icon

Ako vyžehliť diétne prehrešky pri chudnutí?

17. mar 2025

Mám chorého syna v noci sme nespali a ja neviem inak dohnať energiu teraz mám ešte aj hrozne výčitky. Snažím sa celé týždne a teraz to takto dogabem. Chudnem veľmi tazko z nižšej vahy každé kg je teda boj 😢 existuje spôsob to “vyžehliť” ???

lucia13022023
17. mar 2025

Neexistuje. Nevycitaj si to, stalo sa, neoriberes z toho, neboj sa. Rovnako ako z jedného šalátu neschudnes, rovnako neoriberes z jednej čokolády.

janka_266
17. mar 2025

nepriberie sa z 1 nezdravého jedla, rovnako tak sa neschudne z jedného zdravého, hlavné je vrátiť sa späť na cestu chudnutia

januska12323
17. mar 2025

Aké výčitky prosím ťa, týždne si sa držala a teraz v stave krízy si si pochutila, je tam toho. Z jedného dňa nepriberieš nazad.

biba_18
17. mar 2025

dôležité je to neopakovať ... ale len taká rada - nemaj to vôbec doma ... radšej si kúp niečo, čo je síce sladké - ale nie ihneď dostupné - napr. mug cake alebo wafle - najlepšie aj nejaké proteinové, pokiaľ už zhrešíš, nech aspoň nejaké bielkoviny prijmeš ...

negymama
17. mar 2025

pozri chudnes z nizsej vahy, takze nejakou akutnou obezitou netrpis, a tvoje chudnutie je asi len "kozmeticke" Hlavne aby bolo dieta zdrave a ty v klude. Nemoze ta vystriedat muz, aby si sa vyspala. Spanok ti doda energie, poznam to.

mischy00
17. mar 2025

Treba sa držať diéty 3 N:
NEKÚPIM
NEMÁM
NEZOŽERIEM

fakt to funguje 🙂👌

simsalabim
17. mar 2025

Z jednorazoveho zozrania cokolady nepriberies, Dokonca som citala, ze je prospesne raz za cas toho zjest viac. Inak suhlasim s @mischy00, ak sa tazko ovladas, radsej dieta 3 N 😂 No treba si uvedomit, ze chudnutie je iba prvy krok. Tym druhym je trvala udrzatelnost dosiahnutej hmotnosti - a tu si ja osobne neviem, predstavit bez kuska cokolady... preto sa treba naucit zjest iba kusok, alebo raz za cas vacsi kusok.

kvietok1233
17. mar 2025

Určite z toho nepriberies 10 kg. Ber to tak že si zhresila a ideš ďalej svet sa nezruti

mogaa
17. mar 2025

jasné, zajtra zjedz menej....dôležitý je DLHODOBÝ kalorický deficit...kludne ak to jeden deň preženieš, druhý deň uber....