icon

Ako vytvoriť jedálniček na zhodnotie váhy?

9. jan 2025

Ahojte, hľadám dietu/jedalniček, ktorý mi pomôže zhodiť pár kíl. Viem, že musím dodržiavať deficit, len by som potrebovala postupovať podľa nejakého jedálnička.
Vedeli by ste mi neičo takéto poslať alebo odporučiť niekoho kto by mi to vypracoval.
Ďakujem

klara1205
9. jan 2025

Na internete najdeš kopec možnosťí ako sa stravovať..Základ je vždy deficit, stiahni si kalorické tabuľky, nahoď fasting 16/8
Ak máš tik tok zadaj do vyhladavaca zdrave jedla a najdes tam milion receptov tak isto aj IG, staci ak si to vsetko budes poctivo zapisovat a drzat sa v deficite

autor
9. jan 2025

@klara1205 ďakujem za odpoveď, takto som to začala robiť už 2x, hľadala som recepty, urobila jedalniček podľa seba, zapisovala všetko. Kalorie som si vypocitala ale bielkoviny som mala stale viac ako to je stanovene. Neviem si urobiť jedálniček tak, aby som tam mala sacharidy, tuky, bielkoviny v takom množstve koľko toho mozem zjest. Preto by som chcela hotový jedalnicek.

janikk54
9. jan 2025

aj na fitshakeri najdes recepty alebo balance tv ci fitlavia. ja cvicim na striedacku raz to raz to a zakazdym tam vidim aj recepty.

autor
9. jan 2025

@janikk54 receptov je plny internet, ja by som potrebovala komplet jedalnicek😃

lucia13022023
9. jan 2025

Nad krabickovou diétou si nerozmýšľala? U nás v meste je jeden tréner, ktorý ti presne vypočíta koľko kcal máš zjesť, koľko bielkovín, sacharidov atď a prispôsobí ti krabičky na celý deň.

thereisabear
9. jan 2025

Nemáš Facebook? Tam je skupina ku kalorickým tabuľkám a denne tam ľudia dávajú svoje jedlá. Dá sa tým dobre inšpirovať.

pohodacka03
9. jan 2025

Na fitlavia je teraz novorocna vyzva(platena)- na 6 tyzdnov, cize potrebujes zaplatit 2 mesiace. Poslu pred zaciatkom kazdeho tyzdna jedalnicek- ty si musis vybrat ktory(poda kalorii)+aj nakupny zoznam poslu+ cvicenie(tiez mas na vyber). Aj na fitshaker je teraz novorocna vyzva, ale to neviem ako funguje. Mozno by ti vyhovovalo

diaszoky
9. jan 2025

Kt nepomohli ani mne. Vypocitali mi kalorie ktore na moj vkus bolo vela po 3ch tyzdnoch som neschudla nic takmsommich vymazala. Kupila
Elipticky tranazer denne zatial cvicim 40minut nejem peilohy vypijem 3 litre vody vaha pomaly klesa. A cosa tyka prerusovaneho postu ten je podla mna na udrzanie malokto vydrzi napr po 16:00
Nic nezobnut

barus26
9. jan 2025

za mňa schudni s dave. odporúčam

taktotedanie
9. jan 2025

Ved to vobec nepotrebujes ak sa zmestit do Kt mozes jest co doteraz

purple_wolf
10. jan 2025

chod na chatgpt a ten ti vyhodí jedalnicek

zuzuliennka1
10. jan 2025

stiahni si aplikaciu chatGPT a zadaj poziadavku “jedalnicek na tyzden” 🙂

sense
10. jan 2025

Teraz začalo viacero výziev kde máš aj jedálniček, fitlavia, fitshaker, schudnúť s dave, Jany landl ma tiež výzvu aj jedálniček, na insta napr kajubonuss pridáva jedálničku....
A ak chcete presne na mieru len si zaplatiť niekoho .

autor
10. jan 2025

Ďakujem každému za odpovede 🫶🏻
Zaplatila som si fitlaviu, v pondelok začínam s výzvou, uvidíme aké to bude😃 ale je to super, že majú rôzne jedálničky podľa kalórii, pri všetkých jedlách sú aj rozpísané kalórie, posielajú nákupný zoznam..