Ako telo funguje pri stabilnej nadváhe?
Ako telo funguje pri stabilnej nadváhe ? Ak mám nadváhu stabilnú , prijímam veľa kalórií alebo primerane ? O málo prijatých kalóriách pochybujem . ....
@dora281 necitala som, ze mas 75 rokov. Tazko sa mi tomu veri. Ja som zas nikdy nestretla 75- rocneho muza, ktory by chcel schudnut, lebo ma 77 kil a nadvahu. V tom veku je to perfektna vaha. Skor za zamerat na zlozenie jedla, aby si mal dost bielkovin, mineralov, vitaminov, to starsim ludom casto chyba. Ale podla stylu pisania neverim, ze mas 75.
Ved to ie len mierna nadvaha, ziadna katastrofa 🙂 Staci sa v lete zamerat na ovocie a zeleninu, trochu pohybu k tomu a kila pojdu dole.
@larinka552 Na gastrokontrole mi lekár povedal, že som primeranej výživy. Tak hurá do plaviek a baliť baby na kúpalisko. Moja by mi dala baby, po pimpore.🙂
@dora281 necitala som, ze mas 75 rokov. Tazko sa mi tomu veri. Ja som zas nikdy nestretla 75- rocneho muza, ktory by chcel schudnut, lebo ma 77 kil a nadvahu. V tom veku je to perfektna vaha. Skor za zamerat na zlozenie jedla, aby si mal dost bielkovin, mineralov, vitaminov, to starsim ludom casto chyba. Ale podla stylu pisania neverim, ze mas 75.
@ciernysokol Narodený som dňa 07.10.1949, znamenie Váha. Zaujímavé , podľa štýlu písania si už druhá koničkárka, čo neverí, že mám 75. Ako píšu 75 roční? Iba pre zaujímavosť, vedel by si mi to vysvetliť? A vďaka za kompliment, asi dám na svoj profil moju terajšiu fotku, že ako dnes vyzerám, 75 ročný muž..
@dora281 áno tiež nie som bez chyby, len som to musela napísať 😁 čiarky sa snažím trafiť keď sa podarí.
@dora281 ja si nemôžem pomôcť ale to tvoje písanie písanie čiarok a bodiek ma vyrušuje. Prečo ich tak píšeš?
Máš nadváhu lebo prijímaš viac kalórií ako tvoje telo spracuje.
@januska12323 ja som čítala, že ťa vzrušuje 😁 tak som si ešte raz prečítala ten jeho text, či je to ozaj také vzrušujúce 😁
@januska12323 ja som čítala, že ťa vzrušuje 😁 tak som si ešte raz prečítala ten jeho text, či je to ozaj také vzrušujúce 😁
@april171 No nerád by som hovoril za janusku, ale ona písala, že ju " vyrušujem ", nie " vzrušujem " , nenosíš okuliare, náhodou?🙂
@april171 A nič v zlom, mne to lichotí, keď sa o mne baví nežné pohlavie, už v dobrom, či v zlom....🙂
@ciernysokol Tak ja napr. neviem , ako sa píšu čiarky medzi slovami . Už som na to zabudol. Nie je to tiež dôkaz, že je to už dávno, čo som opustil školské lavice? A mobil mám z roku 2010, Nokia X2.Starý, tlačidlový. V ňom samozrejme žiadne appky . Mám v ňom ale fotoaparát 5,0 megapixel. Dá sa s ním ešte celkom dobre fotiť.... Pekný deň...🙂
@dora281 ospravedlňujem sa, že som neverila. Klobúk dole pred mladistvým duchom a perfektnou váhou. Pozvánky na kávu si radšej nevšímam 🙂)
@dora281 ospravedlňujem sa, že som neverila. Klobúk dole pred mladistvým duchom a perfektnou váhou. Pozvánky na kávu si radšej nevšímam 🙂)
@ciernysokol Ospravedlnenie sa prijíma a dobre padol kompliment o mladistvom duchu. Na viedenskú kávičku pôjdem sám, manželka so mnou nepôjde. Ona má rada zalievanú originál tureckú, ... Pekný deň.🙂
@ciernysokol Úprimne prepáč, s tou pozvánkou na kávu som to riadne prehnal, z oblakov som sa vrátil na zem, prepáč......Źivot je už niekde inde, ja občas zaletím do oblakov ilúzie, realita ma ale vráti okamžite späť, na zem..... Pekný večer🙂

@dora281 ano, patri tam ciarka. Aj pred lebo. Upozornuju ta, ze davas medzery pred ciarky, ale ony ciarky nedaju vobec, preto posobi debata komicky. Ale pytas sa na nieco ine, preto sa treba venovat tomu. Podla mna jes vela sladkeho, moze byt potom problem aj s inzulinovou rezistenciou. Skus vyradit sladke, prve dni su tazke, potom ti to nebude chybat. Telo sa ti podakuje.