icon

Ako schudnúť pred operáciou pri zdravotných ťažkostiach?

18. aug 2024

Dobrý deň, poraďte prosim, žena, vek 60, momentálne v obmedzenom pohybovom režime kvôli 2 poškodeným platničkam, jednu uz ma vytecenu, druhu ma prasknutu, čaká ju operácia o 2 mesiace, ale ze ak neschudne, operácia nebude, ona sa ledva hýbe kvôli bolestiam, je to začarovaný kruh, momentálna váha okolo 87kg. Rozmýšľali sme aj nad keto diétou na tie 2 mesiace. Každú radu uvítame. Vdaka

Strana
z2
hara_vara
19. aug 2024

raňajky obed a potom len voda vyskúšané funguje ✌️

monillia
19. aug 2024

@hara_vara určite funguje ,ale len na niekoho kto nemá diabetes tak ako mama autorky. U nej by mohol byť taký spôsob stravovania aj fatalny

stanka113
20. aug 2024

Mne radili Schudni s DaVe a funguje to.
Je to aplikácia kde je jedálniček a cvičenia.

janci27
25. aug 2024

Nizkosacharidova strava pre diabetika vhodna urcite je. Skuste pripadne kontaktovat Andreja Medveda, ma aj skupinu na FB: Andrej Medved - Moja cesta ku zdraviu. Je to skvely odbornik, mozno by vam vedel poradit, pomohol uz mnohym s roznymi zdravotnymi problemami a co sa tyka stravy, viem, ze odporuca nizkosacharidovu, aj diabetikom.

katarinahajnus
26. aug 2024

Dobrý deň ak máte FB odporúčam trénera Peter Palencar. Priložím dole foto stránky a kontakt na neho. Pomohol už kopu žien, ktoré trpeli nadváhou. Pomocou úpravy stravy vám pomôže zhodiť kila za 3 mesiace. Určite odporúčam. Mam kamošku ktorá sa na to dala po pôrode a teraz som ju nespoznala. Ak máte FB sú tam fotky recenzie pozrite si

Strana
z2