icon

Ako schudnúť z brucha bez straty váhy inde?

amalka2705
20. máj 2026

Zdravím žienky idem si k vam pre radu , ide leto a ja by som chcela schudnúť hlavne do bruška len neviem ako na to, nie som v nohách tlsta ani v zadku mám 63kg len to brucho mám každý kto ma vidí si myslí že som tehotná . Nohavice legini si kupujem veľkosť S a tričko pulóver atď veľkosť M L . Ide odo že aj keď sa pokúšam o diétu tak kilá zhodím v nohách a zadku a tam práve že ja nechcem lebo od pásu som dosť chudá .. Čo sa týka toho brucha a krížov som aj po sekciách a po sterilizácí môže to biť aj tím či ? Skúšam aj cvičiť ale nejako mi to nejde, čo by ste mi odporučili..

anonym_ff87a1
20. máj 2026

akú máš výšku? Na 63 kg by si mala mať min. 170 cm.

tanyan
20. máj 2026

To brucho môže byť ovplyvnené aj nesprávnym držaním tela a slabým stredom. Skús fyzioterapiu, cvičenie pre zdravý chrbát a podobne.

patrike
20. máj 2026

Zacni vysetrenim u ortopeda a chirurga, nech sa vyjadria k stavu brucha.
Potom oslov trenera, ale pamataj, ak mas na bruchu tuk, brusakmi ho dole nedas. Musis zhodit tuk celkovo a nahradit svalmi.

anonym_98b203
20. máj 2026

Ak kila zhodis v zadku a nohach, tak zacni objemove cviky na zadok a nohy. Vyformuju sa a budu mat objem aj ked zhodis aj to brucho.

anonym_abc528
20. máj 2026

laserova liposukcia, pozri si .. robia ju aj na slovensku

cimage
20. máj 2026

Nemas diastazu? Z brucha sa chudne v kuchyni, bohuzial len cviky nepomozu. Ale ako pisu vyssie, moze to byt aj drzanim tela.

amalka2705
autor
20. máj 2026
@anonym_ff87a1

akú máš výšku? Na 63 kg by si mala mať min. 170 cm.

@anonym_ff87a1 165 cm.