icon

Ako stratím 2 litre nadbytočnej vody za deň?

1. okt 2021

Dobrý večer, ako stratím 2 litre nadbytočnej vody za deň?
Nejaký šport? Doplnky? Lieky na predpis mi nedá doktor.

Ďakujem

kiki68
1. okt 2021

Pitny rezim, za dve hodiny min 2dcl vody vypit. Paradoxne cim menej vody pijeme, tym horsie. K tomu sport a dieta bez zbytocnych cukrov a soli a pojde to prec

autor
1. okt 2021

@kiki68 Ďakujem ale toto mi nepomôže 🙂

autor
1. okt 2021

@kiki68 časom, ale potrebovala by som za deň či 2

deti95060810
1. okt 2021

prestať soliť resp. úplne vynechať soľ. Prestať jesť ud. výrobky, syry a aj chlieb. Mala som s tým problém mne lekárka poradila takto... opuchy ,a zníženie hmotnosti boli okamžité...

tncka
1. okt 2021

Nieco volnopredajne na odvodnenie urcite existuje,popytaj sa v lekarni

bluemoon24
2. okt 2021

Pokud je to akutní, že potřebuješ zhubnout 2kg vody (na nějaký čas) a pak je zase můžeš nabrat, tak se mrkni, jak před zápasem shazují zápasníci bojových sportů 👍🏻 Vím, že kombinují dietu se saunou, vířivkou nebo bazénem. Dokáží takto zhubnout i přes 10kg, tak 2kg by měly jít samy. Není to znova nejzdravější způsob a počítej s tím, že až se normálně najíš, bude to zpátky. Nevím k jakému účelu přesně potřebuješ shodit.

kiki68
2. okt 2021

Chces sa prizabit? Nie ze si sposobis kolaps. Ako metody a to su samozrejme, ved to robia vsetci Fitness ludia atd pred sutazou. Ale to telo to vrati ako bumerang potom.

kiki68
2. okt 2021

@bluemoon24 lenze ti chlapci vytrenuju okolo 2-3 tie kcal denne a robia naozaj veci na hrane. Ono to telo dost nici