Ako stratiť popôrodné bruško bez cvičenia?
Budem vďačná za dobre mienené rady, najlepšie odskúšané na sebe ...síce kojim už vyše 6 mes naše bábätko, vypadam, akoby som čakala ďalšie ....na brušáky či beh pri našej momentálnej situácii rodinnej nie je veru priestor....tak dačo iné poraďte pls ....a nie som z tých, ktoré jedia do prasknutia ...dik
Zajdi k fyzio a potom zacni cvicit doma.
Veru, treba zistit ci nemas diastazu a na to su speci cviky. Bez toho sa bruska nezbavis.
Na 100% mas diastazu, pripadne len oslabenu brusnu stenu. Popozeraj stranky Moniky Srenkelovej. Ta vie, co robi. Niektore fyzioterapeutky ucia dychat do brucha, co je uplne zle.
No a na beh, ci brusaky uplne zabudni, kym sa diastaza neupravi.
vacsinou sa v poporodnych programoch necvici priamo brucho, ale skor celkovy hlboky stabilizacny system co ti ale zaroven aj upravi brucho, lebo tie cviky riesia aj diastazu … ja mam overene na sebe program od Supershape (premium clenstvo mas za 8,90€ mesacne) a od Fyziofitmama (to zostavila fyzioterapeutka Sabina Vrastilova), ale najprv som si bola dat diastazu pozriet u kamosky fyzioterapeutky a az ona mi tie programy odovrila, ze mozem doma
Je to možné, ďakujem...
Ešte to ma napadlo, keď som išla na konci 600nedelia na kontrolu k lekárke...mala som tu návštevu, čo mi strážila deti...a hrdlo som sa ukázala v spodnom prádle...to bruško vtedy bolo také fajn, tým kojenie celkom dobre stiahnuté....isto bolo krajšie ako je teraz....
a necvicía si medzitym cviky na priame brusne svaly? nimi sa po porode moze diastaza zhorsit, preto by sa mali cvicievat prve mesiace len sikme brusne ale nie priamo brucho
@dzejsik vieš čo, ja mám 2 malinké deti, jediný môj cvik sú prechádzky s kočíkom zatiaľ len
Ono, to brucho u niektorych zien uz nikdy nebude take ako pred detmi, zialbohu... ja mam diastazu, strie po celom bruchu i boku, vynosila som tri 4-4.5kilove deti, to brucho dostalo fakt zabrat. Nika Macinska, co ma 8 ci 9 deti, tak ona sa hrdo odfotila s peknym bruskom po abdominoplastike, co ja viem, akoze mi to prislo ako vysmech zenam, ktore to nechcu riesit chirurgicky a musia sa prijat, ake su... ako, ja som bola aj na fyzioterapii, mam speci cviky na diastazu, poslem ti to,ak ju mas... ale ja naozaj nevladzem a nestiham to cvicit popri 3 malych detoch

Skontroluj ci nemáš diastazu. Podla toho treba zvoliť cvičenie. Ak by si mala s týmto problém, klasické brušaky su nie príliš vhodné. Napríklad aj fitlavia ma program pre mamičky po porode