Ako schudnúť po pôrode? Rady a podpora mamičiek
čo takto takáto témička? 😀 koľko a ako ste schudli po pôrode (teda nie nevyhnutne po pôrode)?
mohli by sme sa vzájomne podporovať a radiť si, nie? 😉
..viamka..sa stále vyhovára na komunikačnú bariéru medzi foto a pc...a myslí si..že jej to žereme...prd...ja nežerem do Vianoc nič 😝 😀
..certica...panenko Mario Podsrpenská..no vidíš to??????...Sodoma Gomora..táto viamka...veď nás tu len sekíruje 😠 😅
mna zaraduje fakt bohovo odveci s prispevkami............. 😅
babenky, mangel haja, ja sa tu ozieram a zacina to posobit 😵
...viamka..spravme kompromis ...a defacto výmenný obxod aj s certicou..
..viamka uleje...ex pozve na "C"...a certica nás pozve na "P" 😀 😀 😀
viamka, vsetky sa radime a zaradujeme z cesty, ved o to ide, nee? Nech je kapanek chaos 😎
sak by som aj chelpla, ale po tej flasi vina vam akosi prestavam rozumiet... ale bola fifty fifty s mangelom...zeby ta francuzstina posobila?? 😅
no baby ja asi musim zmenit fotku, lebo ak toto cita niekto kto si k mojej tvari priradi spravne meno...amen... ☹
inak, Viamka...zajtra spravime "telemost" a hodujeme, dufam, ze nezdrhnes aj ty...
len presnu znacku zmrzliny potrebujem... 😝 nech som neni out...
juknite na ine temy, total serios a tu, to co je? nata, chytila si total brutus.
ex, uz zas ma to trapi: preco maju dupacky vacky?
fafa sa nerob, nie si jedina co chudne pri vine.!!!!!!!!!!!!!
baby a ešte do tretej nohy.na zdravie.môj mužík je akýsi ,,krajší" po tých pohárikoch vína
..baby..ja sa idem asi znormalizovať do sprxy..lebo ak dané riadky budem zajtra po sebe čítať..budem sa hanbiť ako pes....baskerilský 😅

viamka ma nestvi, ty kedy navalis svoj portret? 😲 😠 , nech vidim, kto ma tu komanduje