazane tiez nezjem, takze jediny prehresok je u mna sladke

bobicek
23. jan 2007

certica, hm, tak to ti zavidim... ☹ ja ked citim klobasu, tlacenku,....idem sa kupat v slinach 😀
dnes ked ma moj drahy videl v spodnom pradle, sa ma spytal: to co mas za brucho? 😠 skoro ma j... 😀 😀 takze od zajtra mu idem ukazat, co ja budem mat za dva tyzdne za brucho 😀 😀 😀 😝 😝

vendynka
23. jan 2007

Bobi 😀 😀 😀
Drzana mas doma, presne ako ja 😠
BTW Vy uz mate deti???

vendynka
23. jan 2007

Certi ja klobasky, jaternicky, fasirky, snicliky a vsetky taketo fajne nezdrave veci mozem v mega davkach a kedykolvek 😀
A pokial ide o sladkosti, tak bez Tofifee a Milky za mnou nik nechodi 😎

bobicek
23. jan 2007

vendy, nie, nemame 😉

vendynka
23. jan 2007

... tak to si setri sily na chudnutie po porode 😉

vendynka
23. jan 2007

boze, chlapa nikde a ja kukam poistovnu 😅 - to som ale dopadla 😖

lidka619
23. jan 2007

aj ja som dopozerala poisťovňu - na večeru som zjedla 2 vajíčka, ale som hladná ako vlk! Pane bože, už nech je rýchlo ráno lebo umrem od hladu - idem sa napiť pramenitej vodičky 😒 /aspoň na chvílu mi to zaženie hlad/

tilly
autor
23. jan 2007

ja som sa dobre nabaštila keď som prišla domov, stavili sme sa po ceste v cukroške, ktorej skrátka neodolám a zobrali sme si každý dva zákusky, no otras... celý deň som nemala čas jesť a potom zožeriem o siedmej večer dva zákusky!!!!!!!

ninocka
23. jan 2007

baby vidim, ze po niektore tvrdo pracujete

ninocka
23. jan 2007

myslela som na svojich postavach

vendynka
24. jan 2007

Tilly 2 zakusky mne akurat tak chut urobia 😀 - moj muz velmi rad hovori historku z cias, ked ma "balil" - ako ma vzal do cukrosky a ja som zbastila 17 zakuskov a on so mnou, aby to nebolo trapne a potom doma umieral a ja som sa zas dokrmovala cokoladou, aby chuda neskrachoval = mne bolo malo a jemu vela 😀

vendynka
24. jan 2007

Lidka mne pomaha bublinkova voda (soda) - mam z nej falosny pocit plnosti a potom ryhlo spat, aby som nemyslela na jedlo 😝

vendynka
24. jan 2007

Ninocka pracujeme to je jasne 😉

ninocka
24. jan 2007

no to je dobre vendy

vendynka
24. jan 2007

😀

vendynka
24. jan 2007

tak jo - zdravy obed uvareny (bude rybka) 😉 - ideme von, nech krpcka vyhladnem a vycerpam 😎

verulka
24. jan 2007

Vendy, tak si stanov nejaky termin, kedy sa odvazis a je to. Ja sa vazim cca raz za 2 tyzdne v sobotu u svokry...Neviem ako dobre ide ta vaha, ale zase je to ten isty pristroj ...Svokra mi chce kupit vahu na narodky, no vtedy ju uz nebudem potrebovat 😎 A prestan depkovat, rob co je v tvojich silach a hlavne mysli POZITIVNE...
Certica super, gratulujem...
inak ja uz mam v podstate chute pod kontrolou 😎 i ked uvidime dokedy 😀 , ale zase cakam mrchu a vcelku v pohode to zladam 😉 My mame doma domace klobasky, tie ja mozem, ale nepapam. Vzdy ked ma prepadnu chutky, tak si predstavim seba v prezliekacej kabinke a seba ako by som chcela a vypijem pol l vody. Proste ma to uz nebavi nedotiahnut do uspesneho konca. Som fakt spravne nastartovana. Drzime si palce 🙂

24. jan 2007

ahojte babky, ja som tu dnes prvý krat a chcem pridať svoju skusenosť. Pred 3 rokmi som schudla 25 kg, spôsobom nejedla som chleba, sladkosti, pečivo. Len tie vlarany,mne chutili modré. Celý život som bola pri sebe,a zrazu som bola chudá. Len sa treba v hlave nastaviť a zmieriť sa že chudne, a hlavne nevyčítať si, prečo sa ja musím takto trápiť...
Teraz som po pôrode, cez tehotenstvo som opäť nabrala, lebo som si všetko dopriala. Stále kojím, a preto by som poprosila maminy, ktoré chudli a dojčili o nejaký tip 🙂