Ako si udržím váhu?
Zdravim vas.
Chcela by som sa dozvediet, tie, ktorym sa dari urzat si vahu, ako to robite?
Mam 37 rokov, 2,5 a 4 rocne deti. Mam iba 155cm a 66kg. Zaciatkom roka som sa hecla a zacala som dodrziavat prerusovany post, obmedzila sladke a cvicila som doma a obcas rychla chodza tak, ze som dala deti do cyklovozika.
Podarilo sa mi zhodit asi 7kg. Len ako prislo dobre pocasie, uzivali sme si leto.... jedla som viac sladkeho, boli sme stale v zahrade a na cvicenie nebolo ani pomyslenie.
No a bohuzial, dnes som tam, kde som bola...zase 66kg.
Len ja si neviem predstavit, byt v tom rezime neustale. To ozaj mam cely zivot sledovat, ze vecer uz iba vodu, nic sladke a cvicit stale? Ak cez den menej jem, vecer ma chyti vlci hlad a potom mam vycitky.....
Teraz mam obdobie, kedy popri detoch a domacnosti som rada, ze vecer som na zadku a nie aby som este cvicila. Cez den sa drzi. A vecer z komory stale vytiahnem nejaku sladkost... ako to prekonat?
Ja nepotrebujem rychlo schudnut, ale chcela by som si zaviest do zivota rezim, kde po uprave vahy tak zostanem. Bez velkej obety Da sa to vobec? Co vam pomaha?
Obavam sa, ze moj zivot sa este zrychli, ked aj ja nastupim do roboty....ako najst energiu aj na toto?
Viem, ze nebudem mat uz 50kg, ako kedysi.... ale naozaj aspon 58kg by bolo fayn.
Dajte nejake tipy, co funguju dlhodobo.
Dakujem