Ako správne vypočítať denný kalorický príjem na chudnutie?
Ahojte, potrebujem poradit. Nacitala som si toho aj sa radila s chatomGPT ale podla mna vyratal blbost. Mam 31 rokov, 167cm, 83.5kg. mesiac to pouzivam, cvicim 3x tyzdenne - hodinu - rychla chôdza 6.5km/h.
Vyratal mi ,ze ak chcem schudnut mam denne prijat 1450kcal. Bazal mam 1570kcal..za mesiac som neshudla ani prd. Viete poradiť??
@anonym_autor evidentne si nebola v kalorickom deficite
@zmrzlinka2021 bola, vsetko som si vazila na kuchynskej vahe. Aj blbu lyzicu oleja.
@anonym_autor a v KT si ako natom ked porovnas hodnoty s chatom...
@zmrzlinka2021 bola, vsetko som si vazila na kuchynskej vahe. Aj blbu lyzicu oleja.
@anonym_autor medzi nami, ťa lyžica oleja práve obsahuje veľmi veľa kalórií. Podľa mňa pokračuj, ono sa to rozbehne
Necítis na svojom tele žiadne zmeny?
@anonym_autor medzi nami, ťa lyžica oleja práve obsahuje veľmi veľa kalórií. Podľa mňa pokračuj, ono sa to rozbehne
Necítis na svojom tele žiadne zmeny?
@zmrzlinka2021 ani velmi nie, skor si myslim,ze si to nahovaram ,ze vieim zmeny a ziadne nie su
@anonym_autor a v KT si ako natom ked porovnas hodnoty s chatom...
@markusrasford KT vyratali okolo 1800kcal , chat okolo 1450, tak som kaloricke nastavila podla chatu, ale mne sa to zda malo kalorii. Ci blbosť?
@markusrasford KT vyratali okolo 1800kcal , chat okolo 1450, tak som kaloricke nastavila podla chatu, ale mne sa to zda malo kalorii. Ci blbosť?
@anonym_autor blbost, skus prepocitat v kalkulacke u totha alebo gymbeam
Chatgtp nepouzivaj, nieje to apka na chudnutie
podľa mňa ti ubudol tuk a pribudli svaly čiže váha dole nešla, skús si merať obvod pása, stehien a uvidíš či sa menia cm, mesiac je ešte krátko, len sa nevzdávaj
Za mesiac ti svaly nenarastli, pokial nejdes silovy trening poctivo a este s takymi kcal pochybujem..
Niekde je chyba, mas to bud zle nastavene alebo nevies s kt pracovat
@anonym_autor nijdy nemas ist po bazal - ty ho mas nad 1500 a denne prijmes iba cca 1400? To je zle.
Jasne ze nechudnses, dokonca si telo drží tuky, keďže si pod bazalom
1450 je veľmi málo pri tvojej váhe.
Za mesiac ti svaly nenarastli, pokial nejdes silovy trening poctivo a este s takymi kcal pochybujem..
Niekde je chyba, mas to bud zle nastavene alebo nevies s kt pracovat
@taktotedanie no vsak neviem s tym pracovat, preto sa tu radim
Dik za tip, vyratala som podla totha a na chudnutie mi vyslo okolo 1850kcal, takze jasne,ze hladujem a vaha drzi, dočerta
Jasne ze nechudnses, dokonca si telo drží tuky, keďže si pod bazalom
@lucia13022023 áno,prave som to zistilq
@anonym_autor nijdy nemas ist po bazal - ty ho mas nad 1500 a denne prijmes iba cca 1400? To je zle.
@simsalabim zle zle,presne
podľa mňa ti ubudol tuk a pribudli svaly čiže váha dole nešla, skús si merať obvod pása, stehien a uvidíš či sa menia cm, mesiac je ešte krátko, len sa nevzdávaj
@lucka_ke tak ako baby pisu, zle nastavené
@anonym_autor ty sa rad podla KT nie s chatom.
@lucia13022023 áno,prave som to zistilq
@anonym_autor nevadí, nastavíš si to dobre a pôjde to 🙂 pri tvojej aktivtite, bazaly atď, by som nastavila minimálne 1800kcal. Postupne ako budeš chudsia, budeš mat aj bazal nižší, tým pádom môžeš (nemusíš) znižovať kalórie.
@anonym_autor a aky mas nastaveny ciel a typ zataze?velmi malo ti vyratalo,podla mna okolo 1700-1800 by malo byt spravne.
Prečo ideš pod bazal? Čo nastavuješ v tabuľkách? Zadaj tvoje hodnoty a vyráta ti to samé.
Si pod bazalom. Čo som vypočítal kalorickou kalkulačkou mala by si denný príjem mať 1792 kcal . Je zaujímavé že som tvoj komentár okopiroval a spýtal sa chatGPT čo si o tom myslí . A napísal mi že nechudneš pretože máš príliš nízky príjem kalórií . Podľa aktivít je tvoj denný výdaj 2000-2200 kcal a tvoj príjem kalórií pre zdravé chudnutie by mal byť 1750 kcal .
.. kludne sa drz medzi 1600 az 1800 kcal ...a pojde to ...nerobi dobrotu striktne drzat a presne vazit vsetko..ani psychike ..
@taktotedanie no vsak neviem s tym pracovat, preto sa tu radim
Dik za tip, vyratala som podla totha a na chudnutie mi vyslo okolo 1850kcal, takze jasne,ze hladujem a vaha drzi, dočerta
@anonym_autor takze hatgtp vypni je to blbost ako vidis
Nejedz sladkosti a pečivo a klia idú dole. Na večeru nič alebo iba joghurt, zeleninu
Nejedz sladkosti a pečivo a klia idú dole. Na večeru nič alebo iba joghurt, zeleninu
@sisska96 jasné a ako dlho sa takto vydrží stravovať? Len čo potom trochu pridá, začne priberať, takže bude po zbytok života bez večere, alebo si na večeru dá len jogurt alebo zeleninu? Veď stovky žien schudli pomocou KT a večerali normálne, dokonca si občas dali aj sladkosť. Nechudli 8kg mesačne, chudli pomaly, maximálne 2-3 kg mesačne, ale bez jojo efektu. A ona potrebuje dať dolu dosť kg, to je na veľa mesiacov až rok. A najmä potrebuje byť štíhla, nie len schudnúť.
@sisska96 jasné a ako dlho sa takto vydrží stravovať? Len čo potom trochu pridá, začne priberať, takže bude po zbytok života bez večere, alebo si na večeru dá len jogurt alebo zeleninu? Veď stovky žien schudli pomocou KT a večerali normálne, dokonca si občas dali aj sladkosť. Nechudli 8kg mesačne, chudli pomaly, maximálne 2-3 kg mesačne, ale bez jojo efektu. A ona potrebuje dať dolu dosť kg, to je na veľa mesiacov až rok. A najmä potrebuje byť štíhla, nie len schudnúť.
@anonym_c50e1c tak ak chce schudnúť nemá sa najesť večer
@anonym_c50e1c tak ak chce schudnúť nemá sa najesť večer
@sisska96 tak to je riadna blbost,ma sa stravovat tak,aby telu dala potrebne ziviny aby dokazala aj vyvijat fyzicku aktivitu a zaroven spalovala tuk,a nie aby hladovala! Ci bude jest 5x za den menej alebo 3x riadne pircie ale zmesti sa do kal.prijmu,je uplne jedno.a na veceru jogurt?to nie je vecera,ako dlho to vydrzi?
Ja cvicim 3x do tyzdna silovy trening,mam 1800kcal denny prijem,a jem vsetko,aj sladke,aj mekáč obcas.a cuduj sa svete,kila isli po porodoch dole,uz len formujem.ziadne hladovanie,tyranie.
Si pod bazalom. Čo som vypočítal kalorickou kalkulačkou mala by si denný príjem mať 1792 kcal . Je zaujímavé že som tvoj komentár okopiroval a spýtal sa chatGPT čo si o tom myslí . A napísal mi že nechudneš pretože máš príliš nízky príjem kalórií . Podľa aktivít je tvoj denný výdaj 2000-2200 kcal a tvoj príjem kalórií pre zdravé chudnutie by mal byť 1750 kcal .
@jogy1984 on co den, to napíše nieco ine
Somariny pise. Pozri na jeho dnesnu odpoved

@anonym_autor evidentne si nebola v kalorickom deficite