Ako telo funguje pri stabilnej nadváhe?
Ako telo funguje pri stabilnej nadváhe ? Ak mám nadváhu stabilnú , prijímam veľa kalórií alebo primerane ? O málo prijatých kalóriách pochybujem . ....
@dora281 necitala som, ze mas 75 rokov. Tazko sa mi tomu veri. Ja som zas nikdy nestretla 75- rocneho muza, ktory by chcel schudnut, lebo ma 77 kil a nadvahu. V tom veku je to perfektna vaha. Skor za zamerat na zlozenie jedla, aby si mal dost bielkovin, mineralov, vitaminov, to starsim ludom casto chyba. Ale podla stylu pisania neverim, ze mas 75.
@dora281 áno tiež nie som bez chyby, len som to musela napísať 😁 čiarky sa snažím trafiť keď sa podarí.
@dora281 ja si nemôžem pomôcť ale to tvoje písanie písanie čiarok a bodiek ma vyrušuje. Prečo ich tak píšeš?
Máš nadváhu lebo prijímaš viac kalórií ako tvoje telo spracuje.
@januska12323 ja som čítala, že ťa vzrušuje 😁 tak som si ešte raz prečítala ten jeho text, či je to ozaj také vzrušujúce 😁
@dora281 ospravedlňujem sa, že som neverila. Klobúk dole pred mladistvým duchom a perfektnou váhou. Pozvánky na kávu si radšej nevšímam 🙂)

@dora281 ano, patri tam ciarka. Aj pred lebo. Upozornuju ta, ze davas medzery pred ciarky, ale ony ciarky nedaju vobec, preto posobi debata komicky. Ale pytas sa na nieco ine, preto sa treba venovat tomu. Podla mna jes vela sladkeho, moze byt potom problem aj s inzulinovou rezistenciou. Skus vyradit sladke, prve dni su tazke, potom ti to nebude chybat. Telo sa ti podakuje.