icon

Je táto postava už nadváha?

Včera o 14:49

Je táto postava už nadváha ? Alebo je to ešte ok?

Je táto postava už nadváha?
Strana
z4
januska12323
Včera o 14:50

Nadváha kde?

anonym_5254b9
Včera o 14:51

@anonym_autor Normálna štíhla ženská postava. Veľmi pekná 👍

tilly
Včera o 14:53

Pekná postava. Stačí sa vystrieť, lepšie sa obliecť a hrdo sa nosiť 😉

anonym_a94139
Včera o 14:53

@anonym_autor veľmi pekná postava a nadváha určite nie

lindusss2016
Včera o 14:58

@anonym_autor pre boha ze nadvaha 🙈 co by sme mali vyzerat vsetky ako ariana grande? Je to pekna postava, ale zial priserne drzanie tela a to velmi kazi cely dojem. Padnute ramena, slaby stred tela, tym padom aj vypukle brusko.

anonym_188328
Včera o 15:03

Je to pekná ženská postava.

anonym_c85fb2
Včera o 15:05

kde by mala byt nadvaha? kto povedal?

anonym_432f31
Včera o 15:15

@anonym_autor nadvahu nema ale stihlou by som ju nenazvala

anonym_ec7359
Včera o 15:19

nie, iba slabé svaly jadra a je zle oblečená

anonym_6aadfd
Včera o 15:22
@anonym_432f31

@anonym_432f31 a aká je ak nie štíhla?

anonym_af5961
Včera o 15:25

Hlavne zhrbena … nadvaha nie, trochu spevnit. Ale ani fotogragraf sa nevyznamenal

anonym_432f31
Včera o 15:26
@anonym_6aadfd

@anonym_432f31 a aká je ak nie štíhla?

@anonym_6aadfd priemerna. Ani stihla, ani s nadvahou

mandzula
Včera o 15:30

Z fotky postava bez svaloveho tonusu. Mat taku, spevnujem, formujem, a hlave to chce vystriet sa.

anonym_ee35ef
Včera o 15:31

Stihla nie, skôr plnoštíhla alebo krv a mlieko

anonym_5254b9
Včera o 15:32
@anonym_432f31

@anonym_432f31 Jasné, že je štíhla.

bielasovicka
Včera o 15:35

@anonym_autor nemáš žiadnu nadváhu. 👍

autor
Včera o 15:59

@anonym_autor bola som u lekára a povedal že by som pred otehotnením mala schudnúť lebo moja váha ohrozuje mňa aj dieťa. Dodám že mám 57 kíl a naschvál som vybrala foto kde vyzerám najhoršie

oceanahory
Včera o 16:08
@anonym_autor

@anonym_autor bola som u lekára a povedal že by som pred otehotnením mala schudnúť lebo moja váha ohrozuje mňa aj dieťa. Dodám že mám 57 kíl a naschvál som vybrala foto kde vyzerám najhoršie

@anonym_autor Tak pri 57 kg by si nadvahu mala iba ak by si mala 150 cm 😅, co predpokladam mozeme vylucit...

anonym_c384cb
Včera o 16:09
@anonym_autor

@anonym_autor lekárovi odporuc okuliare..

anonym_153ca1
Včera o 16:11

ano, podla mna mas BMI urcite na hranici nadvahy. pokial u teba prevladaju svaly, je to vporiadku, ked ide o tuk, treba si kusok zacat sledovat stravu. najlepsie ti to povie meranie inbody

autor
Včera o 16:14
@anonym_153ca1

ano, podla mna mas BMI urcite na hranici nadvahy. pokial u teba prevladaju svaly, je to vporiadku, ked ide o tuk, treba si kusok zacat sledovat stravu. najlepsie ti to povie meranie inbody

@anonym_153ca1 bmi mám 21

oceanahory
Včera o 16:14
@anonym_153ca1

@anonym_153ca1

anonym_f84187
Včera o 16:21
@anonym_autor

@anonym_autor to si dúfam robíš prdel. Ja som musela pribrať, nechcem to rozoberať, ale s váhou 57 kg som bola taká behajúca kostra, mám ťažké kosti a vždy si mysleli, že vážim o 10 kg menej, ako som reálne vazila.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Včera o 16:26
@anonym_f84187

@anonym_autor to si dúfam robíš prdel. Ja som musela pribrať, nechcem to rozoberať, ale s váhou 57 kg som bola taká behajúca kostra, mám ťažké kosti a vždy si mysleli, že vážim o 10 kg menej, ako som reálne vazila.

@anonym_f84187 dodám že ten doktor mal minimálne 100 kg

lindusss2016
Včera o 16:28
@anonym_153ca1

@anonym_153ca1 a ty ako si jej vypocitala bmi z fotky a udaju o vahe?

lindusss2016
Včera o 16:32
@anonym_autor

@anonym_f84187 dodám že ten doktor mal minimálne 100 kg

@anonym_autor tak pokial nezartoval, asi by som menila dr. To co je za debila? Pardon, ale ak mas ozaj bmi 21, tak absolutne nemusis chudnut. Avsak nevyzeras, ze by si chodila do posilky, si skor taka makkucka. Bud necvicis dlho, alebo cvicis nespravne. To drzanie tela tiez nie je spravne, co svedci o tvojom slabom svalstve. Nadvahu nemas a pri tehotenstve ta to naozaj nijak neohrozuje, na toto absolutne zabudni. Ak vsak mozem poradit, zmen styl obliekania. Taketo rifle nielen ze su uz uplne out, ale hlavne zbytocne deformuju postavu. Kup si nejake straight s vysokym pasom, budes ovela viac smrncovna.

slavomira236
Včera o 16:37

@anonym_autor ja som pri prvom tehotenstve mala 65 kil...pribrala som neskutocne a vsetko ok a este som potom neskor po par rokoch rodila 2 krat

autor
Včera o 16:47
@lindusss2016

@anonym_autor tak pokial nezartoval, asi by som menila dr. To co je za debila? Pardon, ale ak mas ozaj bmi 21, tak absolutne nemusis chudnut. Avsak nevyzeras, ze by si chodila do posilky, si skor taka makkucka. Bud necvicis dlho, alebo cvicis nespravne. To drzanie tela tiez nie je spravne, co svedci o tvojom slabom svalstve. Nadvahu nemas a pri tehotenstve ta to naozaj nijak neohrozuje, na toto absolutne zabudni. Ak vsak mozem poradit, zmen styl obliekania. Taketo rifle nielen ze su uz uplne out, ale hlavne zbytocne deformuju postavu. Kup si nejake straight s vysokym pasom, budes ovela viac smrncovna.

@lindusss2016 cvičím len pol roka

anonym_6aadfd
Včera o 16:49
@anonym_ee35ef

Stihla nie, skôr plnoštíhla alebo krv a mlieko

@anonym_ee35ef ty si už videla plnostihlu ženu krv a mlieko?

Strana
z4