Ako schudnúť pred tehotenstvom?

kofilka33
18. júl 2017

Pekný večer prajem,chcela by som schudnúť aspoň 10kg .S manželom sa snažíme o bábätko už skoro dva roky , ale nedarí sa nám koly mne.Mám hormonálnu nerovnováhu, nepravidelný ms ,polypy na maternici. Na moju výšku vážim dosť nad normu a chcela by som čo to schudnúť možno to pomôže trocha a hlavne ak otehotniem nechcem byt jedna obrovská gula .Podotýkam ,že za snažím stravovať pomerne zdravo ,nič mastné, nič vysmazane,sladké len raz týždenne,čistá voda a minerálky .Ale kilá idú stále hore 😢Už som z toho zúfalá .

vierocka888
18. júl 2017

@kofilka33 ahoj moja 🙂 z vlastnej skusenosti odporucam zajst fo najblizsieho fitka, vybrat si trenera/trenerku a zacat makat. Mne vypracovala trenerka stravovaci plan, treningovy plan... a tym, ze som si za to zaplatila, ma to donutilo makat. A vysledky su skvele 😊 aj ja som si myslela ze sa dobre stravujem a pritom som jedla malo a preto som priberala! Drzim ti palce az ti to vyjde a az sa vam podari aj drobcek ❤

kofilka33
autor
18. júl 2017

@vierocka888 ďakujem moja,len problém je v tom ,že fitko nepripadá do úvahy nakoľko nemôžem veľa cvičiť a hlavne nič ťažké zdvíhať inak začnem krvácať koly polypom :( Pred tým ako som to nevedela som občas do fitka zavítala a rozkrvacala sa.Dr.mi povedala,že mám veľmi jemné cievky na ktoré tie polypy tlačia a začnú praskať a krvácať .V auguste mám ísť na odstránenie tých polypov.A s tou stravou? No niečo na tom bude,len keď ja sa neviem donútiť jesť veľa a pravidelne.Pred 2 rokmi som držala dukanovu diétu a vtedy som to dala,len som v tom nebola sama ale s kamoškou sme sa podporovali .

mata223
18. júl 2017

Pocula si uz o C9 vlastna skusenost

liz_lemon
18. júl 2017

@kofilka33 najviac aj tak schudnes stravou, takze treba upravit, a s tym ti zase pomoze uz spominany trener, a treneri vedia x roznych cvikov, nebudes musiet ani nic dvihat
take zakladne pravidlo stravovania je, ze doobeda mozes jest sacharidy, a poobede uz nie, teda take veci ako cestoviny, ryza, zemiaky, ovocie, jes len v ramci ranajok/desiaty a obeda, a na olovrant a veceru uz len maso, zelenina, syry, ryby, sunka, vajcia, tvaroh, acidko

kofilka33
autor
18. júl 2017

@liz_lemon ďakujem ,no ja cestoviny,ryzu, zemiaky ,pečivo nejem už dosť dlho .

kofilka33
autor
18. júl 2017

@mata223 nie nepočula som o tom ešte, čo to je?

mata223
19. júl 2017

Su to vyrobky z aloe vera konkretne c9 je devet dnovy detox idu dolu kila aj cm ak ta to zaujina napis mi na IP

liz_lemon
19. júl 2017

@kofilka33 no, ale jest ich treba, lebo sacharidy potrebujes, vylucenie sacharidov dlhodobo nie je dobre

ibrunova
19. júl 2017

Ak nemôžeš cvičiť v posilke, skús beh, prípadne rýchlu chôdzu, plávanie.

clara474
19. júl 2017
Používateľ clara474 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od clara474.

Och rad je strasne vela, len pozor aby si si nejak neublizila. Skus mrknut tu http://www.chudnemzdravo.sk/ a hlavne ber vsetko s rezervou, mozno by si mala zajst radsej za nejakym odbornikom aby to islo lahsie a aby si mala istotu ze si neublizis.

juliciz
19. júl 2017

@liz_lemon Sacharidy sú aj v zelenine: mrkva, celer, cvikla, to pre jej potrebu podľa mňa úplne stačí, ak sa jej nedarí schudnúť.

juliciz
19. júl 2017

Jedz hlavne zeleninu /ale nie veľa mrkvy, cvikly, celeru/, hlavne pór /ja si ho uvarím v troche vody a potom vymixujem, mám to ako polievku, k tomu rozmixujem čerstvé avokádo, brokolicu, šalát, skús pridať nejaké vitamíny zo skupiny B, tie pomáhajú spracovať telu potravu. Vraj denne by sa malo zjesť 400-500 g zeleniny a 100-200 gramov ovocia. Ty potrebuješ nielen schudnúť, ale hlavne si dať dokopy zdravie.