Ako spevniť zadok?
Ahojte. Mám taký problémik, že chcem spevniť zadok,aspoň trošinka ho zdvihnúť, a jediné, čo som doteraz dosiahla, sú svaly na nohách. Ako cvičím už nejaký ten piatok, klasika cviky ako drepy,výpady, zanožovanie, blabla... Strava myslím, že tiež ujde, nejedávam sladké, slané, vyprážané už niekoľko rokov(iba výnimočne) Zadok stále smerovka do spodku,ale zato stehniská jak ten ☹ Už neviem, ako mám tie cviky robiť, aby som hlavne zadok spevnila..Cvičenie ma baví, chcela by som aj nejakú tú výzvu skúsiť, ale bojím sa, že z tých drepov mi zas len nohy porastú ☹ Nemáte dakto dačo vyskúšané? Dik
mne tie drepy pridu narocne na kolena...ale ked s tym nemate problem, tak v poho. ten cross trenazer prave setri klby, vobec necitim 😉
aj to zanozovanie ok 🙂
@smuuk043 ja rada cvicim tieto ritne cviky 😀 😉 po nich sa mi zadok celkom spevnil tak skus:
@smuuk043 este som zabudla, tie cviky sa daju cvicit aj so zavazim na nohy, to je teprv zaberak
Ďakujem babenky za všetky rady!! Nejak si to teda ešte nakombinujem.
@jarino_sc to mi je jasné, že používajú závažie, ja sa ale bojím, že mi znova len porastú svaly na stehnách z toho....
@lucianakoniku dik, videjko si vyskúšam ;) cvičím s kotučom aj cviky na brucho, a to je tiež zaberák ! 🙂
@twinflame dikes, večer u tv vyskúšam 🙂
@smuuk043 ak cvicis tazky drep so spravnou technikou - tak z neho rastie kvadriceps a sedacie svaly (zadok)
takisto pri vypadoch.
ak rastie viac kvadricpec, ako zadok - je to genetika, s tym nespravis nic, ak teda chces aby ten zadok narastol, budes musiet obetovat aj to, ze Ti narastie kvadricpes - co je inak pekna vec 🙂
@jarino_sc : tu som nasla zaujimsavy clanok, som si uvedomila, ze tie spravne drepy tiez neurobim, zostat celym chodidlom na podlahe. Ako sa to da naucit?
http://www.coretraining.cz/2012/06/proc-a-jak-s...
najprv vycibrit techniku - bez vahy,
postupne pomaly pridavat na vahe... (najprv samotna tyc, potom nejake to zavazie a tak).
pocas celeho drepu drzat tazisko v patach, citis, ako pata tlaci na zem, nie spicky
nepredklanat sa!
najlepsie je ked ti to ukaze a vycibry nejaky trener (ale dobre si vyber, lebo vacsina trenerov drepy neuznava - lebo si mysli, ze su pre zeny prilis narocne a ak ich bude nutit ich robit, tak strati klientky... tak ich radsej necha robit vselijake nezmysli na bose a TRX - lebo je to moderne, takze je to urcite cool).
Blbost -stare, dobre oldschool drepy su to prave orcehove - najdi si trenera, ktory vyznava tuto filozofiu, nech Ta drepy nauci.
ak sa ti to nepodari, tak googli a youtubuj, skusaj to sama na sebe - nahraj sa na video a potom odhaluj chyby, o ktorych pri cvceni nevies, lebo sa nevidis
nohy na sirku ramien - spicky smeruju mierne od seba
tak by mala byt rovnovaha OK
@jarino_sc no len mi je ozaj ľúto, že sa snažím cvičiť, a ten zadok je stále ako placka :/ A zas zadok placka a hrubšie nohy nie je moc sexi ani v legínach....Takže mám vlastne váhu držať na pätách?
Hoši a hošky, ale som zabila 😀 som dnes mala akurát cvičenie na zadok, tak som dala pol hodku kardio, skopčila tuná pár rád, čo ste dali, drepíky so zadkom dozadu, potom som ľahla na posteľ a zatínala ritku ,a ešte dvíhanie panvy, a čuduj sa svete, riť mi behom toho mierne stvrdla 😅 😅 je mi jasné, že to je asi len tým,ako som to precvičovala, ale že aká som bola parádna 😉 😉
konkrétne tento program nemám odcvičený, ale skoro všetko ostatné od jillian už áno. toto si nechávam na koniec, lebo je to vraj jedno z najťažších 🙂 ale čítala som na to dobré referencie 🙂))
ty si ho cvičila? alebo len niečo iné do nej?
odporucam tracy anderson : Metamorphosis (Glutecentric) - zamerane na zadok, kazdy level sa cvici 10 dni, najdes na youtube, ja k tomu cvicim este Hipcentric- na stehna, zo zaciatku makacka, ale vysledky zarucene uvidis , mne sa zadok pekne dvihol a neuveritelne spevnil
shred je ale začiatočnícky program zameraný aj na chudnutie. jillian má asi ďalších 10 programov, ktoré sú podľa mňa 100x lepšie, ako shred. skús ten killer buns&thights, malo by to byť práve na stehná a zadok...
sú tam tri levely, každý sa cvičí 2 týždne, 5x do týždňa, 2 dni sú pauza...
No, tie drepy s vypučeným zadkom majú dačo do seba...konečne cítim , že ich precvičujem!!
Ahojte, dnes som dala 15 minut na cross trenazeri, chcem postupne pridavat, aj kvoli kondicke, manzel hovori, ze do leta musim dat 2 hodiny vkuse...chce ma zobrat na vysokohorsku turistiku...
No, myslim, ze budem rada, ked dam najviac 40 minut v kuse 😀
Ja si dávam, ked sa dostávam do formy tak 30km za 45 min a stačí mi :DD horšie je to zo začiatku, neskôr to už dám v pohode🙂 Vlastne idem dať dokopy kolesá a konečne ho vytiahnem aj ja🙂 Ked to počasie je ok ....
@silvia74 ano vsetko najdes na youtube
napr.
tieto cvicis prvych 10 dni, potom si vyhladaj glutecentric 11-20, .....atd (az do 90 dna), ale vysledky uvidis ovela skor.
ja si k tomu pridavam aj hipcentric (na stehna)

drepy bez zavazia su super
ale ak chces, aby sa zadok naozaj "zdvihol"
tak proste treba robit "tazke drepy" aj ked len 2-3 opakovania, ale s co najvacsou vahou.
len pre Vasu info - vsetky tie baby, co maju na obrazkoch zadky ako z rozpravky - tak drepuju s 80 -100 kg