Ako vybrať vhodnú diétu alebo jedálniček na mieru?
Ahojte. Prosím o radu, skúsenosti. Poraďte mi prosím nejakú účinnú diétu, respektíve mi odporučte niekoho, kto by mi vedel zostaviť jedálniček na mieru. Ďakujem
@mushkaa Ivana Mahelova
trvala zmena zivotneho stylu ma zmysel.. nie kratkodoba dieta.. aj ked efekt moze mat.. ale len docasny
Kaloricke tabulky.
tiež odporúčam Ivana Maheľová alebo si kukni jedalnicky.sk, mne vypracovala a super..
Začala som len nedávno, no osvedčil sa mi fasting. 8 hodín denne jem (8-16) a zvyšok dňa nejem. -4kg dole za dva mesiace
@frederikasucha38 máš aj upravený jedálniček?
tiež odporúčam Ivana Maheľová alebo si kukni jedalnicky.sk, mne vypracovala a super..
@anonym_b7eed2 ďakujem, pozriem
tiez odporucam kaloricke tabulky
@frederikasucha38 máš aj upravený jedálniček?
@mushkaa Nepovedala by som, že upravený. No snažím sa jesť normálne 3x denne. Raňajky, obed a skorá večera. Vyberám si zdravé veci, trochu som upravila množstvo a ide to. Chcem to dodržiavať dlhodobo, človek by ani netušil, koľko schudne a koľko peňazí ušetrí, ak neje tak veľa a často 🙂
@mushkaa Nepovedala by som, že upravený. No snažím sa jesť normálne 3x denne. Raňajky, obed a skorá večera. Vyberám si zdravé veci, trochu som upravila množstvo a ide to. Chcem to dodržiavať dlhodobo, človek by ani netušil, koľko schudne a koľko peňazí ušetrí, ak neje tak veľa a často 🙂
@frederikasucha38 určite máš pravdu. Už dlho nad fastingom uvažujem... A hlavne môžeš jest normálne veci (nemyslím tým vyprážané a kalorické...)
A ako bojujete s chuťou na sladké

Začala som len nedávno, no osvedčil sa mi fasting. 8 hodín denne jem (8-16) a zvyšok dňa nejem. -4kg dole za dva mesiace