Ako schudnúť posledných pár kilogramov?

lienka737
30. okt 2015

Potrebovala by som schudnúť nejakých 5 kg, ale sú to tie posledné kilá, ktoré sa chudnú najťažšie.
Poradíte mi prosím, ako na to?
Ďakujem!

jankazav
30. okt 2015
Používateľ jankazav je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jankazav.

Hľadáš nejaký doplnok stravy alebo skôr radu čo robiť?

worker_falcon
30. okt 2015

nevieme nič o tvojich stravovacích návykoch, o tom, čím si si už prešla - akými diétami, o váhe, atď. Nevieme nič. tak čo od nás vlastne chceš?

Jednoducho - jesť pravidelne a dostatočne. Žiadne hladovanie ani prežieranie sa. Urči si správne svoju približnú kalorickú potrebu - to je na tom to najťažšie mimochodom. A naplň svoj jedálníček normálnymi jedlami. Pečivo minimum, žiadne sladkosti, dosládzanie. Kalorickú potrebu si rozdeľ do 3 veľkých jedál - raňajky, obed, večera (aspoň po 450 kcal) a na minimálne 3 menšie jedlá. Zelenina, ovocie, vláknina.

Zastavením chudnutia ti telo možno dáva najavo, že si na svojom limite a ísť nižšie nie je zdravé. Alebo že to nie je možné za súčasných podmienok.

lucyk29
30. okt 2015

V pripade ,ze mate prekysliceny organizmus ,tak najprv ho treba odkyslicit ,potom upravit travenie a potom regulovat vahu ...da sa to s bylinnymi vyrobkami,ktore su ciste a bez chemie ...popritom 5 krat denne stravu...pit min. 2 litre vody ,nepit vodu po jedle lebo sa usadzuju potom tuky ,pit pred jedlom , dat si k obedu zeleninu ,pohybovat sa . atd ... 🙂

ukulela
30. okt 2015

@lucyk29 prekysliceny versus prekysleny - aka pekna zamena 🙂 odkyslicit organizmus by asi nebolo najvodnejsie ... bez kyslika sa tazko zije ;)

lucyk29
2. nov 2015

Veru bez kyslika sa tazko zije.... 🙂