icon

Ako zahnať hlad?

savoya
11. apr 2023

Mate neake tipy alebo triky ako oklamat hlad?Ked prave drzite dietu?

dadis
•
11. apr 2023

@savoya zakladom chudnutia je nemat hlad

liljana
•
Autor odpoveď zmazal
•
viestta
•
11. apr 2023

Nieco zjest. Podla moznosti zdrave a nizkokaloricke. Mrkvu, jogurt, syr.

zuzinka888
•
11. apr 2023

Najest sa zeleniny, bielkovin, sacharidov a tukov tak aby si v deficite.

svetlonos
•
11. apr 2023

@savoya
3 salatove uhorky, sol korenie,1 lyzica olivoveho oleja a ocot alebo citon vytlaceny.
10 minu pred a po zjedeni 0,3 dc vody cistej. Ale ako ti uz pisali, nemas citit hlad. Prehod ot dietu

makakova
•
11. apr 2023

Daj si jablkoooo

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
zuzanka.zuzu
•
11. apr 2023

voda voda voda.... na mňa jablko pôsobilo opačne 😀 skôr keď už tak banán. ale voda bola najlepšia.

viestta
•
11. apr 2023

@makakova ja do hodiny po jablku zozeriem okrem jogurtu aj viecko a kelimok z jogurtu, tak mi vystruha zaludok. A to je jogurt s obalom ten lepsi pripad 😅

makakova
•
11. apr 2023

@elizabet173
@viestta

Jaj tak mne to zas naopak pomôže,co sa týka hladu/ chuti večer. Dam si jablko a mám pokoj a aj čisté svedomie 😄

viestta
•
11. apr 2023

@makakova Stastna to zena 😉

kik2022
•
11. apr 2023

@savoya Ja by som si dala biely jogurt alebo jablko alebo uhorku.

denkabemommy
•
11. apr 2023

@savoya ak si počas diéty hladná, je to zlá diéta. Tvoje telo je počas hladu v strese a ak je telo v strese, z toho, že nemá prísun jedla, tak nastáva opačný efekt diéty, kedy si telo začne robiť zásoby.

ivangeline
•
11. apr 2023

Vela vody/cajov a salaty a dostatocne velke porcie.

missviolet
•
11. apr 2023

ja by som si dala skyr alebo uhorku

athom
•
Odpoveď bola odstránená
•
adrianka2606
•
11. apr 2023

@athom Isiel si tam pracovne?

oli18
•
11. apr 2023

Cviklou, uvarenou a neochutenou. Samozrejme, okrem toho, co pisali baby.

diamondsspaces
•
12. apr 2023

Mliecny protein si spravte s vodou. Jedine po bielkovinach budete sýta. Inak veľmi zlá diéta, skúste dietologičku. 🙂

simonlea
•
26. apr 2023

Aky proteinovy prášok na odburanie tuku je top? Chcem zahnať hlad preto by som tie proteinove prášky.....len je ich toľko že som z toho až zúfalá.

denkabemommy
•
26. apr 2023

@simonlea no hlavne je top mať najskôr nejaké informácie. Proteinový prášok je bielkovina, žiadny neodbúrava tuk, je úplne jedno, ktorý si kúpiš, za mňa chuťovo naj sú od značky nutrend 🙂. Ale radšej si porátaj kalórie na tanieri, predtým, než začneš s proteínom, lebo kľudne môže mať opačný efekt a parádne priberieš. Proteín bol vyvinutý viac menej pre športovcov(a aktívnych ľudí), ktorí potrebujú pre svoje telo veľa bielkovín na stavbu svalstva -to tak v skratke, aby si mala nejaké počiatočné informácie vôbec.

zuzuliennka1
•
26. apr 2023

@savoya dieta je somarina, jest treba vsetko, s mierou, najma dostatok bielkovin, vlakniny.
Mne pomaha zahnat hlad napr. skyr, poobede, doobeda. Vzdy chrumem nejaku zeleninu, kalerab napr.
Ale treba si cely den vyvazit, a jest dostatocne mnozstva vsetkych zivin - ranajky, desiata, obed, olovrant, vecera.
Napr. ja dnes - na ranajky jeden krajec chleba s maslom, sunkou, 6 cherry paradajok, velky pohar vody, kava.
Na desiatu jahodovy skyr.
Na obed ladovy salat, cestoviny, tuniak, kukurica, krutiny domace.
Na olovrant kalerab.
Na veceru budem mat polku pizze sunkovej 🙂 a paradajky a papriku.