icon

Ako ste schudli po pôrode?

7. sep 2023

Prosím poraďte niečo, ja som už zúfalá.

dskjhfdlkdjhl
7. sep 2023

Strava, pohyb a u mna aj kojenie.

mandymoore123
7. sep 2023

A koľko si po pôrode? Telu to trocha trvá kým sa da"dokopy ".

miamaria
7. sep 2023

Kocikovanim, strava a stres

autor
7. sep 2023

@mandymoore123 7 mesiacov

jj298
Odpoveď bola odstránená
kristinka92
7. sep 2023

zmena jedálnička- hlavne pridať zeleninu ovocie voda kvalitne potraviny ako cottage maso.., cvicit mozes tiež. ale povedzme si pravdu, pri malom drobcovi je človek rad že žije, hlavne po zlej noci… a ak kojis, tak nie je pravidlo, že budeš chudnúť, u mna to bolo praveze naopak.

candii
7. sep 2023

15 minút denne kardio, trošku stravu upraviť a uvidíš že to pôjde dole

mandymoore123
7. sep 2023

To je už čas kedy by sa dalo aj cvičiť podľa možnosti 🙏 ak si mala sekciu tak jemne začať. Treba dať vyšetriť aj diastazu( rozostup brušného svalstva). Ak ju máš ,treba cvičiť trocha iné cviky. Isto to pôjde 🍀 držím palce. Mne trvalo dostať sa na pôvodnú váhu cca rok . Môžeš skúsiť rôzne veci ,na každého funguje iné. Mnohí si pochvaľujú napr 8 hodín jesť a 16 nie.

cookie29
7. sep 2023

ja som vzdy po porode pribrala kym som dojcila, mohla som robit co som chcela.

bluka2
7. sep 2023

Iba časom, po druhom to proste trvalo dlhšie (tak 4 roky…), ale aspoň bez stresu. Možno to fakt súvisí s tým dojčením, lebo 3,5 roka

lubkovaandrejka
7. sep 2023

@candii ahoj 🙂 fakt stacilo len 15min.denne? Kolko sa ti podarilo dat dole?

st_277
7. sep 2023

prerusovany post! 1 den sa troska potrapis potom si telo zvykne…krasne vysledky, citila som sa perfektne ked som drzala, prestala som kvoli tehotenstvu zaludok to uz nedovoloval aj ked som sa znazila 😁 a skus kneipp z Dm ananasovy napoj po porode som sa s nim pekne odvodnila este k tomu postu 🙂 jedla som 8h a 16 nejedla 🙂

banalu
7. sep 2023

Kontrola porcii v rovnakych casoch a mnou zostaveny jedalnicek, nic komplikovane a v podstate ziadne obmedzenia, ale
Ziadne obzieracky ani vyjedacky.
A chodzobeh, na zaciatku (3-5 km), neskor beh (6-8 km). 5-6x do tyzdna, behavala som s kocikom (mam obycajny bgb, nic specialne na beh) kym mala spala na prvy ranny spanok. -12 kg

domininini
7. sep 2023

Zacala som chodit 2x do tyzdna na kardiove cvicenie a upravila stravu .. schudla som 10kg za 2 mesiace

mika1209
8. sep 2023

Ja som začala cvičiť s fitshaker pomaličky, snazils a primerane stravovať, ale jedla som všetko, len som vynechala večerné vyjedanie. Mne to trvalo rok kým som to dala dolu a to som pribrala 17kg a 12 kg mi odišlo samých, čiže som chudla iba tých 5kg.

candii
8. sep 2023

@lubkovaandrejka áno .. za rok cca 15 kg

janinka112
8. sep 2023

Na cvičenie som po pôrode nemala čas ani energiu, chudla som podľa kalorickych tabuliek, za 9 mesiacov -17kg, som úplne spokojná, mám menej kg ako pred tehotenstvom.

lubkovaandrejka
8. sep 2023

@candii paradny vysledok 🙂