Ako správne nastaviť kalorické tabuľky na chudnutie?
Ahojte, mám vysokú nadváhu a chcem začať s kalorickymi tabuľkami, nakoľko chcem schudnúť. Som v tom však stratená 🙈 kalkulačky na internete mi to počítajú inak ako tabuľky. Ktorú kalkulačku máte overenú prosím?
Ja som si kombinovala aj kalkulacku od totha a priblizne rovnako
Ak chceš používat apku Kalorické tabulky, tak sa drž nej a kašli na ine počítanie na nete. V KT zadaj vsetky požadované údaje, zadaj paušálnu aktivitu a drž sa toho, co ti KT vypocitaju. Ideálne nezapisuj žiadnu aktivitu naviac a len sa drž zapisovania tak, aby si dosiahla zelené kolieska.
A hlavne vypni 10% travenie jedla a nezapisuj aktivitu
@taktotedanie a kde nájdem to trávenie? 🙈
Mne tabuľky vypočítali cca 1900kcal, moja váha je však vážne vysoká 105kg. Je to podľa vás okej ?
Je
Vpravo hore profil nastavenie jedalnicku zapocitat travenie a vypnut
Záleží aj od veku a výšky, ale teoreticky by to mohlo byť ok . Ak mi napíšeš svoje údaje,skúsim to nahodit pre kontrolu

Drviva vacsina pouziva Kaloricke tabulky. Stiahni si apku, pridaj sa aj sem do skupiny, kde mas info ako ich nastavit a aj dalsie rady a hlavne poctivo zapisuj a snaz sa mat kazdy den zelene "kruzky".
Idealne si planuj jedlo aspon den vopred a drz sa toho, co si naplanovala, improvizovat pocas dna, ze hadam to vyda sa moc neoplati. Resp.vies to ako tak naplanovat za pochodu, ked uz si v tom zbehla a vies uz aj sama posudit, ake cca mnozstvo kalorii a vyziv.hodnot ma nejaka potravina a vies, co mas k dispozicii na jedenie.
Drzim palce