icon

Ako vybrať vhodnú diétu alebo jedálniček na mieru?

mushkaa
9. okt 2025

Ahojte. Prosím o radu, skúsenosti. Poraďte mi prosím nejakú účinnú diétu, respektíve mi odporučte niekoho, kto by mi vedel zostaviť jedálniček na mieru. Ďakujem

frederikasucha38
9. okt 2025

Začala som len nedávno, no osvedčil sa mi fasting. 8 hodín denne jem (8-16) a zvyšok dňa nejem. -4kg dole za dva mesiace

anonym_82b35b
9. okt 2025

@mushkaa Ivana Mahelova

mirola
10. okt 2025

trvala zmena zivotneho stylu ma zmysel.. nie kratkodoba dieta.. aj ked efekt moze mat.. ale len docasny

simsalabim
10. okt 2025

Kaloricke tabulky.

anonym_b7eed2
10. okt 2025

tiež odporúčam Ivana Maheľová alebo si kukni jedalnicky.sk, mne vypracovala a super..

mushkaa
autor
10. okt 2025
@frederikasucha38

Začala som len nedávno, no osvedčil sa mi fasting. 8 hodín denne jem (8-16) a zvyšok dňa nejem. -4kg dole za dva mesiace

@frederikasucha38 máš aj upravený jedálniček?

mushkaa
autor
10. okt 2025
@mirola

trvala zmena zivotneho stylu ma zmysel.. nie kratkodoba dieta.. aj ked efekt moze mat.. ale len docasny

@mirola určite už nechcem niečo krátkodobé, lebo to nemá zmysel

mushkaa
autor
10. okt 2025
@anonym_b7eed2

tiež odporúčam Ivana Maheľová alebo si kukni jedalnicky.sk, mne vypracovala a super..

@anonym_b7eed2 ďakujem, pozriem

katkaseiner
10. okt 2025

tiez odporucam kaloricke tabulky

frederikasucha38
10. okt 2025
@mushkaa

@frederikasucha38 máš aj upravený jedálniček?

@mushkaa Nepovedala by som, že upravený. No snažím sa jesť normálne 3x denne. Raňajky, obed a skorá večera. Vyberám si zdravé veci, trochu som upravila množstvo a ide to. Chcem to dodržiavať dlhodobo, človek by ani netušil, koľko schudne a koľko peňazí ušetrí, ak neje tak veľa a často 🙂

mushkaa
autor
10. okt 2025
@frederikasucha38

@mushkaa Nepovedala by som, že upravený. No snažím sa jesť normálne 3x denne. Raňajky, obed a skorá večera. Vyberám si zdravé veci, trochu som upravila množstvo a ide to. Chcem to dodržiavať dlhodobo, človek by ani netušil, koľko schudne a koľko peňazí ušetrí, ak neje tak veľa a často 🙂

@frederikasucha38 určite máš pravdu. Už dlho nad fastingom uvažujem... A hlavne môžeš jest normálne veci (nemyslím tým vyprážané a kalorické...)

mushkaa
autor
10. okt 2025

A ako bojujete s chuťou na sladké

garajovaa
Odpoveď bola odstránená