Ako účinné sú doplnky na chudnutie?
Dobrý deň , dala som sa na chudnutie a zaujíma ma či máte niekto skúsenosť s doplnkami na chudnutie či sa to oplatí kupovať , samozrejme že popri nastavenej strave a pohybu . Ja tomu moc neverím ale predsa ak má niekto pozitívnu skúsenosť s nejakým produktom budem rada keď sa podeli .
Doplnky na chudnutie ….tak z toho schudne akurát tak tvoja peňaženka
Ja mám dobrú skúsenosť s Berberínom. Lacný a účinný. Znižuje výkyvy cukru a tým aj hlad ktorý spôsobujú. Takže po pár dňoch začneš prirodzene menej jesť. Zatiaľ mám za 3 týždne dole 2,5kg. S tabuľkami som nijako nechudla, akurát čo som bola neskutočne nervózna od hladu. Skúšala som chudnúť aj športom, za rok behu 4x týždenne 1-1,5h som pribrala 2kg. Na mňa doteraz nič nezaberalo a toto mi dáva nádej že sa to konečne podarí. Kúpila som najlacnejší cez internet (nechcem písať značku nech to nie je brané ako reklama ale ľahko si to nájdeš), 500mg kapsule a beriem ich 3-4x denne vždy jednu kapsulu po jedle.
Doplnky na chudnutie ….tak z toho schudne akurát tak tvoja peňaženka
@pribinak no veď to ma aj napadlo zato hneď nekupujem lebo nestojí to jedno euro a informujem sa
@anonym_autor skusala som. davno. mali znizit chut na sladke. boli to vyhodene peniaze. kupovala som to od mojho pediatra. mala som vtedy asi 15-16 rokov. par kil navyse. nic dramaticke.
ubehlo dalsich niekolko rokov. pochopila som. nedam dopustit na silovy trening
@pribinak no veď to ma aj napadlo zato hneď nekupujem lebo nestojí to jedno euro a informujem sa
@anonym_autor nie nepomaha
Ja mám dobrú skúsenosť s Berberínom. Lacný a účinný. Znižuje výkyvy cukru a tým aj hlad ktorý spôsobujú. Takže po pár dňoch začneš prirodzene menej jesť. Zatiaľ mám za 3 týždne dole 2,5kg. S tabuľkami som nijako nechudla, akurát čo som bola neskutočne nervózna od hladu. Skúšala som chudnúť aj športom, za rok behu 4x týždenne 1-1,5h som pribrala 2kg. Na mňa doteraz nič nezaberalo a toto mi dáva nádej že sa to konečne podarí. Kúpila som najlacnejší cez internet (nechcem písať značku nech to nie je brané ako reklama ale ľahko si to nájdeš), 500mg kapsule a beriem ich 3-4x denne vždy jednu kapsulu po jedle.
@anonym_421f37 nastudovala si si dobre tu schemu brania? Overila si si stranku kde si kupovala ked to bolo take lacne? 4x ddnne je vela
Skus aj tie negativa precitat ohladom berberinu
Ako placebo efekt ti to funguje perfektne
@anonym_421f37 nastudovala si si dobre tu schemu brania? Overila si si stranku kde si kupovala ked to bolo take lacne? 4x ddnne je vela
Skus aj tie negativa precitat ohladom berberinu
Ako placebo efekt ti to funguje perfektne
@taktotedanie je to stránka ktorá je na Slovensku dobre známa a doplnok je ich značka, preto je lacnejší než inde. A mám to presne naštudované. Dávkovanie je odporúčané 1500-2000mg denne ale kvôli tomu že sa v tele rýchlo odbúrava, sa má brať radšej viacero menších dávok, preto beriem 3-4x denne po 500mg. Niektorym ľuďom z toho býva zle, to sa eliminuje tým že sa berie popri jedle, vtedy sa to stáva najmenej. Odporúča sa začať iba 1x500 a postupne pridávať viac denných dávok, to som aj spravila a žiadne problémy som zatiaľ nemala. Mám doma glukomer lebo som v tehotenstve mala tehu cukrovku, takže si skúšobne meriam cukor v krvi a naozaj je nižší než keď to neberiem. Nie je to placebo, má to aj vedecky namerané účinky. Ja som na cukor veľmi citlivá a aj z bežnej zeleniny alebo mliečnych výrobkov bez cukru mám veľké výkyvy cukru v krvi, čo mi spôsobuje návaly hladu, tých som sa zbavila takže mi to veľmi pomohlo. Nevravím že pomôže každému, lebo samozrejme každý má iné dôvody prečo zje priveľa, ale pri takýchto problémoch ako mám ja, zatiaľ vyzerá účinne.
@anonym_autor nie, nepomáhajú a to mam pestrú skúsenosť 🫣
Najviac zabralo keď som si stiahla kal.tabulky a dodržiavala presne. Všetko vážiť.
Jedine, co som dlho pila, bol čaj na detox, ale kvôli chuti, nie aby mal nejaký účinok.
@anonym_c4b7dd aký čaj si pila?dik
@anonym_autor ja som po prvom tehotenstve dosť pribrala pomohol mi shake na redukciu hmotnosti ..ja ľúbim veľmi sladké 😅samozrejme aj pohyb je dôležitý 😇

@anonym_autor nie, nepomáhajú a to mam pestrú skúsenosť 🫣
Najviac zabralo keď som si stiahla kal.tabulky a dodržiavala presne. Všetko vážiť.
Jedine, co som dlho pila, bol čaj na detox, ale kvôli chuti, nie aby mal nejaký účinok.