Ako ste schudli po pôrode?
Cely zivot som sportovala, zdravo sa stravovala-prisli deti a s nimi aj kila....pri 1som sa na povodnu vahu dostala po roku a pol teraz pri druhom je to narocne🙁ked sa nastartujem a cvicim kazdy den stale nieco do toho pride choroba...unavena som, je to narocne. Citim sa zle vo svojom tele ajked mi hovoria ze vyzeram dobre a ze maly ma len pol roka ajtak🙁. Rada si precitam vase nazory, rady, pripomienky ako na to.dakujem🤗
@seliselka ja som začala po 2 m nosiť sťahovacie nohavičky - celkom to pomáhalo. Asi tak cca 3 mesiace. A popri tom po troch mesiacoch začala som robiť brušaky - najskôr len tak max 10 - pre bolesť sa nedalo viac, ale potom som to zvyšovala. Postupne. Po 7 mesicoch od porodu, už celkom v pohode, po 9 mesiacoch rozmery skoro ako pred tehotenstvom - 3 cm obvod pasa aviac, ale to snás raz dám dolu 🙂
@beatrix85 To nie je o tom, ze vela nepribrat v tehotenstve. Ja som jedla pri synovi uplne rovnako ako pri dcere a podarilo sa mi pribrat 20kg, behom pol roka som upravila stravu a mam opat normalnu vahu. Ale naucila som sa jest s mierou a zdravsie potraviny. Pri druhom tehu tie kila isli sami rapidne hore a je tazko sa obmedzovat ked sa neprejedas konzumujes normalne v tehu a aj tak priberas na vahe viac a viac.
Neschudli 😅
@nina9252 ja mam doma ešte napečene zo sviatkov takze detox sa nekona...a ak zena po porode kojí tak detox sa neodporuča, všetky sajrajty sa uvolnia do mlieka.
detox je fajn ale nie je spasonosny, ako nahle sa po detoxe vratime k starym navykom tak kila su späť. Ja som vyznavač uz zial nebohej Editky Sipeky a jej vysokej školy chudnutia. S jej ,,programom,, schudnem vzdy a jem všetko, aj ten moj oblubeny kolač si dam kolko mam chut. Ostatné su len obmedzujuce diety s ktorými ak človek nie je stotožneny tak len čo diéta skončí, tak skončí aj chudnutie a kilečka idu nenapadne späť.
Ja som jedla v lete ovocie...ziadne keksiky, chipsy.. a mam pocit ze som bola +-na tom rovnako s kilami akoby som ich jedla🙈🤔
4 kila isli dole za 2 mesiace..tak sa idem zasa nastartovat a hadam zidu dalsie 😉
A vzdy ked som citala ze z brucha sa chudne najtazsie som neverila...az doteraz😐

@lilu7 ahoj, až teraz som čítala tvoju odpoveď... podľa toho čo píšeš, si z tých lepších prípadov heh, stravuješ sa premyslene, a vravíš, že kilá nejdú dole? neješ až moc málo? aj to može byť chyba. Či si si vedomá, že vyjedáš medzi jedlami?- z nudy, zo stresu?
aj vekom sa metabolizmus spomaľuje, s tým musíme rátať a bojovať
odporučam ti- to je základ pri chudnutí ( vidíš, ja ti píšem o pudingu a ty ho ani neješ hehe)
- zapisuj si dva týždne fakt fakt zodpovedne všetko všetko čo zješ vypiješ- to je veľmi dobrá pomocka, žienky si to ani neuvedomia, tam zobnú, tam niečo pri tv
a práve, ked to vidia napísané si to aj samé uvedomia... ak chceš, možeš mi to poslať, možné je aj to, že ješ málo (kojíš- potrebuješ) a telo si zúfalo všetko ukladá