Ako stratím 2 litre nadbytočnej vody za deň?
Dobrý večer, ako stratím 2 litre nadbytočnej vody za deň?
Nejaký šport? Doplnky? Lieky na predpis mi nedá doktor.
Ďakujem
@kiki68 Ďakujem ale toto mi nepomôže 🙂
@kiki68 časom, ale potrebovala by som za deň či 2
prestať soliť resp. úplne vynechať soľ. Prestať jesť ud. výrobky, syry a aj chlieb. Mala som s tým problém mne lekárka poradila takto... opuchy ,a zníženie hmotnosti boli okamžité...
Nieco volnopredajne na odvodnenie urcite existuje,popytaj sa v lekarni
Pokud je to akutní, že potřebuješ zhubnout 2kg vody (na nějaký čas) a pak je zase můžeš nabrat, tak se mrkni, jak před zápasem shazují zápasníci bojových sportů 👍🏻 Vím, že kombinují dietu se saunou, vířivkou nebo bazénem. Dokáží takto zhubnout i přes 10kg, tak 2kg by měly jít samy. Není to znova nejzdravější způsob a počítej s tím, že až se normálně najíš, bude to zpátky. Nevím k jakému účelu přesně potřebuješ shodit.
Chces sa prizabit? Nie ze si sposobis kolaps. Ako metody a to su samozrejme, ved to robia vsetci Fitness ludia atd pred sutazou. Ale to telo to vrati ako bumerang potom.
@bluemoon24 lenze ti chlapci vytrenuju okolo 2-3 tie kcal denne a robia naozaj veci na hrane. Ono to telo dost nici

Pitny rezim, za dve hodiny min 2dcl vody vypit. Paradoxne cim menej vody pijeme, tym horsie. K tomu sport a dieta bez zbytocnych cukrov a soli a pojde to prec