icon

Ako zhodiť bruško?

tonjadabik2
18. júl 2013

ako mam schudnut hlavne zhodit brusko? uz som 3 roky po porode ale brusko stale rastie..uz som z toho zufala..

whiterosses
•
18. júl 2013

pravidelne jesť, častejšie prechádzky aaaa brušáky po večeroch skús .. a po 6tej nejesť :D

matuskova003
•
18. júl 2013

skušala si brušáky ? su brušáky a brušáky... špeci na spodok bruška su , lahnut na chrbat, ruky vedla tela, iba nohy dvihat do 90 ° uhla , najprv 3x po 10 , každý den pridáavat.... 🙂 zaručujem ti, ak tu budeš robit poctivo, pojde to . je vela ďalších cvikov .. 🙂 + strava, to je obrovsky podiel , pohyb na vzdušiku 🙂

xlucia
•
18. júl 2013

najprv si over ci nemas diastazu, alebo herniu. ak nie, potom chod za trenerom, nech ti ukaze co a ako, no a potom uz len cvicit

renata37
•
18. júl 2013

ahoj,najdi si tu skupinu cvicenie s Jillian Michaels a tam najdes vsetky info aj fotky na motivaciu.Odporucam 🙂

simca06022011
•
18. júl 2013

V pripade ak je vacsie brusko, pomoze hlavne strava... a k tomu vela pohybu... no a este chirurg popripade :P

alex31
•
19. júl 2013

... ahoj ... skus sa riadne pozriet na to co jes a ci sa neda nieco na tom upravit 🙂 ... mam na mysli mozno nieco vylucit .. to menej zdrave a naopak nieco do jedalnicka pridat ... to viac zdrave 🙂 ... a samozrejme cvicit ... ale nie prehanat len cvicit pre radost a krajsie telo .... ale nezabudni obycajne brusaky nestacia ... je potrebne pravidelne pri kazdom cviceni precvicit vsetky partie bruska ... najskor horne svalstvo, potom stredne, bocne a nakoniec najvecsi problem zien ... spodne brusko .... vsetky casti musia byt precvicene pri kazdom cviceni ... mozes zacat rano a vecer ... mozno tak po 3 serie rano a 3 vecer .... 1 seria = 8 x vrchne + 8 x stredne + 8 x bocne + 8 x spodne brusko ..... cviky si mozes najst na niektorych web strankach a z nich si vybrat tie co ti budu vyhovovat najviac jedno cvicenie ti zaberie tak cca 15 minut 🙂 .... dolezite je spravne dychanie a pomale netrhane pohyby hore a dole ..... to je velmi casta chyba pri cviceni ..... a samozrejme trpezlivost .... pekne brusko sa nedostavi po par cviceniach ..... 🙂 takze hlavne nevzdavat ..... 😀 😀 😀 ... a na brusko je dobry aj beh .... aj ked to vela ludi nevie 🙂 .... ak by sa dalo mozno by nebolo zle aspon raz do tyzdna si ist zabehat ..... a este jeden maly trik .... pekne brusne svalstvo je aj o peknom drzani tela ... aj tym sa bruso posiluje 🙂 .... takze pekne sa narovnat, hlavu hore, ramena a chrbatik pekne vystrety ..... kombinaciou tohto vsetkeho, pravidelnym cvicenim a so zdravym jedalnickom sa vysledok urcite dostavi .... drzim palce 😀

adriku
•
25. júl 2013

vylúčiť sladkosti, tie idú do brušného tuku, pridať aeróbny pohyb (beh,orbitrek resp. bycikel, rýchla chôdza) jesť do polosýta a často. a mne 10 cm z obvodu brucha ubudlo po lipomasáži a to som jedla denne sladkosti 🙂

jaja930
•
25. júl 2013

Ja som kedysi cvičila brušáky každý deň a nepomohlo mi to. Až teraz som zistila kde bola chyba. 🙂 nemôžeš robiť brušáky a pritom mať nohy zapreté o niečo pretože vtedy neposiluješ svaly na bruchu ale zaťažuješ si nohy a chrbát. Odkedy som začala cvičiť na brucho bez pomoci nôh, odvtedy to ide krásne dole. Konkrétne cvičievam toto:

zo začiatku to bola riadna fuška ale po čase telo zistí že musí začať používať svaly na bruchu a začne odbúravať tuk z neho 🙂 no a samozrejme strava toho veľa spraví... 🙂 veľa šťastia 🙂

lencika
•
25. júl 2013

ahoj dolezite je hlavne upravit stravu a to cvicenie pozri na nete spravne cviky a treba to dodrzovat poctivo, mne sa to podarilo nevravim ze hned ale vyslo to a teraz este horsia situacia udrzat to

danar13
•
25. júl 2013

Pizri si cviky na www.posilkatv. sk, su super. YNeverila by si mi, ze mam rocne dieta.

preshibana
•
25. júl 2013

Ako zhodit brusko? No jednoducho, vezmes ho, povies mu dovi, dopo a odhodis ho co najdalej za seba, aby sa uz neopovazilo vratit...mozes ho odstrasit aj nejakymi vyhrazkami, alebo skaredymi slovami 😀

dejnas
•
25. júl 2013

jednoznačne úpravou stravy... potom pridaj cviky na spevnenie, držím palce