Ako ženy s nadváhou našli účinný spôsob chudnutia?
Baby čo ste mali nadváhu a schudli ste, ako sa Vám to podarilo? Kde ste sa inšpirovali jedlami? Kde ste brali motiváciu a silu. Nikdy som nebola ,,tučná,, ale teraz sa už nemôžem na seba pozerať. Stále som unavená, prídem domov z práce, mám dosť psychicky náročnu prácu, zvalim sa na gauč a spím aj do 19.. potom sa pozbieram niečo porobim, navarim na ďalší deň a idem spať. Takto to ide deň čo deň.. Za posledných 10 rokov som veľa nabrala. Mám pred 50.. Dnes som tu čítala o pani čo bola na stretávke a nastartovala sa a schudla 35 kg.. to by som mohla aj ja, do ďalšieho leta.. ale mne po čase prestane chutiť šunka, kuracie a stále dokola to isté.. Darmo si urobím jedálny lístok, keď príde na to nemaám na to chuť.. Krabickova dieta, tiež nemám chuť jesť niečo 3dnove z chladničky.. Inak nemám pocit, že by som sa nejako extra prejedala, skôr je to ,,životný štýl,, + zdravotné problémy a vek.. tým sa nechcem vyhovárať... Cez deň jem striedmo, ale keď prídem domov najem sa a keď sa po oddychu preberiem o 19 si ešte niečo dám.. niekedy aj o 21:00. V noci sa niekedy zobudím s chuťou na sladké.. som taká unavená, že sa mi ,,ani nechce začať,,.. Minulý rok som chodila na rýchlu chôdzu, neskôr sa mi to stalo ako ,,droga,, ale potom boli zas povinnosti a prestala som chodiť, lebo som nemala čas ani silu.. Ešte dodám, že som na všetko sama..
Tiež som sa tak nevedela dokopať.Zaplatila som si online trénera,nastavil mi kalórie,pomohol s jedálničkom ,zostavil tréningy a ide to,už mám dole 8kg.Ja naopak trénera odporúčam,lebo :1.platím za to,tak bolo by škoda peňazí ,keď sa nebudem snažiť
2.prišiel na to,kde robím chyby a pekne mi irčil cestičku,po ktorej idem
3.je to motivácia,lebo 1x do týždňa robíme sumár,ako sa mi darilo,či nedarilo a vždy ma pri úspechu pochváli,ale naopak,pri neúspechu podporía nerobí z toho vedu.
A cvičím si doma silovo podľa plánu,ktorý mi posiela a každý mesiac obmieňa,v čase,keď mi to vyhovuje+kardio 2x do týždňa podľa mojich možností
Tiež som sa tak nevedela dokopať.Zaplatila som si online trénera,nastavil mi kalórie,pomohol s jedálničkom ,zostavil tréningy a ide to,už mám dole 8kg.Ja naopak trénera odporúčam,lebo :1.platím za to,tak bolo by škoda peňazí ,keď sa nebudem snažiť
2.prišiel na to,kde robím chyby a pekne mi irčil cestičku,po ktorej idem
3.je to motivácia,lebo 1x do týždňa robíme sumár,ako sa mi darilo,či nedarilo a vždy ma pri úspechu pochváli,ale naopak,pri neúspechu podporía nerobí z toho vedu.
A cvičím si doma silovo podľa plánu,ktorý mi posiela a každý mesiac obmieňa,v čase,keď mi to vyhovuje+kardio 2x do týždňa podľa mojich možností
@anonym_4e62e1 packo ?

@anonym_autor hlavne si musis uvedomit, ze nejdes chudnut a cele to nie je za trest, ale ze ides zmenit zivotny styl, svoje navyky a spravit nieco pre svpje zdravie. Nadvaha/obezita nie je iba vizualny problem, ale dlhodobo prinasa velmi vela zdravotnych rizik. Ked nieco pre seba zacnes robit, tak sa zacnes citit lepsie aj psychicky. Zacni pomaly, postupne pridavaj pohyb, chodievaj viac peso, najdi si aktivity, ktore ta budu bavit a nebudu pre teba utrpenim.
Co sa tyka jedla, tak mozes jest vsetko ale zalezi na objeme. Ja som teraz schudla 15kg, kt mi ostali navyse po 2 porodoch a kombinacia kaloricke tabulky, pohyb, trpezlivost a pevna vola. Ziadna zazracna skratka neexistuje a clovek sa “nevyzerie” za mesiac, tak netreba ocakavat ani ze po mesiaci chudnutia uvidi nejake zazracne vysledky.