Ako ste schudli po pôrode?
Prosím poraďte niečo, ja som už zúfalá.
A koľko si po pôrode? Telu to trocha trvá kým sa da"dokopy ".
Kocikovanim, strava a stres
@mandymoore123 7 mesiacov
zmena jedálnička- hlavne pridať zeleninu ovocie voda kvalitne potraviny ako cottage maso.., cvicit mozes tiež. ale povedzme si pravdu, pri malom drobcovi je človek rad že žije, hlavne po zlej noci… a ak kojis, tak nie je pravidlo, že budeš chudnúť, u mna to bolo praveze naopak.
15 minút denne kardio, trošku stravu upraviť a uvidíš že to pôjde dole
To je už čas kedy by sa dalo aj cvičiť podľa možnosti 🙏 ak si mala sekciu tak jemne začať. Treba dať vyšetriť aj diastazu( rozostup brušného svalstva). Ak ju máš ,treba cvičiť trocha iné cviky. Isto to pôjde 🍀 držím palce. Mne trvalo dostať sa na pôvodnú váhu cca rok . Môžeš skúsiť rôzne veci ,na každého funguje iné. Mnohí si pochvaľujú napr 8 hodín jesť a 16 nie.
ja som vzdy po porode pribrala kym som dojcila, mohla som robit co som chcela.
Iba časom, po druhom to proste trvalo dlhšie (tak 4 roky…), ale aspoň bez stresu. Možno to fakt súvisí s tým dojčením, lebo 3,5 roka
@candii ahoj 🙂 fakt stacilo len 15min.denne? Kolko sa ti podarilo dat dole?
prerusovany post! 1 den sa troska potrapis potom si telo zvykne…krasne vysledky, citila som sa perfektne ked som drzala, prestala som kvoli tehotenstvu zaludok to uz nedovoloval aj ked som sa znazila 😁 a skus kneipp z Dm ananasovy napoj po porode som sa s nim pekne odvodnila este k tomu postu 🙂 jedla som 8h a 16 nejedla 🙂
Kontrola porcii v rovnakych casoch a mnou zostaveny jedalnicek, nic komplikovane a v podstate ziadne obmedzenia, ale
Ziadne obzieracky ani vyjedacky.
A chodzobeh, na zaciatku (3-5 km), neskor beh (6-8 km). 5-6x do tyzdna, behavala som s kocikom (mam obycajny bgb, nic specialne na beh) kym mala spala na prvy ranny spanok. -12 kg
Zacala som chodit 2x do tyzdna na kardiove cvicenie a upravila stravu .. schudla som 10kg za 2 mesiace
Ja som začala cvičiť s fitshaker pomaličky, snazils a primerane stravovať, ale jedla som všetko, len som vynechala večerné vyjedanie. Mne to trvalo rok kým som to dala dolu a to som pribrala 17kg a 12 kg mi odišlo samých, čiže som chudla iba tých 5kg.
@lubkovaandrejka áno .. za rok cca 15 kg
Na cvičenie som po pôrode nemala čas ani energiu, chudla som podľa kalorickych tabuliek, za 9 mesiacov -17kg, som úplne spokojná, mám menej kg ako pred tehotenstvom.
@candii paradny vysledok 🙂

Strava, pohyb a u mna aj kojenie.