Ako schudnúť s poruchou štítnej žľazy?
Dobrý deň,chcem sa spýtať máte niekto rady ako schudnúť z veľkej váhy a máte poruchu štítnej žľazy (spomalená funkcia štítnej žľazy)
Užívam euthyrox 50 a stále priberám .za každú radu dakujem
@denka81 ano samozrejme
Avsak pokial je liecba nastavena spravne, telo sa dostava do stavu, ako keby fungovala uplne normalne
Takze vyhovarat sa na stitnu zlazu fakt nemusite, stitna zlaza cloveku do ust hamburgery a cokolady nevklada
@taktotedanie a liecba sa nastavi na prvy krat (a idealne za mesiac) a potom neexistuku vychylky? Absolutne nemas ani potuchy - vysledky dobre nastavenej liecby su za 3-9 mesiacov, staci mensi hormonalny vykyv a si opat na zaciatku - aj s vahou, aj s nastavovanim....
@katty123456 ano ale to neznamena, ze teraz niekto priberie 30kg! Opakujem a citaj prosim s porozumenim, sz nevytvara tuk a neuklada ho do pneumatiky na bruchu
Je to obycajna vyhovorka, pribera sa z jedla, z nadmerneho sa prejedania!!! A lieky sa beru preto aby sa navodil stav ako keby ta sz bola uplne zdrava takze vyhovorka, vyhovorka, vyhovorka
Netreba sa prejedat ako prasiatko, zacat cvicit a nevyhovarat sa na sz
@taktotedanie máte osobnú skúsenosť s hypotyreozou?

Ja beriem 75ku s nie a nie pribrat.
@oli18 ja som mala vždy váhu rovnakú celé roky aj pohyb aj strava v norme,alenuzivam tento liek rok a za rok 7kg+.