icon

Ako správne nastaviť kalorické tabuľky na chudnutie?

9. feb 2025

Ahojte, mám vysokú nadváhu a chcem začať s kalorickymi tabuľkami, nakoľko chcem schudnúť. Som v tom však stratená 🙈 kalkulačky na internete mi to počítajú inak ako tabuľky. Ktorú kalkulačku máte overenú prosím?

ajdika
9. feb 2025

Drviva vacsina pouziva Kaloricke tabulky. Stiahni si apku, pridaj sa aj sem do skupiny, kde mas info ako ich nastavit a aj dalsie rady a hlavne poctivo zapisuj a snaz sa mat kazdy den zelene "kruzky".
Idealne si planuj jedlo aspon den vopred a drz sa toho, co si naplanovala, improvizovat pocas dna, ze hadam to vyda sa moc neoplati. Resp.vies to ako tak naplanovat za pochodu, ked uz si v tom zbehla a vies uz aj sama posudit, ake cca mnozstvo kalorii a vyziv.hodnot ma nejaka potravina a vies, co mas k dispozicii na jedenie.
Drzim palce

taktotedanie
9. feb 2025

Ja som si kombinovala aj kalkulacku od totha a priblizne rovnako

barka1
9. feb 2025

Ak chceš používat apku Kalorické tabulky, tak sa drž nej a kašli na ine počítanie na nete. V KT zadaj vsetky požadované údaje, zadaj paušálnu aktivitu a drž sa toho, co ti KT vypocitaju. Ideálne nezapisuj žiadnu aktivitu naviac a len sa drž zapisovania tak, aby si dosiahla zelené kolieska.

majus2323
Autor odpoveď zmazal
taktotedanie
9. feb 2025

A hlavne vypni 10% travenie jedla a nezapisuj aktivitu

autor
9. feb 2025

@taktotedanie a kde nájdem to trávenie? 🙈

autor
9. feb 2025

Mne tabuľky vypočítali cca 1900kcal, moja váha je však vážne vysoká 105kg. Je to podľa vás okej ?

taktotedanie
9. feb 2025

Je
Vpravo hore profil nastavenie jedalnicku zapocitat travenie a vypnut

monillia
9. feb 2025

Záleží aj od veku a výšky, ale teoreticky by to mohlo byť ok . Ak mi napíšeš svoje údaje,skúsim to nahodit pre kontrolu