@anonym_autor Normálna štíhla ženská postava. Veľmi pekná 👍
@anonym_autor veľmi pekná postava a nadváha určite nie
@anonym_autor pre boha ze nadvaha 🙈 co by sme mali vyzerat vsetky ako ariana grande? Je to pekna postava, ale zial priserne drzanie tela a to velmi kazi cely dojem. Padnute ramena, slaby stred tela, tym padom aj vypukle brusko.
Je to pekná ženská postava.
kde by mala byt nadvaha? kto povedal?
@anonym_autor nadvahu nema ale stihlou by som ju nenazvala
nie, iba slabé svaly jadra a je zle oblečená
@anonym_432f31 a aká je ak nie štíhla?
Hlavne zhrbena … nadvaha nie, trochu spevnit. Ale ani fotogragraf sa nevyznamenal
@anonym_432f31 a aká je ak nie štíhla?
@anonym_6aadfd priemerna. Ani stihla, ani s nadvahou
Z fotky postava bez svaloveho tonusu. Mat taku, spevnujem, formujem, a hlave to chce vystriet sa.
Stihla nie, skôr plnoštíhla alebo krv a mlieko
@anonym_432f31 Jasné, že je štíhla.
@anonym_autor bola som u lekára a povedal že by som pred otehotnením mala schudnúť lebo moja váha ohrozuje mňa aj dieťa. Dodám že mám 57 kíl a naschvál som vybrala foto kde vyzerám najhoršie
@anonym_autor bola som u lekára a povedal že by som pred otehotnením mala schudnúť lebo moja váha ohrozuje mňa aj dieťa. Dodám že mám 57 kíl a naschvál som vybrala foto kde vyzerám najhoršie
@anonym_autor Tak pri 57 kg by si nadvahu mala iba ak by si mala 150 cm 😅, co predpokladam mozeme vylucit...
@anonym_autor lekárovi odporuc okuliare..
ano, podla mna mas BMI urcite na hranici nadvahy. pokial u teba prevladaju svaly, je to vporiadku, ked ide o tuk, treba si kusok zacat sledovat stravu. najlepsie ti to povie meranie inbody
ano, podla mna mas BMI urcite na hranici nadvahy. pokial u teba prevladaju svaly, je to vporiadku, ked ide o tuk, treba si kusok zacat sledovat stravu. najlepsie ti to povie meranie inbody
@anonym_153ca1 bmi mám 21
@anonym_autor to si dúfam robíš prdel. Ja som musela pribrať, nechcem to rozoberať, ale s váhou 57 kg som bola taká behajúca kostra, mám ťažké kosti a vždy si mysleli, že vážim o 10 kg menej, ako som reálne vazila.
@anonym_autor to si dúfam robíš prdel. Ja som musela pribrať, nechcem to rozoberať, ale s váhou 57 kg som bola taká behajúca kostra, mám ťažké kosti a vždy si mysleli, že vážim o 10 kg menej, ako som reálne vazila.
@anonym_f84187 dodám že ten doktor mal minimálne 100 kg
@anonym_153ca1 a ty ako si jej vypocitala bmi z fotky a udaju o vahe?
@anonym_f84187 dodám že ten doktor mal minimálne 100 kg
@anonym_autor tak pokial nezartoval, asi by som menila dr. To co je za debila? Pardon, ale ak mas ozaj bmi 21, tak absolutne nemusis chudnut. Avsak nevyzeras, ze by si chodila do posilky, si skor taka makkucka. Bud necvicis dlho, alebo cvicis nespravne. To drzanie tela tiez nie je spravne, co svedci o tvojom slabom svalstve. Nadvahu nemas a pri tehotenstve ta to naozaj nijak neohrozuje, na toto absolutne zabudni. Ak vsak mozem poradit, zmen styl obliekania. Taketo rifle nielen ze su uz uplne out, ale hlavne zbytocne deformuju postavu. Kup si nejake straight s vysokym pasom, budes ovela viac smrncovna.
@anonym_autor ja som pri prvom tehotenstve mala 65 kil...pribrala som neskutocne a vsetko ok a este som potom neskor po par rokoch rodila 2 krat
@anonym_autor tak pokial nezartoval, asi by som menila dr. To co je za debila? Pardon, ale ak mas ozaj bmi 21, tak absolutne nemusis chudnut. Avsak nevyzeras, ze by si chodila do posilky, si skor taka makkucka. Bud necvicis dlho, alebo cvicis nespravne. To drzanie tela tiez nie je spravne, co svedci o tvojom slabom svalstve. Nadvahu nemas a pri tehotenstve ta to naozaj nijak neohrozuje, na toto absolutne zabudni. Ak vsak mozem poradit, zmen styl obliekania. Taketo rifle nielen ze su uz uplne out, ale hlavne zbytocne deformuju postavu. Kup si nejake straight s vysokym pasom, budes ovela viac smrncovna.
@lindusss2016 cvičím len pol roka
Stihla nie, skôr plnoštíhla alebo krv a mlieko
@anonym_ee35ef ty si už videla plnostihlu ženu krv a mlieko?

Nadváha kde?