icon

Ako zapisovať jedlo do kalorických tabuliek?

Včera o 13:10

Ako správne zapisovať moje jedlo do kalorickych tabuliek? Všetky suroviny v surovom nastave a potom zapísať počet porcií?

anonym_0f1a0c
Včera o 13:13

@anonym_autor https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/ako-spravne-zapisovat-kaloricke-hodnoty-jedal/#post-89992409 tu som písala návod, prečítaj si
Nie je potrebné stále dookola zakladať rovnaké témy

zavana
Včera o 13:16

@anonym_0f1a0c Ja toto tiez celkom nechapem, na co je to dobre. Vsak si pozriem, ci tu uz taka tema nahodou nie je a ak nenajdem, az potom zakladam.

anonym_0f1a0c
Včera o 13:16
@zavana

@anonym_0f1a0c Ja toto tiez celkom nechapem, na co je to dobre. Vsak si pozriem, ci tu uz taka tema nahodou nie je a ak nenajdem, az potom zakladam.

@zavana lebo sú extrémne lenivé čokoľvek si dohľadať samé.
všetko rovno pod nos treba

nyusika
Včera o 13:25
@anonym_0f1a0c

@zavana lebo sú extrémne lenivé čokoľvek si dohľadať samé.
všetko rovno pod nos treba

@anonym_0f1a0c
a namiesto toho, aby si precitali ten dokonale podrobny a zrozumitelne napisany navod, sa budu furt pytat, ci im to niekto moze nastavit....

anonym_0f1a0c
Včera o 13:31
@nyusika

@anonym_0f1a0c
a namiesto toho, aby si precitali ten dokonale podrobny a zrozumitelne napisany navod, sa budu furt pytat, ci im to niekto moze nastavit....

@nyusika hej, to je tiež topka.
"Mám to dobre?" A nenapíše žiadne info o sebe 😂

anonym_fe6e8e
Včera o 15:20

Ale ste sa tu zbehli koľké dokonale 🙄
Možno keby ten konikovsky vyhľadávač bol prehľadnejší nebolo by toľko tém ✌️

autor
Včera o 16:36
@anonym_0f1a0c

@anonym_autor tu som písala návod, prečítaj si
Nie je potrebné stále dookola zakladať rovnaké témy

@anonym_0f1a0c tomu návodu aj tak nerozumiem. Ked zapisujem surové suroviny tak tam hned pýta zapísať počet porcií. Takze ako potom mam vazit a zapísať to uvarené?

anonym_0f1a0c
Včera o 19:23
@anonym_autor

@anonym_0f1a0c tomu návodu aj tak nerozumiem. Ked zapisujem surové suroviny tak tam hned pýta zapísať počet porcií. Takze ako potom mam vazit a zapísať to uvarené?

@anonym_autor
Klikas na +, pridas suroviny a na konci keď dovaríš tak celkovú hodnotu napíšeš do počtu porcii

autor
Včera o 20:07
@anonym_0f1a0c

@anonym_autor
Klikas na +, pridas suroviny a na konci keď dovaríš tak celkovú hodnotu napíšeš do počtu porcii

@anonym_0f1a0c a ked su to napr 2 ks pecene kuracie stehno? Aj to odvážiť? A váhu dajme tomu ze to ma 600g dam ako 600 porcií?

anonym_0f1a0c
Včera o 20:09
@anonym_autor

@anonym_0f1a0c a ked su to napr 2 ks pecene kuracie stehno? Aj to odvážiť? A váhu dajme tomu ze to ma 600g dam ako 600 porcií?

@anonym_autor prečo chceš kuracie stehná robiť cez moje jedlo? Veď to nemá logiku

autor
Dnes o 05:35
@anonym_0f1a0c

@anonym_autor prečo chceš kuracie stehná robiť cez moje jedlo? Veď to nemá logiku

@anonym_0f1a0c lebo su to kuracie stehná v citrónovej marináde, ide tam med a rôzne ine veci takze preto

nyusika
Dnes o 06:07
@anonym_0f1a0c

@anonym_0f1a0c vždy na logiku sú akékoľvek jedlo dávať cez “moje jedlo”
To je totiž najpresnejšie - častokrát sa zabúda (príklad) na okej v marináde, na panvici …

anonym_0f1a0c
Dnes o 06:51
@nyusika

@anonym_0f1a0c vždy na logiku sú akékoľvek jedlo dávať cez “moje jedlo”
To je totiž najpresnejšie - častokrát sa zabúda (príklad) na okej v marináde, na panvici …

@nyusika no tak prv nepísala o marináde... v tom prípade samozrejme áno.
Keď robím pečené stehná, zapíšem maslo a stehná v surovom stave - nepotrebujem to prepočítavať cez moje jedlo.

anonym_0f1a0c
Dnes o 06:51
@anonym_autor

@anonym_0f1a0c lebo su to kuracie stehná v citrónovej marináde, ide tam med a rôzne ine veci takze preto

@anonym_autor tak potom áno, keď to nie sú iba pečené stehná ale máš tam aj marinádu tak áno - počet gramov = počet porcií

nyusika
Dnes o 06:58
@anonym_0f1a0c

@nyusika no tak prv nepísala o marináde... v tom prípade samozrejme áno.
Keď robím pečené stehná, zapíšem maslo a stehná v surovom stave - nepotrebujem to prepočítavať cez moje jedlo.

@anonym_0f1a0c ale to je jedno, aj tak to nie je na skodu - aspon si to clovek proste zautomatizuje