Ako schudnúť z vysokej obezity bez liekov?
Dobrý večer prajem, chcela by som sa opýtať, že či ste niektorá schudli bez lekárskej pomoci z vysokej nadváhy / obezity. Mám 40 rokov, 95 kilo a 160cm. Takže malá a tučná. Strašne chcem schudnúť. Nikdy som nebola nejak extra chudá, vždy som mala tých 65 kg, po prvom dieťati 75 po druhom 80 niekoľko rokov. Teraz sme skúšali umelé oplodnenie, pichala som si aj injekcie a aj som veľa jedla zo stresu, lebo sa nám vôbec nedarilo posledné tri roky a mám 95 kil. S tým, že dieťa už mať nebudeme som okej, už sme to vzdali. Ale! Chcem schudnúť. Aspoň na tých 75kg. Prosím ako začať? Mám môj problém riešiť aj s nejakým odborníkom alebo si myslíte, že by som to dokázala možno aj sama? Poradíte mi prosím, ako na to? Lieky ani zázračné tabletky nechcem. Skúsiť tie kalorické tabuľky na začiatok? ďakujem za rady.
@anonym_autor tak sa necuduj ze nemas vysledky. Ides tak na 30%
@erikreset nevadí mi to že idem na 30% ja si to uvedomujem že keby som chcela môžem ísť na maximum ale bojím sa zlyhania že mi to dlho nevydrží a takto mi to zatiaľ vyhovuje pomaly pomaly pomaly
@erikreset nevadí mi to že idem na 30% ja si to uvedomujem že keby som chcela môžem ísť na maximum ale bojím sa zlyhania že mi to dlho nevydrží a takto mi to zatiaľ vyhovuje pomaly pomaly pomaly
@anonym_autor super tak nech sa dari. hlavne je aby si ty nasla nejaku svoju zlatu strednu cestu. pekny vikend

@148terka148 strava a cvičenie ale v strave sa neobmedzujem lebo by som to rýchlo vzdala. Doplnky výživy a reklamné zázraky na chudnutie odmietam
@anonym_autor tak sa necuduj ze nemas vysledky. Ides tak na 30%