icon

Ako zapisovať jedlo do kalorických tabuliek?

4. feb 2026

Ako správne zapisovať moje jedlo do kalorickych tabuliek? Všetky suroviny v surovom nastave a potom zapísať počet porcií?

anonym_0f1a0c
4. feb 2026

@anonym_autor https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/ako-spravne-zapisovat-kaloricke-hodnoty-jedal/#post-89992409 tu som písala návod, prečítaj si
Nie je potrebné stále dookola zakladať rovnaké témy

zavana
4. feb 2026

@anonym_0f1a0c Ja toto tiez celkom nechapem, na co je to dobre. Vsak si pozriem, ci tu uz taka tema nahodou nie je a ak nenajdem, az potom zakladam.

anonym_0f1a0c
4. feb 2026
@zavana

@anonym_0f1a0c Ja toto tiez celkom nechapem, na co je to dobre. Vsak si pozriem, ci tu uz taka tema nahodou nie je a ak nenajdem, az potom zakladam.

@zavana lebo sú extrémne lenivé čokoľvek si dohľadať samé.
všetko rovno pod nos treba

nyusika
4. feb 2026
@anonym_0f1a0c

@zavana lebo sú extrémne lenivé čokoľvek si dohľadať samé.
všetko rovno pod nos treba

@anonym_0f1a0c
a namiesto toho, aby si precitali ten dokonale podrobny a zrozumitelne napisany navod, sa budu furt pytat, ci im to niekto moze nastavit....

anonym_0f1a0c
4. feb 2026
@nyusika

@anonym_0f1a0c
a namiesto toho, aby si precitali ten dokonale podrobny a zrozumitelne napisany navod, sa budu furt pytat, ci im to niekto moze nastavit....

@nyusika hej, to je tiež topka.
"Mám to dobre?" A nenapíše žiadne info o sebe 😂

anonym_fe6e8e
4. feb 2026

Ale ste sa tu zbehli koľké dokonale 🙄
Možno keby ten konikovsky vyhľadávač bol prehľadnejší nebolo by toľko tém ✌️

autor
4. feb 2026
@anonym_0f1a0c

@anonym_autor tu som písala návod, prečítaj si
Nie je potrebné stále dookola zakladať rovnaké témy

@anonym_0f1a0c tomu návodu aj tak nerozumiem. Ked zapisujem surové suroviny tak tam hned pýta zapísať počet porcií. Takze ako potom mam vazit a zapísať to uvarené?

anonym_0f1a0c
4. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_0f1a0c tomu návodu aj tak nerozumiem. Ked zapisujem surové suroviny tak tam hned pýta zapísať počet porcií. Takze ako potom mam vazit a zapísať to uvarené?

@anonym_autor
Klikas na +, pridas suroviny a na konci keď dovaríš tak celkovú hodnotu napíšeš do počtu porcii

autor
4. feb 2026
@anonym_0f1a0c

@anonym_autor
Klikas na +, pridas suroviny a na konci keď dovaríš tak celkovú hodnotu napíšeš do počtu porcii

@anonym_0f1a0c a ked su to napr 2 ks pecene kuracie stehno? Aj to odvážiť? A váhu dajme tomu ze to ma 600g dam ako 600 porcií?

anonym_0f1a0c
4. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_0f1a0c a ked su to napr 2 ks pecene kuracie stehno? Aj to odvážiť? A váhu dajme tomu ze to ma 600g dam ako 600 porcií?

@anonym_autor prečo chceš kuracie stehná robiť cez moje jedlo? Veď to nemá logiku

autor
5. feb 2026
@anonym_0f1a0c

@anonym_autor prečo chceš kuracie stehná robiť cez moje jedlo? Veď to nemá logiku

@anonym_0f1a0c lebo su to kuracie stehná v citrónovej marináde, ide tam med a rôzne ine veci takze preto

nyusika
5. feb 2026
@anonym_0f1a0c

@anonym_0f1a0c vždy na logiku sú akékoľvek jedlo dávať cez “moje jedlo”
To je totiž najpresnejšie - častokrát sa zabúda (príklad) na okej v marináde, na panvici …

anonym_0f1a0c
5. feb 2026
@nyusika

@anonym_0f1a0c vždy na logiku sú akékoľvek jedlo dávať cez “moje jedlo”
To je totiž najpresnejšie - častokrát sa zabúda (príklad) na okej v marináde, na panvici …

@nyusika no tak prv nepísala o marináde... v tom prípade samozrejme áno.
Keď robím pečené stehná, zapíšem maslo a stehná v surovom stave - nepotrebujem to prepočítavať cez moje jedlo.

anonym_0f1a0c
5. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_0f1a0c lebo su to kuracie stehná v citrónovej marináde, ide tam med a rôzne ine veci takze preto

@anonym_autor tak potom áno, keď to nie sú iba pečené stehná ale máš tam aj marinádu tak áno - počet gramov = počet porcií

nyusika
5. feb 2026
@anonym_0f1a0c

@nyusika no tak prv nepísala o marináde... v tom prípade samozrejme áno.
Keď robím pečené stehná, zapíšem maslo a stehná v surovom stave - nepotrebujem to prepočítavať cez moje jedlo.

@anonym_0f1a0c ale to je jedno, aj tak to nie je na skodu - aspon si to clovek proste zautomatizuje

autor
5. feb 2026

Všetko si vždy varim na dva dni. Takze nemozem to zapísať tak ze dam dve porcie nech varím čokoľvek? Jedlo si potom vazim do krabiciek presne na polovicu