icon

Ako vám dopadlo povianočné váženie?

3. jan 2026

Tak, kludne anonymne.. tie, ktore ste sa vazili.. ako dopadlo povianocne vazenie? Ja som plus kilo, cize z 51 na 52,1 vyska 171. Muz pribral 6 kil (alebo sa zavodnil) z 96 na 102 a vyska 191.. nechapem, ze to na nom vobec nie je vidno.. No nase predcavzatie do noveho roka bolo, ze si budeme viac varit a uvazene/uvedomelo sa stravovat.. tak uvidime 🙂

Strana
z3
mimikas
3. jan 2026
@anonym_7f88e0

@anonym_autor nevie ako mam na reagovať. Si normálne smiešna, trápna? Len sa z toho 1 kg nepokakaj

@anonym_7f88e0 nezavid a ak sa ti nepaci necitaj.

anickaaa6aaa
3. jan 2026

Ja som nepribrala a muž tiež nie. Aj sme si dopriali, ale žiadne prejedanie lebo Vianoce. Sme v dobre, že počas roka si môžeme dovoliť hocičo , nie len počas Vianoc. A pri tvojej výške váhe a by som naozaj neriešila nejaké kilo navyše….

anonym_5e12a6
4. jan 2026
@anonym_autor

@zuzinka888 ja ani jeden, kolacova vobec nie som.. ale skor tuky som pridala.. orechy, majonezy, udene, klobasa.. na sladke vobec nie som

@anonym_autor od septembra 8kg, uplne som sa opustila, je mi z toho na zvracanie

anonym_7cd081
6. jan 2026

presla som v priemere denne 6-7km a pribrala asi 3kg. ...neprezierala som sa ale som daka naliata zaprdena z jedla a to vyslovene. takze za 14 dni mam v nohach 84km a 3 kg navyse.

Strana
z3